- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi polinaaleksandrova
-
İlkokullar bile artık tekin değil. Kızımın okulunda (sözde muhit olarak baya iyi bir okul) 4. sınıflar 1 ve 2. sınıfları sıraya dizip haraç almışlar. Kantinde sıraya bekleyen çocukların ellerinden paralarını almışlar. İnsan inanmakta gucluk çekiyor.
okulda korusan ne olacak ki?Acilen cezanın şiddeti arttırılmalı yoksa o hep Abd de gördüğümüz olaylar olacak!!!!
Bu ülkede hastahane ve okullar yasayla korunmalı !
Gerekirse eğitim hayatları bitsin, sicilleri karartılsın.
Bir ogretmen olarak şunu istiyorum zorunlu egitim kaldirilsin,boyle serseri soytarilarin okulda yeri yok.kendi ogrencilerimde okumaya istegi olmayan sirf aile zoruyla gelen ogrenciler var.dersi dinlemedikleri gibi dersin işlenmesine engel oluyorlar,yetmiyor akran zorbaligi yapiyorlar.inanin ben 40 dakikalik her dersin 20 dakikasini ailelerinin vermedigi terbiyeyi vermekle geciriyorum.dersi anlatmaktan cok cocuklara saygiyi ogretiyorum.
10 gün uzaklaştırma ödül gibi olmuş bence.Akran zorbalığı var bunu biliyorsunuz zaten. Gereken yapılmış hepimiz üzüldük ama yorum yapsak da elimizden gelen sadece kendi çocuklarımizi iyi huylu yetiştirmek olacaktır.
Yapımlar eskiye göre çok daha kaliteli. Sıcağı sıcağına diye bir reality şovda ceset seyrederek büyümüş nesiniz biz :) 90lı yıllar televizyonda şiddetin en yoğun olduğu zamanlardı.Gündüz gece kuşağı sürekli ahlaksızlık, şiddet kabalık üzerine. Evlenme programındaki tipleri Kore yapımları ile kıyaslayın veya 1980-90 -70 kuşağındaki yapımlarla ve bunlar cast ajanslarından seçilen ortalık karıştırıcı tipler. Çocuklar aileleri ile zaman geçirmiyor eskisi gibi komşuluk, akrabağalık yok. Anne baba sabahtan akşama ekranda telefonda sosyal medyada . Banu avarın konuyla ilgili gözlemleri ve belgeseli vardı. Tüm ulus devletlerinde Acu’nun yaptığı tarzda aynı anda düğmeye basılmış gibi programlar bir anda çıktı diye. Amaç toplumsal çöküşü sağlamak ve görüyoruz şimdi . Hastahane yaşlı hastaya yapılanlar, her gün şiddet haberleri, xorbalık bunlar normal değil. Türk toplumu orta Asya’ya yörük kültürlerine bakın ilk önce çocuklara yaşlılara kadınlara saygıdır, yardımlaşmadır
Uzaklaştırma dışında soruşturma başlatıldı hepsi karakoldaydi en son baktığımda10 gün uzaklaştırma ödül gibi olmuş bence.
Burasi Turkiye. Darp edenlerin odullendirilmedigine sukredin. Oldurselerdi cocugu kesin emniyette resim cekip odul verirlerdi. Malum, kiralik katillere boyle muamele ediyorlarHaber videosunu paylaşmıyorum çok acı gerçekten görenler vardır kanım dondu!! Zonguldak Ereğli'de bir grup LİSE öğrencisi engelli çocuğu sınıfta sıkıştırıp dövüyor dalga geçiyor sinirden bayılacağım az kaldı. Elime bir geçirsem hepsini ahh neler yaparım... Her gün buraya konular açılıyor öğretmenler veliler şikayetçi, nereye gidiyoruz neler oluyor ülkenin geleceği olan küçük çocuklar nasıl bu kadar kötülükle dolabiliyorlar bu yaşlarda?
Çocuklar tutuklanmış ne olur göreceğiz hep birlikte.
Güncelleme: darp eden 4 öğrenciye sadece 10 gün uzaklaştırma verilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?