- 10 Aralık 2022
- 49
- 134
- 23
- Konu Sahibi polinaaleksandrova
-
Sadece çocuklar değil ki öğretmen öğretmene mobbing uyguluyor , her yerde inanılmaz bir şekilde kisiler ego tatmin etme savaşında, sosyal medyada en iyi hallerini paylasarak , kurumlarda sivrilerek çocuklar burdaki en masum kısım , asıl sorun yetiskinlerdeHaber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Çocuklar tutuklanmış ne olur göreceğiz hep birlikte.
Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
İnstagram hikayemde paylaştım bende bunu, gerekli yerleri etiketleyerek. İnşaAllah bu zorbalar hakettikleri cezayı alırlarHaber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Niye çünkü yeni bir furya çıkardılar. Aman kural koymayalım çocuk kuralsız büyüsün,aman kendi dogrularımızı aşılamayalım kendi dogrularını kendi zaten bulur,hayır hatasında kızmayalım kızarsak psikolojisi bozulur ı ıh,istedigini almazsam travma gecirir mazallah. Hissiz,empati yoksunu,duygusuz gencler görüyorum cevrede üzgünüm. Boş boş bakıyorlar ben 26 yaşındayım yanımdan küfür kıyamet geçen 9 10 yaşında kız cocukları görüyorum. Bu sacma sapan yetistirme sekillerinden vazgecilmezse daha çok şey duyacaz.Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Gündüz gece kuşağı sürekli ahlaksızlık, şiddet kabalık üzerine. Evlenme programındaki tipleri Kore yapımları ile kıyaslayın veya 1980-90 -70 kuşağındaki yapımlarla ve bunlar cast ajanslarından seçilen ortalık karıştırıcı tipler. Çocuklar aileleri ile zaman geçirmiyor eskisi gibi komşuluk, akrabağalık yok. Anne baba sabahtan akşama ekranda telefonda sosyal medyada . Banu avarın konuyla ilgili gözlemleri ve belgeseli vardı. Tüm ulus devletlerinde Acu’nun yaptığı tarzda aynı anda düğmeye basılmış gibi programlar bir anda çıktı diye. Amaç toplumsal çöküşü sağlamak ve görüyoruz şimdi . Hastahane yaşlı hastaya yapılanlar, her gün şiddet haberleri, xorbalık bunlar normal değil. Türk toplumu orta Asya’ya yörük kültürlerine bakın ilk önce çocuklara yaşlılara kadınlara saygıdır, yardımlaşmadır
Ne olucak salıverilecekler.. Gençler arasında ki zorbalık çığrından çıkıyor,böyle giderse çıkmaya devam da edecek. Okullar da hiç bir yaptırım yok. Okul idaresinin,öğretmenin elini kolunu bağlayan sistemin sonuçları birazda bunlar. Aile kısmına girmiyorum bile.. Şimdi ben bir öğretmen olarak değil de bir anne olarak düşünüyorum. Zorbalık yapılan çocuk benim çocuğum olsa ne yapardım? Bunun cezasız kalmaması için herşeyi yapardım heralde.Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Malesef gördüm sonuna kadar bakamadım içim yandı, dayanamıyorum bu akran zorbalıklarına umarım ceza alırlar okul hayatları biter o canavarların!Haber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?