• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engelli memur olmak!!!

Arkadaşınız doğru bir tespitte bulunmuş, ama kırıcı bulmadım ben şahsen. Son atamalarda baktığınızda kadro dağılıma sizde görebilirsiniz. Ben de yıllardır uğraşırım kpss için benzer yorumlar yapmışımdır, ama kimseyi kırmak/üzmek gibi bir amacım olmadı. Hassasiyet gösteriyorsunuz.

bence gereksiz alınganlık olmuş..
sizi öyle havadan gelenler gibi görmediği için rahat demiş belli ki..

çünkü bazı kurumda engelli memur ve diğer sınavsız gelen memurlar çok sıkıntı çıkarıyorlar.. ha birçok memeurda bu olabiliyor ama sınavla gelince ortada bir emek var diye biraz sessiz kalınıyor.. siz üzerinize alınmayın. alnınızın teriyle gelmişsiniz.. tebrik ederim..
Zaten esas kurayla gelenlere dedi, ama Sizin de unuttuğunuz birşey var, Esas sorunlu insanları aramıza kazandırmalıyız!!!
Kimse öyle olmak istemedi inanın:KK61:Bugün Allah'a şükür benim aklım yerinde AMA yarına benimde sizinde garantiniz yok:KK61:
Yurtta büyüyen kardeşlerimde çıkıyor genelde problem neden? sordunuz mu hiç?
YAŞADIKLARI TRAMVALARI düşünmek bile beni mahvediyor:KK61::KK61::KK61:Biz aramıza alarak emin olun kazanırız!!!!!!
arkadaşın kötü niyetli bir cümle kurmamış ama normal insanlar atanmıyor derken hata etmiş
hassas olduğun için kızmış olabilirsin ama bence hiçbir tepki verme belki öylesine ağzından çıkmış bir laftır
Kızmadım arkadaşım kırıldım sadece:KK43:

bana engelliden memur mu olur dediler :) engelli gitsin evine otursun dediler...Bende engelli kadrosundan girdim...Bende dedim ki sen ne yapıyorsun burda aramızda bir fark yok ikimizde oturuyoruz ben üniversite sen ise lise mezunusun dedim tek farkımız bu yani :D boşver takma herkes birşey der zaten sırf konuşmak için konuşan sürülerce insan var ...

o içimdeki atanamamışlık duygusu ile böyle bir cümle kurmuş

sizi üzmek için söylememiş gibi

kaldı ki zaten engelli memur da bir sınava tabii; kadroları da siz biz değil yukarıda oturanlar belirliyor

üzülmeyin

Ben de 9 yıllık memurum bizim kurumdada engelili ve yurttan gelenler var ve önceliğin onlarda olması beni sevindirir...
özellikle yurtan gelen arakadaşlara daha cok sevinirim ve bence önceligin sizde olması kadar normal bir durum yok yani olması gereken bu

Zaten esas kurayla gelenlere dedi, ama Sizin de unuttuğunuz birşey var, Esas sorunlu insanları aramıza kazandırmalıyız!!!
Kimse öyle olmak istemedi inanın:KK61:Bugün Allah'a şükür benim aklım yerinde AMA yarına benimde sizinde garantiniz yok:KK61:
Yurtta büyüyen kardeşlerimde çıkıyor genelde problem neden? sordunuz mu hiç?
YAŞADIKLARI TRAMVALARI düşünmek bile beni mahvediyor:KK61::KK61::KK61:Biz aramıza alarak emin olun kazanırız!!!!!!

Kızmadım arkadaşım kırıldım sadece:KK43:

kendinize acımayın lütfen.. benim annemde engelli... benimde ciddi bir rahatsızlığım var..
ama napalım takdiri ilahi.. bugünümüze şükür. öncelikle bu durumu kabullenmek gerek.. ben kabullendim, annem de kabullendi ve mutluyuz hamdolsun..

ama bunu abartmamak lazım.. mesela işimizi yapmamız lazım değil mi?? bize güvenilip verilen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.. güveni zedelememeliyiz. tüm cevap burda..
işi gelebilecek durumdayız çok şükür o zaman işimizde yapalım.. sorun çıkarmaktansa çözümcü olalım..

Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyor:KK61: Cuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı:KK61::KK61:
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce:KK61:
sizi küçümsemek vs adına söylememişir ama şu bir gerçekki engelli ve sosyal hizmet çıkışlılar daha düşük puanlara atanabiliyorlar , benim çalıştığım kurumda da bunun çok örneği var ...
ayrıca sözüm meclisten dışarı çoğu engelli kadrosundaki personel de engel durumları göz önünde bulundurularak en hafif işlerde çalıştırılıyor hatta bazıları sadece imza atıyor ve sabahtan akşama kadar oturuyor , ama herkes aynı maası alıyor. bırde engelli kadrosundan oturu erken emeklılık hakkınız doguyor.
bence siz yanlış anlamışınızdır şahşınıza dair söylenen bir hakaret yada aşağılama göremedim ben, sadece dert yanmış o kadar...

kendinize acımayın lütfen.. benim annemde engelli... benimde ciddi bir rahatsızlığım var..
ama napalım takdiri ilahi.. bugünümüze şükür. öncelikle bu durumu kabullenmek gerek.. ben kabullendim, annem de kabullendi ve mutluyuz hamdolsun..

ama bunu abartmamak lazım.. mesela işimizi yapmamız lazım değil mi?? bize güvenilip verilen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.. güveni zedelememeliyiz. tüm cevap burda..
işi gelebilecek durumdayız çok şükür o zaman işimizde yapalım.. sorun çıkarmaktansa çözümcü olalım..
Ben asla ne kendime ne başkasına acırım 16 Yıldır hastayım Allahtan gelene boynum kıldan ince ama insanların anlayışsızlıklarına üzülüyorum

amacı sizi kırmak değildir düşünmeden konuşmuştur ama ben olsam bende alınırdım. siz kafanıza takmayın.

Ben asla ne kendime ne başkasına acırım 16 Yıldır hastayım Allahtan gelene boynum kıldan ince ama insanların anlayışsızlıklarına üzülüyorum

boşver insanları.. insanlar her zaman söyleyecek bişey buluyorlar..
maalesef biz insanoğlu çok memnuniyetsiziz.. Allah kimseye muhtaç etmesin yeter ki..
bugünümüze şükür..

Sonuçta torpille değil bileğinizin hakkıyla atanmışsınız.
İyi veya kötü niyetli olduğunu bilmiyorum ama takmayın bence.

Cuma günü beni çok üzen başıma gelen olayı anlatacağım size!!!!
Galiba sorun bende herşeyi kafama takıyorum ama en yakınındaki diyince, insanın içine oturuyor:KK61: Cuma günü çalışma arkadaşım bana, "Son senelerde hep engelli memur yada yurttan çıkanlar memur olarak atanıyor", hiç normal atanan yok "dedi.
Bende engelli memurum, sınavla atandım ünv. menzunuyum benim yüzüme baka baka bizi bu kadar küçümsemesi kalbimi çok kırdı:KK61::KK61:
Nasıl bir ders versem rahatlarım sizce:KK61:
Patavatsız insanları hiç sevmiyorum.Arkadaş bile denmez ona o şahısla diyalogunuzu kesmelisiniz.Yarına ne şekilde çıkacağımızı kimse bilmezken böyle tok tok konuşan densizlere deli oluyorum.Hiç üzülme canım hakkınla oradasın ve de o insan müsvettesiyle dialoga bile girme..Bir yerlere bir şekilde gelmiş ama insan olamamış o arkadaş dediğin şahıs :KK62::KK62:

Engel durumu nedir?
Bende engelli memurum anliyorum bu insanlara..
Bana torpil yola çekmeye çalışan da oldu benim bi arkadasimin annesi gelmiş dedi ki benim kizimda engelli kpss sinavlara girebilir mi dedi arkadasim sapsaglamdi biseyi de yoktu sanirim benden cekemedi bende engellilere aliyor dedim bozuldu 4 senedir kpssden atanamiyor bide bundan denemeye calisti yapamadi. Fesahlanan kişiler çok, biliyorum bunu sende takma kafana

:KK61::KK61:
Patavatsız insanları hiç sevmiyorum.Arkadaş bile denmez ona o şahısla diyalogunuzu kesmelisiniz.Yarına ne şekilde çıkacağımızı kimse bilmezken böyle tok tok konuşan densizlere deli oluyorum.Hiç üzülme canım hakkınla oradasın ve de o insan müsvettesiyle dialoga bile girme..Bir yerlere bir şekilde gelmiş ama insan olamamış o arkadaş dediğin şahıs :KK62::KK62:
Niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum arkadaşım, ama şu beni çok üzdü arkadaş çok anlayışlı ve saygılı gözüküyor ama o bile bu şekilde düşünüyorsa kim bilir diğerleri ne düşünür:KK61::KK61:
Engel durumu nedir?
Bende engelli memurum anliyorum bu insanlara..
Bana torpil yola çekmeye çalışan da oldu benim bi arkadasimin annesi gelmiş dedi ki benim kizimda engelli kpss sinavlara girebilir mi dedi arkadasim sapsaglamdi biseyi de yoktu sanirim benden cekemedi bende engellilere aliyor dedim bozuldu 4 senedir kpssden atanamiyor bide bundan denemeye calisti yapamadi. Fesahlanan kişiler çok, biliyorum bunu sende takma kafana
Canım ben kas hastasıyım sandalyedeyim, keşke sağlıklı olsaydımda memur hiç olamasaydım:KK61::KK61:
Bunu işe girdiğim ilk sene ağlıyarak söylemiştim bazılarına ama anlamıyorlar:KK61::KK61:

Belki sizin engelini engel olarak görmediği için unutmuş olabilir. Sanmıyorum ki bir insan Allah'ın verdiği bir şeyle kalp kırıcı bir şey söylesin. Ders vermek yerine karşınıza alıp konuşsanız? Sen bunları bunları söyledin ama ben çok alındım gibi bir şey söylerseniz o bunu vicdan yapacaktır ve bir daha bunu unutmayacaktır. Ki en güzel derste böyle verilir canım üzülme sen.

Belki sizin engelini engel olarak görmediği için unutmuş olabilir. Sanmıyorum ki bir insan Allah'ın verdiği bir şeyle kalp kırıcı bir şey söylesin. Ders vermek yerine karşınıza alıp konuşsanız? Sen bunları bunları söyledin ama ben çok alındım gibi bir şey söylerseniz o bunu vicdan yapacaktır ve bir daha bunu unutmayacaktır. Ki en güzel derste böyle verilir canım üzülme sen.
Haklısın arkadaşım o özellikle psikolojik problemleri olanları kastetti zaten ama ben kimseyi kendimden düşük görmem ki, ben nasıl ki hastalığımı kendim seçmediysem kimse seçmiyor :KK61:

Back
X