peki şöyle sorular soralım bakalım bi düşünün bekarsınız engelli biri çıksa talip olarak onunla evlenirmiydiniz? ya da çocuklarınızın evlenmesine müsaade edermiydiniz hadi buyrun bakalım biraz Türk filmi gibi oldu ama hayatın gerçekleri aynı zamanda
Cok guzel bir konu tebrik ederim. Allah bu gucunuzu daim etsin. Hep böyle mutlu olun. Zaten engelli oldugum icin calisamiyorum ya da evlenemedim diye de konu acmis olabilirdiniz. Bulundugu durumun olumlu yönlerini gorebilmek cok guzel birsey.
benim de amacım bu bir kişiye bile birazcık olsun mum yakabilmek birini gülümsetebilmek düşündürebilmek
inanın anlattığım kadar kolay olmadı bu duruma gelmem neler yaşadım bilemezsiniz ama istiyorum ki kücücük şeylerle yıkılmayalım sorunlarımızı dağlara dönüştürmeyelim tabiki herkesin derdi kendince çok önemli ama nolur biraz daha çevremize duyarlı olalım
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun sen ve sinin durumunda olan kardeşlerimiz var evden pek çıkamayan çok zor bir durum benim de var böyle bir tanıdığım ama o da hayata çok pozitif bakabiliyor sende öyle yapmaya çalışacaksın zevk aldığın şeylerle meşgul olacaksın bak ne güzel buradan sohbet edebiliyoruz bir de ücra yerlerde hiçbir iletişim aracı olmayan arkadaşlarımızı düşünelim Allah hepimizin yardımcısı olsun
tşk ederiz hep evde değilim arada gezer alışveriş yaparım ama ev benim için çok rahat önceden örgü örerdim şimdi yapamıyorum keşke el becerim biraz olsaydı diyorum
hani bazıları için dış görünüş çok önemlidir ki kesinlikle yadırgamam olabilir ama benim eşim hiç böyle şeylere takılan biri değildir çok merhametli anlayışlı yardımsever iyi bir eş iyi bir babadır çok şükür bazen aramızda oyunlar oynarız ara ara yemek yapar "ay çok güzel olmuş bak parmaklarımı yedim" derim çok güleriz tabi hep yaptırmam canım ara sıra