düğün yok aday yok :) 25 yasındayım ama çeyiz yapmaya heves ettim ben alıyımda dursun diger türlü birikmiyo para
Ben başlayalı 1 sene olacak adayım ve belli bir planım olmasına rağmen kasmıyorum :)
Rahat ooll.

Ara verdiğim çok oldu mesela, sonuçta insanın kişisel ihtiyaçları da var, bayanız neticede.
Tarzın değişmese bile renk, desen sürekli değişiyor. Tavsiyem gündemde bir evlilik planın yoksa hiç kasma, kenarda dursun diye mesela 3' er, 5' er alma, sonra başka modelini görünce ne vardı birden aldım diye pişman olursun ileri ki zamanlar da, olanı da gördüm bu arada çeyiz yapmaya 20 yaşında başlamış olup bir çok aldığı şeyi beğenmiyor şimdi yaşta 27.
Ben yemek takımını ayrı, tencere takımını ayrı markalardan aldım, zamanım var diye, olmasa çeyiz setlerine bakıp bir defa da çıkarırdım. Avantajı ise kasmadığın için beğendiğini alma şansın oluyor. Bu arada englısh home' dan alışveriş yapıyorum ama kullanılmadığından ne kadar kaliteli bilmiyorum?
Sarev ve taç' ın kaliteli olduğunu duydum, özellikle sarev' in desen ve renkleri daha çok hoşuma gidiyor.