• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
bu yüzden boşanırım diyen o ise gitsin boşasın. hakime ne diyecekmiş kardeşime bakmadı boşanmak istiyorum mu diyecek. böyle bir konuyu size diretmeye hakkı yok. ne kadar yanlış.... nasıl bir annesi varmış ki evladını başından atar gibi size emanet ediyor. siz huyunu bilmezsiniz suyunu bilmezsiniz. üstelik nasıl güveniyor sabrınıza belki eziyet ediceksiniz belki kötü davranıcaksınız... sorumsuzluk başka birşey değil.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz

Allah kimseye engel vermesin :(

Allah rızası iÇin bakmak olabilir ama mecbur değilsiniz. Birde anne babası kardeşi bakmazken size yüklemeleri durumu daha kötü bir hale getirmiş. Eşiniz de bi şey dememiş yeni evliyken böyle şeyler olmasına .. Demek ki sizinle evlenirken tüm ailenin aklında bu plan varmış .. hakkınızda hayırlısı olsun

Bir üyenin sorusu üzerine verilmiş cevaptan sizin düşündüğünüz anlamı çıkartmadım. Kaldı ki öyle olsa bile konu sahibi haklı, çünkü devlet o yardımı engelliye bakılması için veriyor,bakmayanlara harçlık olarak değil.
tabi ki oyle benn bi tek osozu dusundurdu dedim ama dha fazla yazamadan cijtim
onceki mesajimi okursaniz daha iyi anlarsiniz hem mmaasi verilmeyip hem anne baba baci sag olup daha yrni evli olan bi geline ayni yas ve durumu da engellei olan bi kaynin bakimi beklenilemez zatrn

Selam kk hatunlari

Canım geçmiş konularına da baktım sen zaten nişanlandığın andan itibaren mutsuzmuşsun bile bile lades demişsin bir de çocuğun var sanırım. Yazık kendine acımadın ama hiç anlaşamadığın adamdan çocuk yapıp onu neden sefil ettin. Allah yardımcın olsun. Yerinde olsam sen boşamazsan ben boşanıyorum zaten deyip alırım çocuğumu giderim yazık çok geçsin.

Delik topla ses kaydı yap şu kadar zaman kaynına bakmaya mecbur bırakıldığın için. Ayrıca parasını alıp bakmamaları sana baktırmaları da suç.
Boşanacaksa boşansın. O vakte gelince delilleri sun tazminat davası aç burunlarından getir fitil fitil. O kadar zaman bakmışsın. Hakkın olanı al bu aç gözlü çakal aileden.

Yorumlarinizi teker teker okudum hepinize tessekkur ederim. Ben kararimdan donmiyecegim gercektende cok buyuk bi sorumluluk isteyen bisey ben kaldiramiyorum. Eger mecburmusum gibi davranmasaydilar allah rizasi icin derdim ama diyemiyorum o seyi birakmadilar bende.
Kaynın ve sen 27 yaşındasınız galiba.

Allah ömür verirse, en az 50 sene bakacaksın yani.

Allah yardımcın olsun.

Ya bunun altı var,üstü var. Kocaman adam. Bakici tutsunlar. Ya da bakım evine. Bizim de Bı tanıdığımız var. Aynen kaybınız gibi. Bebek gibi bakıyor annesi ve babası. 4 tane de gelini var. Hiç birisine al götürüp bakın demezler. Allah size kolaylık versin. Allah kabul martı evladı ile sınamasın ..

Allah yardimcin olsun. Kararindan geri dönme kim ne düşünürse düşünsün. Kimse sana madalyon takmiyacak o garibe bakmak en son sana düşer.

Mecbur değilsin elbette, allah yardım etsin kaynına da, eski konularına baktım, Almanya’da doğup büyümüş Türkiye’ye gelin gitmişsin, imkanın varsa Almanya’ya geri dön dön derim tc de yapamazsın rahat vermezler boşansanda

Bakmak zorunda değilsin.ayrılmak için gayet geçerli bir sebep.insan kendi çocuğuna zor bakıyor engelli olmasa bile. başkasının engelli çocuğuna kendisi kabul etmeden bakmaya zorlanması saçmalık.çok istiyorlarsa bakıcı tutsunlar onların yanında kalsın.gerekirse ihbar edin ona verilen parayı başka amaçlarla kullanmaya hakları yok.bakamıyorlarsa bakım evine versinler vicdansızlar.

Evlendigınız aile nereli merak ettim? Ailen toplansın konussunlar ve ayar versinler bu aileye! Başka sorun yoksa bosanmayin.duzelebilir bı durum bence.ailenizden cekinmeleri lazım utanmazlar.

bence butun suc tamamen sizde.bu kadar pasif olursaniz hep ezilmeye mahkum olacaksiniz.butun aile hayattayken yeni evlenmis birine onu da gectim geline insan zihinsel engelli birini birakir mi.allah yardimici olsun ama sonucta bi erkek ve yaşi buyuk siz onun ihtiyaclarini nasi karsilayabilirsiniz ki.alt degistirme banyo vs bunlar sizin yapabileceginiz bisey degil.kaldi ki bunu yapmak anne icin bile zorken siz daha gelinsiniz.yerinizde olsam demiyorum ama allah askina birakin ayrilin.boyle bi evlilik olacagini oturun omur boyu bekar kalin.bunlar resmen size baktirmak icin almis.esiniz olacak kisi ne diyor bu duruma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X