• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelli memur olmak!!!

pelin2688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
53
42
3
37
Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyor:KK61: Cuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı:KK61::KK61:
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce:KK61:

Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyor:KK61: Cuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı:KK61::KK61:
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce:KK61:
Kücümsemekle ilgisi yoktur belki kadrolardan bahsetmiştir. Hic öyle sey olur mu binlerce atanan var deseydiniz keşke.

Atanma durumlarını siz daha iyi bilirsiniz. Arkadaşınızın dediği gibi mi gerçekten? Belki sadece durum tespiti yapmıştır. Küçümseyici bir laf göremedim şahsen. Kaldı ki birinin engelini küçümseyecek kadar insanlıktan çıkmışsa, böyle birinin lafını kafaya takmamalı, kendi ayıbı deyip geçmelisiniz.

"piyango gibidir, size de çıkabilir" derdim.
yine de kötü niyetle söylediğini düşünmeyin, belki kendini ifade edememiştir.

Atanma durumlarını siz daha iyi bilirsiniz. Arkadaşınızın dediği gibi mi gerçekten? Belki sadece durum tespiti yapmıştır. Küçümseyici bir laf göremedim şahsen. Kaldı ki birinin engelini küçümseyecek kadar insanlıktan çıkmışsa, böyle birinin lafını kafaya takmamalı, kendi ayıbı deyip geçmelisiniz.
Öyle gibi duruyor çünkü el altından çok adam alındığı için kpssyle senelerdir atanamayan çok zeki kızlar var:KK61:
Ama engellilerle alakası yok ki atanamamalarının:KK43:
Hep devlet kurumunda TAŞERONLAŞMANIN sonuçları, onlarda haklı yarımız maaş alıyorlar:KK43: üstelik işleri bizden ağır:KK61::KK61:

Öyle gibi duruyor çünkü el altından çok adam alındığı için kpssyle senelerdir atanamayan çok zeki kızlar var:KK61:
Ama engellilerle alakası yok ki atanamamalarının:KK43:
Hep devlet kurumunda TAŞERONLAŞMANIN sonuçları, onlarda haklı yarımız maaş alıyorlar:KK43: üstelik işleri bizden ağır:KK61::KK61:
Üzmeyin kendinizi. Sonuçta kendi kendinizi atamış değilsiniz, devlet size bir hak vermiş, onu kullanıyorsunuz. İşsizlik derdi çok fazla, o yüzden insanlar bu konularda çok hassas ve öfkeli. KPSS ayrı bir rezalet zaten biliyorsunuz, içinde kırk türlü oyun dönüyor, herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor. Eminim arkadaşınız sizin alınacağınızı düşünmeden, sadece dert yanmak amacıyla etti o lafı.

sizin engelli olduğunuzu büyük ihtimal unuttu... alınacağınızı da tahmin etmedi.. ayrıca doğru demiş. yurt çıkışlı ve engelli atamaları oluyor.

Bence de hani üff niye bu yurtlular engelliler atanıyor, biz daha çok hak ediyoruz halbuki şeklinde düşünmemiş.

Atıyorum şunun gibi, bu mat öğretmenleri hep atanıyor ama resimciler atanamıyor gibi. Kadro-alım-kontenjan- başvuru ve talebe göre değişiyordur olaylar. Yoksa anti matematik team görsel sanatlar, matçılar ölsün gibi kötü bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

Hem kötü bir düşüncesi olsa bile, bunu emin ol yanında söylemezdi, o yüzden sadece durum değerlendirmesi şeklinde bir yorum yapmış olduğunu düşünüyorum

sinirle söymiştir.ama sonuçta atanmışsınız.:) özel sektörde çalışmıyorsunuz.
bence dert edecek bırsey yok kı.He he de geç

bence gereksiz alınganlık olmuş..
sizi öyle havadan gelenler gibi görmediği için rahat demiş belli ki..

çünkü bazı kurumda engelli memur ve diğer sınavsız gelen memurlar çok sıkıntı çıkarıyorlar.. ha birçok memeurda bu olabiliyor ama sınavla gelince ortada bir emek var diye biraz sessiz kalınıyor.. siz üzerinize alınmayın. alnınızın teriyle gelmişsiniz.. tebrik ederim..

arkadaşın kötü niyetli bir cümle kurmamış ama normal insanlar atanmıyor derken hata etmiş
hassas olduğun için kızmış olabilirsin ama bence hiçbir tepki verme belki öylesine ağzından çıkmış bir laftır

Üzmeyin kendinizi. Sonuçta kendi kendinizi atamış değilsiniz, devlet size bir hak vermiş, onu kullanıyorsunuz. İşsizlik derdi çok fazla, o yüzden insanlar bu konularda çok hassas ve öfkeli. KPSS ayrı bir rezalet zaten biliyorsunuz, içinde kırk türlü oyun dönüyor, herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor. Eminim arkadaşınız sizin alınacağınızı düşünmeden, sadece dert yanmak amacıyla etti o lafı.
Galiba öyle evet rezillik maalesef son günlerde yaşamak REZALET :KK61:
sizin engelli olduğunuzu büyük ihtimal unuttu... alınacağınızı da tahmin etmedi.. ayrıca doğru demiş. yurt çıkışlı ve engelli atamaları oluyor.
Acaba neden o engelli kadrosuyla atananların çoğu sağlıklı biliyor musunuz?
Ama hakikaten normal şekilde atanan çok az olduğu için durum tespiti yapmış.
bu kadar alınganlık size zarar verir.. :KK43:
Çok Haklısınız kendime çok zarar veriyorum:KK43:

Mesela bende oyle dusunuyorum.
Ama hic kotu niyetim yok.
Soyle bi bakilirsa atamalara gercekten de dogru bir sey.
Alinacak birsey yok yani : )

Back
X