Bebek İkinci El Engelli cocuklarim icin..

Sercanfurkan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
7
1
42
Benim iki tane engelli cocugum var biri 5 yasinda biri 12 yasinda.ikiside yataga mahkum engelli biri %99 biri %65 ikiside. erkek esim 1 bucuk yil oldu bıraktı gitti.Ben buralari bilmiyorm bilen bi arkadasim tavsiye etti onun yardimiyla yaziyorum. Kullanilmis kiyafetleriniz varsa yardim etmenizi istiyorum. Cocuklarim cok zayif 5 yasindaki için 3 4 5 yas kiyaftler oluyor.12 yasindaki icin 9 10 11 12 yas kiyafetler olur..cocuklarim yuruyemiyor kalkamiyor gunluk tsort kisa uzun kollu esofman corap tayt yelek kazak sueter tarzi seyler daha cok lazim oluyor normalde mama ile beslenmeleri lazim ama ben yemek de yediriyorum her yemekte ust degistiriyorum cok lazim oluyor.. Yardim etmek istersniz ozelden raporlarinida gonderrim gelip bakabilirsinizde.. Yardimlarinizi bekliyorum..
 
Ailiniz yokmu anne abaniz onlarin yanina yerlesseniz buralari bilmiyorum dediniz ya ondn dolayi diyorum.
Kim bakiyor kim ediyor tek basiniza nasil edeceksiniz bi akraba yokmu yakin bir yere bildiginiz yer olur hic deilim dimi :KK43:
 
Yok oyle demek istemedim siteyi bilmiyorum arkdsum yardim etti demek istedim. annem var zaten yardimci oluyor cocuklarin bakimi icin surekli kalamasada yanimda cogu zaman ama maddi olarak degil.
 
Anladim esinizden bosanmayi dusundunuzmu bende buyuk cocuk yok ama halinize uzuldum buda sinav iste
 
Bana hic bir maddi destek vermiyor zaten calismiyor nafaka vermemek icin ustune bisey de yok tazminatta alamiyrum tabiki düşündüm 4 Kez mahkemeye ciktik dava düştü ben tazminat hic bisey almadan neden bosaniyim istedigi o zaten bana hic bi yardım yapmicak ne tazminat ne nafaka vermiicek bende boşanıp onu daha mi rahat ettiriyim verse hemen bosanicaktim ama dava ya gelmedi son mahkemede düştü ben acicicam davayi simdi tekrar ama O bile masraf iste bir sürü suan bekliyrm ilk fırsatta acicam..
 
Gunluk giyebilecekleri pamuklu esofman pijama tarzi seyler...3 4 5 yas kucuk oglum icin 7 8 9 10 11 yas büyük oglum icin...
 
çok üzüldüm gerçekten allahım sabır versin inşallah yavrularının başından hiç eksik etmesin rabbim
 
Kargoyu indirimli göndermenize yardimci olabilirim aranızda anlastiktan sonra bana gonderen kisiye en yakın surat kargo Şubesinin adını (mesela surat kargo alsancak sube gibi )verirseniz yardimci olmaya çalışırım
 
Avukata para verme bize gerek yok ki. Barodan avukat isteyebiliyorsunuz. Kiyafet işini de bir cevreme sorayım bulmaya çalışacağım.
 
Kiyafet ihtiyacımız kalmadi Allah razi olsun yardim edenlerden dua edenlerden fikir verip yardimci olmaya calisanlardan duyarliliginiz icin tesekkurler hersey icin konu kapanabilir Mune Mune
 
X