Engelli yavru kedim

Kedi ailesinin tamamını daha güvenli bir yere alıp ailenin içinde bırakırdım ben buyuyesiye kadar. Bunları annesinden öğrenmeli aslında. İmkanınız varsa tüm aileyi evin yakınına getirin. Yavruya mama desteği yapın. Ailesiyle kalsın biraz daha.

Allah razı olsun sizden. Kediniz henüz daha çok küçük alışır zamanla düzelir inşallah

Kedinizi yıkamayın lütfen.Suan çok küçük ki büyük bile olsa yıkamak risklidir.1.5 aylık kedi üşürse ölür.Bebekler için olan ıslak mendillerden alıp silebilirsiniz.
İc-dıs parazitlerini de en kısa zamanda mutlaka yaptırın.
Davranışınız çok güzel güle güle büyütün kediciginizi.

Merhaba sayisiz hayvan beslemiş bir dernek başkanı olarak söyleyebilirim ki sen ona ah yazik yavrum zorlanıyor diye su kabini yakinina koyarsın o dolapların tepesinde uçar :) o daha çok kücük kum eğitimi ondan oturmamıstır yoksa kediler ic güdüsel olarak kuma gider bir de böyle şeyleri genelde anne kediden görürler size tavsiyem evde yokken bir odayı gazetelerle kaplayin kumu da onun üzerine koyun batira batira öğrenir

Bir odayı tamamen ona ayırdım zaten :) eve gelince ayaklarını temizleyip diğer odalara salıyorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Ona bağlamıyorum çünkü zaten arada kapatıyor bazen beceriyor genelde de beceremiyor işte:) çok teşekkür ederim desteğiniz için

Üstünü kapatırken bulaştırıyor birde annesinden erken ayırdık sanırım o yüzden oldu ama mecburdum almaya başına bişi gelmesinden çok korktum

İç parazit yaptırın ,kakasu çok sıvıtsa sorun var demektir normalde bulaşmaz
2aydan küçük olduğu için yaptırılması uygun değil dedi veteriner ayyy korktum şuanda yarın eşim götürüp yaptırsın hemen o zaman kakası çok sıvıda değil çok katıda değil ama ishale kaçıyor

Öyle bir imkanım yok işte keşke olsa öyle bir imkanım olsaydı da hepsini alsaydım

Kesilerin yıkanmadığını biliyorum sadece ayaklarını yıkıyordum ve hemen kurutuyordum havluyla bundan sonra sileyim o zaman ona bişi olursa vicdanım hiç rahat etmez Allah korusun yarın yaptırcam aşılarını hemen teşekkür ederim

Daha çok küçük geçenlerde bende buldum bir birbuçuk aylık kapatmayı bilmiyordu.ondan önce başka vardı çok güzel kapatıyordu hepsi bir olmuyo ki zaten ön patileriyle kapatıyorlar arka bacağı olmaması engel değil zamanla öğrenecek annesi ona çok iyi bakın

Desteğiniz için çok teşekkürler ederim ona çok iyi bakıcam

Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah.
Kediye gelince daha bebek belki büyüdükçe alışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…