- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Bana da öyle geldi.Belki sadece bir tespit cümlesidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi.Belki sadece bir tespit cümlesidir.
Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyorCuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce![]()
İnşallah Allah düşmanıma vermesin çok zor gerçektenNe demek o ya.. Engelli memur alimlari da olacak elbette. Sinavla aliniyor. %3 olmasi lazim her kurumda ayrica. Yasal tarafi budur.
Ama maneviyata baktigimizda onu soyleyen insan yoktur zaten.. İnsanliga sahip olmayan biri insan degildir. Normal olmayan odur. Bak ben hep suna inanirim dunyada 1adim geridense yaradilisin; ahirette 10adim ilerdedir. Allah sevdigi kulunu kayirir, sinar. Onune sinav koyar hayatini zorlastirir ki gecsin ve cenneti hak etsin ..
Güzelim işte benim dediğim de bu engelli kadrosundan atananların çoğu sağlıklı hem bizim, hem sizin hakkınızı yiyiyor...arkadaşının ne demek istediğini anladım sanırım.
görümcemin çok samimi ,yediği içtiği ayrı gitmeyen ,ünv den 2 arkadaşı vardı.
yıllardır çok yuksek puanlar almamıza rağmen atananamıyorduk(6-8 yıldır) bende görumcemle aynı blm mezunuyum.
sonra o diğer 2 ark engelli kadrosundan bizim de hep hayal ettiğimiz işlere atandılar.hem de çok düşük punlarla.
ee tabi insanın zoruna gidiyor bir yerde. görümcemin de çok üzüldüğünü hatırlarım.
ama bizim veya arkadaşının üzüntüsü sana veya bu şekilde atananlara değil.sisteme......
insanın sağlığı yerinde olsun yeter ki. iş nedir para nedir? koca bir hiç.
Anliyorum seni bende engelliyim işitme engelli bireyimCanım ben kas hastasıyım sandalyedeyim, keşke sağlıklı olsaydımda memur hiç olamasaydım
Bunu işe girdiğim ilk sene ağlıyarak söylemiştim bazılarına ama anlamıyorlar![]()
Evet doğru soluyorsum bende gördüm o insanlara hatta sinavlara girerken gördüm adam sağlam ama sinava girdi atandi iç organindan ozurluymus belli de etmiyor o kadar saglikli kişiler girdi ki çoğu kazancini hak edemiyor. Allah bize böle olsun istemis sukretceksin kas hastasisin ama gözün görüyor konuşuyorsun duyuyorsun isini de yapabiliyosin sukret. Ben hem görme hem de işitme engelliyim duymuyorum ama az konuşuyorum gözlerim görüyorum ama gece korlugum;( bide yüksek tansiyon hastasiyim 2 ay öncede bebeğimi de kaybettim çok çektim o kadardaGüzelim işte benim dediğim de bu engelli kadrosundan atananların çoğu sağlıklı hem bizim, hem sizin hakkınızı yiyiyor...
KEŞKE, SAĞLIKLI OLSAMDA SOKAKTA AÇ AÇIKTA KALSAM, EMİN OLUN O ZAMAN BİR ŞEKİLDE TOPARLANIRIM AMA SAĞLIK OLMAYINCA HERŞEY SIFIRLANIYOR![]()
Aynen gülüm şükür ben aştım ama çöok engel çıktı bizi engelleyense sadece bu ÖNYARGILAR aslında...Anliyorum seni bende engelliyim işitme engelli bireyim
Ama bu insanlar hala onyargili .iste çekemiyorlar takmayacaksin kafana takinca çok üstüne düşer ve daha çok uzulursun sen isine bak o insanlara bile muhattap olma. O zaman için de kafana çok rahat olucak:)
bebeğine çok üzüldüm canım inanEvet doğru soluyorsum bende gördüm o insanlara hatta sinavlara girerken gördüm adam sağlam ama sinava girdi atandi iç organindan ozurluymus belli de etmiyor o kadar saglikli kişiler girdi ki çoğu kazancini hak edemiyor. Allah bize böle olsun istemis sukretceksin kas hastasisin ama gözün görüyor konuşuyorsun duyuyorsun isini de yapabiliyosin sukret. Ben hem görme hem de işitme engelliyim duymuyorum ama az konuşuyorum gözlerim görüyorum ama gece korlugum;( bide yüksek tansiyon hastasiyim 2 ay öncede bebeğimi de kaybettim çok çektim o kadardabak yinede ayaktayim güçlüyüm dayanikliyim hayata bu şekilde tutunmaya calisiyorum yasadigim her ani rabbine sukrediyorum
HAKLISIN TAMAM CANIMBak ne güzel 4 yil olmuş isine kusmeyin. Bak istedgi kiyafeti aliuorsun yiyosun iciyosun daha ne olsun Memur olmak için çok kişi var ki işinizi sevin boşver insanlara... Bende 2.5 senelik memurum su an doğum izindeyim onyargiya bakanda var hic de umursamiyorum. Beni çok seven kocam var 1 sene oldu evleneli. Çok şükür mutluyum ne insanlar var cekemiyorlar kimse... Boşver takma gereksizlere.. Onlar seni cekemedikleri için bole derler kendileri birşey olmadiklari için. Ben hic fesatlik düşünmedim bak bebeğimi kaybettim Rabbim yine verir diyorum su an abimin esi hamile olduğu duydum hala olacagim diye cok sevindim asla fesat düşünmedim. Bosvereceksin hayata umutla bakacaksin.tamam mi canim
![]()