- Konu Sahibi guneslihava
-
en başından beri sorumluluğunu üstlenmeyeceğini söyleseymişsin keşke çünkü bu senin görevin değil.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Bu konuda en çok engelli gence üzüldüm.Hiçbir şeyden haberi yok , ne biçim anne babalar var , Allah yardımcısı olsun o garibin.Gerçekten çok üzüldüm.Engelli bireylere bakma konusunun tartışma haline gelmesi beni çok rahatsız ediyor.Sizin sorumluluğunuz değil bu , size bir sözüm yok ama ailesi aile değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?