Engelli yavru kedim

ebruli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
94
45
88
31
merhaba kk üyeleri;
eşimin senelerdir baktığı dükkanında ki kedisi yavruladı 5 tane çok güzel yavrular 1 tanesinin arka sağ bacağı doğuştan yok.
bende tam bir kedi hastası bir insanım bu kediyi görünce eşime yalvar yakar eve aldık kediyi yaklaşık 1 haftadır bizde ve 1,5 aylık size sorum arkadaşlar kakasını yaptıktan sonra ayaklarına bulaştırıyor çok her bulaştırdığında yıkamak zorunda kalıyorum ayaklarını hayvancağız kokuyor böyle olunca yavru kedi beslemiş besleyen arkadaşlarda benim gibi bu sorunu yaşıyor mu yaşamış olanlar da
zamanla bu sorun çözülüyor mu?
birde kedinin arka sağ bacağı olmadığı için bu şekilde oluyordur diyebilirsiniz ama batırmadığı zamanlarda oluyor birde çalıştığım için gün içinde evde tek kalıyor hal böyle olunca odaların kapısı kapatmak zorunda kalıyorum aklım hep onda kalıyor batırmasa ayaklarını salıcam dolaşsın evin her yerinde.
şimdiden teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara.

Daha çok küçük olduğu için tam beceremiyordur. Kendini yalayıp temizlemeyi de tam bilmiyordur. Size önerim bu zamanları atlatana kadar bentonit ince taneli kum kullanmanız. Hızlı topaklaşanlardan alırsanız yaptığı gibi kum bir kısmını emer zaten

anne daha tam öğretmeden almışsınız en erken 2 aylık olması gerekirdi.anneden kum terbiyesi almayınca bu tarz durumlar olabilir.1 bacağı eksik olduğu için olduğunu sanmıyorum ama siz veterinere danıştınız mı?ince taneli güzel bir kum alın deneyin ama şuan küçük biraz idare edin çok hayırlı bir iş yapmışsınız.

Daha cok kucuk bebek o ondan batiriyordur benim kedim engelli degil ama bebekken arada sirada bulastiriyordu patilerine kakasini. Biraz daha buyuyunce bulastirmamaya basladi. Buyuyunce duzelir bence.

yeni kum siparişi verdim zaten şimdi kullandığımızın iyi olduğunu düşünmediğim için netteki araştırmalarımda sizin dediğiniz gibiydi teşekkürler.

Ay yavrum. O daha küçük bence ondan beceremiyor tuvaletini. Bence biraz acele etmişsiniz 1.5 ay çok erken anneden ayırmak için, annenin ona destek olacağı zamanda henüz.
evet biraz acele ettim ama eşimin dükkanı yol üstünde bir yerde artık dışarı çıkmaya başlamışlardı ve bir tanesi kaçtı eşim zor buldu bende o olaydan sonra ezilir diye korkuma aldım hemen birde diğer yavrular normal olduğu için bu kedi biraz dışlanıyordu ve annesini ememiyordu diğer yavrular daha yapılı zaten bu ufacık kalmıştı o yüzden aldım hemen

veterinere danışmadım maalesef erken almamın sebebi eşimin dükkanı yol üstünde bir yerde artık dışarı çıkmaya başlamışlardı ve bir tanesi kaçtı eşim zor buldu bende o olaydan sonra ezilir diye korkuma aldım hemen birde diğer yavrular normal olduğu için bu kedi biraz dışlanıyordu ve annesini ememiyordu diğer yavrular daha yapılı zaten bu ufacık kalmıştı o yüzden aldım hemen

Kakasını yaparken mi bacaklarına bulaşıyor yoksa üstünü kapatmaya çalışırken mi.Kedi mi 2 aylık iken almıştık öle bir sorun yaşamadık ama muhtemelen sizinki de daha öğrenemedi çünkü normalde kendilerini tamizlerler

Zamanla alisir ögrenir. Coook kedi büyütmüs biri olarak söylüyorumki yavruyken böyle kazalar oluyor. Bunu bacagı olmamasına baglamayın. Biraz daha boy atsın düzelir. Odaları gezmesin ne olacak. Zaten kücük daha. Alisinca acarsiniz kapilari

İyi niyetinizden kucaklarım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…