engelli doğacak kızımı aldırdım :(((

eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin

Kadının psikolojisi yerde zaten dahada üstüne gitmeyin. Yaşasaydıda acı çekseydi dahamı iyiydi. Allah sabır versin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım benim Allah sanada sabır versin. Hiç unutulmuyor hiççç.. ağlamadığım gün yok. Kaç kez balkonlardan aşağı baktım, gözüm ilaç şişelerine daldı. Ama yapamıyorum. İnsan oğlu işte.. Evladına kıyabiliyorda kendi canı tatlı geliyor:43:

O zaman dogmasina izin vericektiniz neden aldirdiniz ki engelli diye mi ?

eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin

Kesinlikle haklisiniz ....

Allah affetsin konu sahibini

ya kadın zaten acı çekiyor niye körüklüyorsunuz. varsa günahı o Allahla kendi arasında. bebeğinizin kanı falan var çok incitici. Allah kimsenin başına vermesin belki doğunca o bebek acı çeke çeke can verecekti bu daha mı iyi . bile bile acı çektirmek. günah mı değil mi biz bilemeyiz .
konu sahibine Allah sabır versin . ben de hamileyim ve kafama sürekli takılıyor. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hiçkimse bir canı almaya karar veremez bir şeyi körüklediğim yok tepki verebilirsiniz bu sizin görüşünüz ben o ufacık meleğe acıyorum günahsız biri acı çekerek ölmez bunu da bilelim biz de yaşadık 5 günlük yeğenimizi kaybettik ama o yengem ve dayımın en büyük şefasatcisi olacak..kimsenin bir canı almaya hakkı yok esas itici olan bu..

o bebek doğsaydı büyüseydi başka kardeşi olmasaydı sakat kalsaydı anne baba öldüğünde kim bakacaktı o yavruya. her zaman şimdiki gibi genç ve dinç olamıyacak o ebeveyn bence aldırmakla doğru bi karar vermişsiniz. allah cennette kavuştursun sizi

hiçkimse bir canı almaya karar veremez bir şeyi körüklediğim yok tepki verebilirsiniz bu sizin görüşünüz ben o ufacık meleğe acıyorum günahsız biri acı çekerek ölmez bunu da bilelim biz de yaşadık 5 günlük yeğenimizi kaybettik ama o yengem ve dayımın en büyük şefasatcisi olacak..kimsenin bir canı almaya hakkı yok esas itici olan bu..

niye acı çekmesin canım beyni zarar görmüş mesanesi gelişmemiş belden aşağısı felçli ve daha çok şey . can bu ağrır sızlar acı çeker bebekte olsa. biz kocamanız parmağımız kesilse dayanamıyoruz. size tepki vermiyorum bu da sizin düşünceniz ama konu sahibi zaten üzgün iyice üzülecek şekilde yazmışsınız.
neyse Allah korusun kimseyi böyle şeyle imtihan etmesin evlerden ırak. böyle bir şeye karar vermekte kolay deil. Allah sabır versin .

Bu nasil bir yorum allah sizi islah etmeli. Hic mi mantiginiz vicdaniniz yok.

sana katılıyorum arkadaşım bi canı sadece ALLAH alır çok büyük bi vebale girmiş konu saahibi RABBİM o çocuğu veriyosa bi bildiği vardır zaten eğer yaşayacağı yoksa inan o çocuk tutunmaz kendiliğinden düşerdi ALLAH affetsin

sana katılıyorum arkadaşım bi canı sadece ALLAH alır çok büyük bi vebale girmiş konu saahibi RABBİM o çocuğu veriyosa bi bildiği vardır zaten eğer yaşayacağı yoksa inan o çocuk tutunmaz kendiliğinden düşerdi ALLAH affetsin

ya hayır onca engelli annesi boşuna mı doğurdu o çocukları ..bir de ben vicdansız oldum bebek katili olan benim ya sanki.. ayrıca herkesin itihan dünyası şimdi sağlıklı çocuğun olsa kaza bela gelse felç olsa öldürecekmiyiz o çocuğu hani vicdan? ne farkı kaldı?

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."

Hz. Muhammed (S.A.V.)

Kurban olduğumun bu hadis-i şerifi sana yeterde artar bile..
Destek verenlere teşekkür ederim, Allah razı olsun

ben asla ve asla kınamıyorum RABBİM kimseye vermesin sadece kendi düşüncemi söyledim o kadar

Hz. Muhammed (S.A.V.)

kimsenin sizi kınadığı yok böyle birşey kınanamaz

Hz. Muhammed (S.A.V.)

Zamaninda siz birini mi kinamistiniz ?

Burda kimse sizi kinamiyor sadece yaptiginiz yanlisa tepkimizi gösteriyoruz o kadar ...

kimsenin sizi kınadığı yok böyle birşey kınanamaz

katil diyorsun daha nasıl kınayacaksın? Burda insanlar hata yapmış bile olsalar dertlerine derman arıyorlar. Ben kendimi düşünmüyorum senin gereksiz yorumlarını kafaya takacak değilim ama sen herkese böyle cevaplar veriyorsan Allah asıl seni ıslah etsin., can yaktığın için.. Ama hata bile olsa bu böyle söylenmez. "Arkadaşım yanlış yapmışsın Allah sonunu hayır etsin" dersin olur biter !!!

ya hayır onca engelli annesi boşuna mı doğurdu o çocukları ..bir de ben vicdansız oldum bebek katili olan benim ya sanki.. ayrıca herkesin itihan dünyası şimdi sağlıklı çocuğun olsa kaza bela gelse felç olsa öldürecekmiyiz o çocuğu hani vicdan? ne farkı kaldı?

çok haklısın benim teyzemin oğlu küçükken merdivenlerden düşmüş beyninde hasar oluşmuş peki canını mı alsaydı hayır RABBİM bize onu bi hediye olarak verdi diyo

katil diyorsun daha nasıl kınayacaksın? Burda insanlar hata yapmış bile olsalar dertlerine derman arıyorlar. Ben kendimi düşünmüyorum senin gereksiz yorumlarını kafaya takacak değilim ama sen herkese böyle cevaplar veriyorsan Allah asıl seni ıslah etsin., can yaktığın için.. Ama hata bile olsa bu böyle söylenmez. "Arkadaşım yanlış yapmışsın Allah sonunu hayır etsin" dersin olur biter !!!

hayır herkesin yorumunu bekliyorsun burda bunun için buraya yazıyorsunuz sonra ters bir yorumla karşılaşınca gereksiz mi oluyor beğenmiyorsan yazmasaydın kardeşim zorla mı yazdırdık sana ? basit bir hata yapmış olsanız allah sonunu hayır etsin derdim kınamıyorum kınamadım görüşümü belirttim sizi ölsem de kınayamam katil derken yalan mı söyledim?

çok haklısın benim teyzemin oğlu küçükken merdivenlerden düşmüş beyninde hasar oluşmuş peki canını mı alsaydı hayır RABBİM bize onu bi hediye olarak verdi diyo

ahiret günü geldiğinde teyzenizin en büyük şefaatçisi olacaktır allah razı olsun teyzenizden böyle fedakar anneler de var dünyada bunlar 'ANNE' işte

benim vicdanım bir bebeğin canını almaya müsade etmez canım

Benim vicdanimda yarin oldugum zaman arkamda tek basina surunen hasta evladimi yalniz birakmaya musade etmez sekerim. O cocuk hergun kahrolacak o kahroldukca o kadinda kahrolcak. Gozlerinin onunde eriyip bitecek evladi. Ayrica emin ol bu karari sadece kensi vermiyor. Allah tarafindan da onun bilincine bu dusunce yerlesiyor. Farkinda degiliz ama bazi kararlarimiz da rabbiminde payi var. Nasil dualarimizi kabul ediyorsa nasiil sesimizi duyuyorsa nasil ki kotuden iyiden koruyrsa ayni sekilde yaninda. ozellikle bu bir anneyse bence rabbim herdaim yaninda.

Back
X