- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Safinaz olcak
-
Bu cümlen yüzünden onu söyledim cnmyıllar düşünmüyorum. Çevremde hamile olan arkadaslardan dolayı hevesim oldu.
Inanın çok şanslısınız evladiniz yanınızda en azından. Kaç dk oksijensiz kaldığını biliyor musunuzMrb arkadaşlar
Benim engelli bi çocuğum var. Aslında ikinciyi uzun yıllar düşünmüyorum. Çevremde hamile olan arkadaslardan dolayı hevesim oldu. Sizce üstesinden gelebilir miyim. Yoksa çocuk doğurmak is degil onu büyütmek mi önemli olan. Engelli evladı olanlar ne durumda merak içindeyim.
Not Bebeğim 4 yasında zekası iyi yürüyemiyoruz henüz.
yoğun fizik tedavi görüyor.
Canim benim allah yardimcin olsun.. insallah tedavi iyi gelir... allah sana bagislasin... kendine guveniyorsan neden olmasin... birde cocugun engeli anne karnindami olustu yani sizde bir rahatsizlik varsa diyeMrb arkadaşlar
Benim engelli bi çocuğum var. Aslında ikinciyi uzun yıllar düşünmüyorum. Çevremde hamile olan arkadaslardan dolayı hevesim oldu. Sizce üstesinden gelebilir miyim. Yoksa çocuk doğurmak is degil onu büyütmek mi önemli olan. Engelli evladı olanlar ne durumda merak içindeyim.
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğinize. Sakın ha sakııınnnn genetik testlerinizi yaptırmadan, bikac doktorla görüşmeden böyle bişeye kalkışmayın. Birden fazla çocugu engelli olan insanlar tanıdım. Büyük bir yük, büyük bir acı. Bile bile lades demeyin asla. Kaldı ki 2 çocukla ilgilenmek zaten emek istiyor, bebeğiniz daha çok küçük onunla layıkıyla ilgilenebilmek için bile ne fedakarlıklara katlanıyor olmalısınız. Sağlıklı bir kardeşi olduğunda dahi, birinden birinin ihmal edilme riski yüksek bu gibi durumlarda. Allah yardımcınız olsunMrb arkadaşlar
Ne güzel anneniz, akrabalariniz çok vefaliymis, malesef her kardeş öyle olmuyor. Özellikle bu son nesiller daha bencil ve vurdumduymaz yetişiyor. Nasılsa kardeşine bakar diye güvenip 2.ciyi doğurmak doğru değil. Hayat bu malesef, bizim kontrolümüz dışındaBu konuda bir sey anlatmak istiyorum. Teyzem şizofreni hastasi 17 yasinda anlasilmis daha onceden de belirtileri varmis %80 oraninda . Su an 57 yaşında uzerinden 40 yil gecmis. Yani 40 yildir hasta. Ananem 15 sene once vefat etti o zamandir annem bakiyor teyzeme temizliği banyosu her seyi... Ve annem olmasaydi simdi nerde ne halde olurdu bilmiyorum. Allah korusun anneme bir sey olursa ben ustlenecegim bakimini.
Baska bir ornek de teyzem. Onun 3 çocuğu var biri havale gecirdi bebekken zeka geriligi var. Zeka duzeyi 3 yasinda bir cocuga es deger. Su an 30 yasinda oglu ve tek destekcisi diger iki cocugu. Çünkü evladiyla hicbir yere gidemiyor disari cikamiyor. Ama diger cocuklari kendi kani cani kardeslerini olduğu gibi kabul ediyorlar.
Velhasili kelam en az bir kardesi mumkunse birden fazla kardesi mutlaka olsun siz bu hayattan gittiginizde ki allah gecinden versin meleginizi sizin arkaniza birakmasin ama olursa kardesleri bu hayatta sizden sonra onun destegi garantisi dert ortagi. Bunun icin en doğru zamani da siz bilirsiniz.
Ne güzel anneniz, akrabalariniz çok vefaliymis, malesef her kardeş öyle olmuyor. Özellikle bu son nesiller daha bencil ve vurdumduymaz yetişiyor. Nasılsa kardeşine bakar diye güvenip 2.ciyi doğurmak doğru değil. Hayat bu malesef, bizim kontrolümüz dışında
Konu 2017 tarihliBen sana kurban olurum ya... 7 yaşında rett sendromlu bir kızım var. Şuan hamileyim Rabb'im sağlıklı evlat versin diye yalvarıyorum. Ama senın gibi hayırlı olması içinde yalvarıyorum. Annenin yerine koydum kendimi. İnşallah senin gibi hayırlı bir evladım olur ablasına annesine sahip çıkan... Ailenin ellerinden öperim...
Gördüm yinede yazmak istedimKonu 2017 tarihli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?