- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi guneslihava
-
O kayına rağmen çocuk düşünüp yapması ise çok büyük cesaret bence.
Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi.
Aynen.Kayın olmasa bile çekilir bir evlilik değil ki. Konu sahibi cesurlukta kamikaze gibi resmen.
Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Boyuna takmış kısa diye yakışmıyoruz istemiyorum demiş, sonra da kabullendim çünkü onu her şeyden çok seviyorum demiş. Resmen aşık olmak için zorlamış kendini.Aynen.
Nişanlıyken aldatılması bir yana, nişanlısı gelmesini hiç istememiş.
Resmen ayrılsın diye her pisliği yapmış.
Ama kızımız sevmediği adam için her şeyi yutuyor.
Avrupa'da yaşamak bile kurtarmamış.
Maalesef.Boyuna takmış kısa diye yakışmıyoruz istemiyorum demiş, sonra da kabullendim çünkü onu her şeyden çok seviyorum demiş. Resmen aşık olmak için zorlamış kendini.
Boşanma aşamasını hızlandır.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Bu kadar ağır bir sorumluluğu ne hakla size yüklerler. Böyle saçmalık görmedim. Boşanın en iyisi. Allahım daha neler okuyacağım kadınlar kulübünde?!Selam kk hatunlari
Selam kk hatunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?