- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi
Çevremde yok ama medya da çok duydum. Zorlukları elbet vardır ama bence gerçek aşk tır.Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi
Bu konuyu neden açtığınızı anlamadık. Hepimiz engelli adayıyız unutmayın. Yarın belki o kız gibi olsaydım keşke diye ağlayacağız bunu Allahtan başka kimse bilemez. Bu arada; Inşallah çok mutlu olurlar!!Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi
Son derece hassas bir konu sixin fikirlerinizi merak ediyoruz bir akrabam goe engelli 24 yasinda ogrtmen bi sevgilisi var muhendislik yspiyor adamin hicbir saglik problemi yok evlenmr trklifi ais ama kabul etmemis kiz sizce olur mu bu evlilik cevrenizde boyle ornekler var mi
bende işitme engelliyim. eşim normal. Aşkımızda hiç ENGEL tanimiyoruz. çok şükür .AŞK engel degil yüregindedir.. o çocuk seni gerçekten sevseydi ailesini bile karşına alirdi demi. annesi istememiş.bu dünya etme bulma dünyasi. ne ekerse onu biçer..o yüzden hiç de üzülme. Rabbim Engelli insanlari Özel yaratmiş. onlari en güzel şeylere nasip eder. inaniyorum. .Ben kendimden örnek vereyim. İşitme engelliyim. İşitme yetimi lisedeyken aniden kaybettim. Öncellikle 16 sene hiç bir sıkıntısız duyup sonra bir gecede işitmesini tamamen kaybeden birisi olarak yarının kime ne getireceğini asla bilemeyeceğimizi söyleyeyim. Benim hayatıma 3 kişi girdi ciddi manada. İlk ikisinin ailesi asla beni farklı bir birey olarak görmedi ama sonuncusunun annesi beni istemedi. Ailesi de akrabanızın kalbini kırmayacaksa adam zaten kabullenmiş kime ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?