Engellilere Yapılan Ayrımcılıklar!

Maalesef çaktırmayacak kadar hafif değil işitme kaybım o dediğin sitelere de senelerdir üyeyim gerçek olduklarını düşünmüyorum artık

Maalesef çaktırmayacak kadar hafif değil işitme kaybım o dediğin sitelere de senelerdir üyeyim gerçek olduklarını düşünmüyorum artık

Gercekler de is bulmak gercekten zor. Engelli olmasanda zor. Biraz sans isi. On yazin mukemmel olacak. Mulakata gittiginde super ozguvenli gideceksin. Belki engelli kontenjanlarini onlar sagliyordur ya da biliyorlardir.

Amin inşallah. Benim de öyle oldu. Gece tamamen sağlam uyudum. Sabah babam uyandırdı beni arkadaşın telefonda dedi. Ben dudak okumuşum ama farketmemişim. Aldım ahizeyi kulağıma, alo dedim ses yok alo dedim ses yok... Babama telefon bozuk ses gelmiyor dedim. Babam da ahizeyi kulağına aldı hayır çalışıyor konuşsana arkadaşınla dedi. Tekrar kulağıma aldım tel.i. Aynı dipsiz kuyuya düşmüşüm gibi sessizlik... O zaman anladık yepyeni, acımasız bir dünyaya tamamen sağır olarak uyandığımı..

Çok haklısınız.. Söylediklerinizi yaptım ancak onlardan da birşey çıkmıyor. Duymadığım için telefonla konuşamıyorum. Bu durum çok büyük problem çıkartıyor

Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için.Erkek arkadaşınızın işitmeme seviyesi ileri derecede mi?

Çok teşekkür ederim. Çok doğru diyorsunuz. Çılgın projeler yapılacağına toplumun kanayan yaralarına çare aransa böyle olmazdı hiç birşey.

İnsanlar malesef empatiden yoksunlar..... 1 sn sonra ne olacağını bilemeyiz...

En kısa zamanda yeni bir iş bulmanızı temenni ederim..

diyecek soz bulamiyorum canim, insanlarin ne kadar acimasiz olabilecegi konusunda hic bir fikrim yok. sasiriyorum sadece...Rabbim istedigini verir istedigini alir amenna, ama insanlarin boyle olmalari... insaAllah yakinda istedigin gibi bir is bulursun canim.

Üzüldüm,umarım rabbim kalbinize göre verir.Keşke elimizden birşeyler gelse.

Allah razı olsun sizden, çok teşekkür ederim. Elden kolay kolay bişey gelmiyor böyle meseleler için. Allah kalplerine merhamet versin dileğinde bulunalım en iyisi.

Isitme cihazi kullanmiyor musun. Ise yarar mi sende biraz bilgi versene.

Koklear implantım var. Onunla sesleri duyabiliyorum ancak konuşma seslerini anlayamıyorum. Anlamsız ses bulutu olarak geliyorlar. Ama müzik dinleyebiliyorsun, dudakları çok daha iyi okuyabiliyorsun.

Yok canım öyle emri vakii ile değil de bir duyarlılık
oluşturmak için aracı olacak kişiler var... Yani
direkt işe alınmana önayak olmak yerine merhamet
sahibi insanları harekete geçirecek birşeyler...

Bana da o dokunuyor zaten. Allah'tan gelene her zaman amenna ama kulların yaptıklarına dayanamıyorum artık. Dileğiniz için çok teşekkür ederim.

Yok canım öyle emri vakii ile değil de bir duyarlılık
oluşturmak için aracı olacak kişiler var... Yani
direkt işe alınmana önayak olmak yerine merhamet
sahibi insanları harekete geçirecek birşeyler...

O da acitasyon gibi oluyor ya utanırım ben, istemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…