engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayın olmasa bile çekilir bir evlilik değil ki. Konu sahibi cesurlukta kamikaze gibi resmen.
Aynen.
Nişanlıyken aldatılması bir yana, nişanlısı gelmesini hiç istememiş.
Resmen ayrılsın diye her pisliği yapmış.
Ama kızımız sevmediği adam için her şeyi yutuyor.
Avrupa'da yaşamak bile kurtarmamış.

Allah o masumu zalimlerin elinden kurtarsin insallah...

Bakmak zorunda degilsiniz.
Kadin olsa ya da zihinsel degil sadece bedensel engeli olan erkek olsa o zaman Allah rızası icin bakin o zalimlere birakmayin derdim. Ama fiziki olarak sorunu yok ve zihinsel engelli bir erkek her acidan sorun yaratabilir. Ki cevremde kötü örneğini gormustum.
Ailesi varken size dusmez. Zor gunlerde yardim edersiniz ama surekli bakimi icin uygun degilsiniz.

Boyuna takmış kısa diye yakışmıyoruz istemiyorum demiş, sonra da kabullendim çünkü onu her şeyden çok seviyorum demiş. Resmen aşık olmak için zorlamış kendini.

İlk defa böyle bişey duydum,kayın valide kayınpedere yaşlanınca veya hasta olunca bakılıyor evet,ama kayına bakılması hiç duymamıştım,anne babası hayattaysa onların bakması lazım.

Tüm aile hayattayken sürekli size bırakılırsa yanlış olur ama arada dönüşümlü onlara yardım amaçlı bakabilirsiniz aslında işi emri vakiye getirmeleri hata belki de böyle olmasaydı siz teklif ederdiniz bendede kalsın arada diyerek hatayı orada yapıyorlar sonuçta vicdanen ortada sakat bir insan varken kimse kayıtsız kalmaz

Boyuna takmış kısa diye yakışmıyoruz istemiyorum demiş, sonra da kabullendim çünkü onu her şeyden çok seviyorum demiş. Resmen aşık olmak için zorlamış kendini.
Maalesef.
Hadi Türkiye'de mahalle baskısı bahanesi var.
Avrupa'da da mı mahalle baskısı?

Anlamak mümkün değil.

Boşanma aşamasını hızlandır.

Bakacak kimse olmasada bakilamaz
Kocaman adam ve başka bir konuda cinsel ihtiyacını karşıladığını bile yazmış konu sahibi...
Kadın olsa hadi neyse diyeceğim
Ya bu işin banyosu üst baş her şeyi var olur mu öyle şey ya
Aynı evde tek kalıyorsunuz birde
Akıl işi değil..

Satir aralarida yazmadiklarinkz var mi bilmiyorum ama eger anlattiginiz gibiyse anne babasi saglikli olmasina ragmen size gonderiyorsa vicdanen yoksun insanlardir. Nasil kiyarsin zihinsel engelli evladini duzgun bakilmicagini bile bile yabanciya teslim etmeye ... bu erkek ailelerinjn aklina sasiyorum vallahi. Bu kosullarfa bakmak zorunda degilsiniz . Pek cok seyi affetmisseniz sanirim bunuda kabul ediceksiniz. Sizden ricam ne olursa olsun kayniniza lutfen kotu davranmayin ,o isteyerek o hale gelmedi.
Aklima gelmisken esinizin durumu nasil belki para icin bakmak istiyordur? Genelde boyle durumlarda maasi mali al bak derler

Bu kadar ağır bir sorumluluğu ne hakla size yüklerler. Böyle saçmalık görmedim. Boşanın en iyisi. Allahım daha neler okuyacağım kadınlar kulübünde?!

Çok haklısınız inanın. Annesi babası varken size düşmez . İnşaAllah eşiniz sizi ve bu isteğinizi anlar. Yoksa işiniz gerçekten zor

Eski konularınıza baktımda başından beri sorunlu bi evliliğin varmış. Dayak kötek ne ararsan..
Daha neyi bekliyorsun acaba??
Boşan kurtul bu hayattan.

Size başta bakım icin bırakılması saçma zaten
Tüm bakımını yapıyorsunuz anladıgım kadarıyla
İyi bu güne kadar bakabilmişsiniz
Ne gereköeyle bırakıyorlar size cok sacma bu iş bedava bakıcı için mi evlenmiş kocan

Zihinsel engelli yetişkin kayın mı?
Nasıl ya nasıl bir vicdansızlık bu? Hiç kimsesi olmasa bir çaresine bakılır derdim gerekirse bakıcı tutulur. Ama ailesi dururken sizin evinizde olması çok abes gerçekten.
O zihinsel olarak bir çocuk ve herşeyiyle ilgilenilmesi gerekiyor. Siz ilgilenemezsiniz ki bütün bunlarla.
Ki o durumda olan bireyler için günümüzde devlet imkanlar sağlıyor.
En ağır zihinsel engelli bile sevgiyi nefreti hissediyor yazıklar olsun o aileye gerçekten de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…