Evet genelde böyle olur ama yine de o tarz insanların kötülüğünü dilememeliyiz Allahtan..En güzeli Allahın takdirine bırakmak.....
" Mevlam neylerse güzel eyler...."
Aynen ama ben de diyorum ki kalbi temiz olan insanin zaten birsey dilemesine gerek yok. Ben onun kotulugunu filan dilemedim. Beddua da etmedim. Zaten olay benim disimda bana karsi gelismemis. Beddua etsem de birsey degismez. Kinanan sey basa gelmeden de kimse olmezmis. Bu cok dogru. Biraz aklimizi calistirsak, biraz empati kursak , biraz insanlari kirmamaya ozen gostersek, birsey olmaz.
Aslinda sadece insan da degil, hayvanlara yapilan siddeti de unutmamak gerek. Bir kedinin ayaklarini kesmek, kopekleri oldurmek hangi vicdan ve ahlaka sigiyor. Boylelerinin yanina hic birsey kalmaz. Bir gun bir yerde mutlaka hesap vereceklerdir.
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için.Erkek arkadaşınızın işitmeme seviyesi ileri derecede mi?
ah canım benım o kadar uzuldum kı allah yardımcın olsun ınsallah
benım oglumada otızm teshısı konuldu
gecen hafta eşımın ortagına gıttık tabı durumu bılıyolar eşımın 20 senelık arkadasları,
cocuklar araba yuzunden atıstılar
kadın döndu ogluna sen gerızekalımın, ANLAMIYO OGLUM ALI HASTA anlamıyo dedı
o kadar zoruma gıttıkı
arabada eve gelene kadar agladım
Yanlış bilmiyorsam cihazlarla %40 duyabiliyor. Ben genelde de yüksek sesle konuşurum, insanları rahatsız edecek kadar biz sorun yaşamıyoruz bu yüzden.
Ama cihazları yoksa top patlasa duymaz, bu durumu lehine kullanıyor ama, bazen bi' bakıyorum ben car car konuşurken kulaklığı çıkarmış
Şakası bir yana, hepimizin başına gelebilir bu durum. Dünyanın sonu değil ama zor olduğu bir gerçek. Allah kolaylık versin.
bazı insanların beyininde engel var!!!!!!
böyle işverenleri anlamıyorum amaçları ne??
umarım vaktin dolmadan iş bulursun Allah yardımcın olsun
benazir peki bir ay içinde iş bulup 1 sene mi staj yapmak zorundasın,yoksa daha kısa süren mi var.
Maalesef daha uzun sürem var. Staj süresi 3 yıl. Ben geçen 1 Ocak'da başlattım stajımı. Şanssızım işte 5 yıldır çalıştığım şirkete güvenip stajımı o fabrikada başlattım. Hemen başlatmayıp dondursaydım sınavı kazandığım için 2 yıl sürem olacaktı ama 5 yıllık şirketimin aniden biz tanışıyoruz ya sen de gel ya da güle güle diyeceğini tahmin edememiştim3 aylık bir süre oluyor yeniden staj yeri bulmak için. 2 ayı gitti son 1 ay kaldı. O kadar sınavlara hazırlandım, çabaladım, kazandım, stajı başlattım ama bütün emeklerin havaya gitme ihtimali yüksek. Burdan da TÜRMOB ve TESMER'e bir selam çakıyorum onlar anlamıştır :)
emeklerini hebe etme canım,o sınavı kazanmak gerçekten çok zormuş.
en kötü ihtimal eski fabrikanın taşındığı yere git başka çaren var mı?
Hala mesaj gönderemiyorum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?