• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

english home

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
arkadaşlarım ben çeyiz hazırlığındayım mutfaktan az çok anlıyorum yine.. ama ev tekstili hakkında hiç bir bilgim yok.. eglish home önerdiler ne dersiniz.. baktım güzel şeyler var sizin önerebileceğiniz kaliteli güzel markalar nelerdir ? :54:

Son düzenleme:
Düğünün yakın bir tarihse,acil ihtiyacın olanları bir yerden alabilirsin.Sonrasında bakarsın diğer alışverişlerine.Zaten evi yerleştirirken çıkıyor eksikler.Öncesinde kestiremiyor insan.Bir de bunun markayla filan alakası yok.Tamamen zevkle alakalı.English home kaliteli olabilir.Ama ben nevresimde çiçek sevmediğim için bana cazip gelmiyor.

evet english home da guzel seyler var annem masaya ve benım odama yatak ortusu aldı ordan cok begenmıstm..

eger alısverıs merkezlerine gıdersen birsuru magzalar oluor brıtısh homedan tut karacaya karacadan tut kervana kadar butun ev dızılebilinir ama cokda pahalıya mal olabilir..

düğün yok aday yok :) 25 yasındayım ama çeyiz yapmaya heves ettim ben alıyımda dursun diger türlü birikmiyo para

:9::9::9: Aslinda haklisin önceden hazirlik yapmak iyi fikir, umarim gönlüne göre birisi cikar kasina istedigin zamanda. :16:

English Home cok güzel evet. Madame Coco da güzel. Ama fiyat olarak biraz pahalilar bence, ekonomik durumun varsa ne güzel ama yoksa bence etrafi geze dolasa alisveris yapsan da zevkli olur. Uyguna cok benzer ürünlerle karsilasabilirsin.

Son düzenleme:
düğün yok aday yok :) 25 yasındayım ama çeyiz yapmaya heves ettim ben alıyımda dursun diger türlü birikmiyo para

Ben başlayalı 1 sene olacak adayım ve belli bir planım olmasına rağmen kasmıyorum :)
Rahat ooll.:27:
Ara verdiğim çok oldu mesela, sonuçta insanın kişisel ihtiyaçları da var, bayanız neticede.
Tarzın değişmese bile renk, desen sürekli değişiyor. Tavsiyem gündemde bir evlilik planın yoksa hiç kasma, kenarda dursun diye mesela 3' er, 5' er alma, sonra başka modelini görünce ne vardı birden aldım diye pişman olursun ileri ki zamanlar da, olanı da gördüm bu arada çeyiz yapmaya 20 yaşında başlamış olup bir çok aldığı şeyi beğenmiyor şimdi yaşta 27.
Ben yemek takımını ayrı, tencere takımını ayrı markalardan aldım, zamanım var diye, olmasa çeyiz setlerine bakıp bir defa da çıkarırdım. Avantajı ise kasmadığın için beğendiğini alma şansın oluyor. Bu arada englısh home' dan alışveriş yapıyorum ama kullanılmadığından ne kadar kaliteli bilmiyorum?
Sarev ve taç' ın kaliteli olduğunu duydum, özellikle sarev' in desen ve renkleri daha çok hoşuma gidiyor.:34:

Son düzenleme:

Eskiden belli başlı çeşitler vardı,kızlar pek çalışmazdı ya da çalıştıklarıyla belli ihtiyaçlarını karşılarlardı.Ama canım şimdi her an değişen yenilenen çeşitler olduğu için,evlilik tarihi ve adayı da belli olmadığı için bu zamanda önceden birşey almayı çok mantıklı bulmuyorum.Parana yazık.Modası hemen geçiyor,yeni çeşitler geliyor.Oraya vereceğin parayla altın al veya başka türlü bir birikim yap.

English home un yatak örtüleri, nevresim takımları ve ev parfümleri, Bernardo nun da yemek takımlarının hastasıyım... :16:

Tekrar evlenecek olsam ve çalışıyor olsam bu mağazaların müdavimi olabilirdim...

cnm bende englishhome hastasıyım ama havlularından uzak dur bir yıkamada kirpi gibi oldular deneyimli biri olarak sana tavsiyem country tarzı çok seviyorum ama bu piyasadaki çoğu marka çok dandik mesela bernardonun tabaklarının bardaklarının desenlerinin bulaşık makinesinde çıktığını duydum o nedenle sadelikten yana ol ve englishomun havlularından uzak dur:34:

Aday ve tarih belli olmadanalmanizionermem ama markz ile fikrimi soracak olursaniz cok tavsiye ediyorum. Nevresim ve havlulari cok guzel. Diger markalarin havlulari tam kurulamiyor gibi. Bir de english home nevresim carsaflari sararmiyor. Benimkiler beyaz ve yikansa da ilk gunku gibi. Masa ortusu gibi seylerde boyut onemli sekil onemli simdiden zaten alamazsiniz. Modeller guzel, fiyatlar da bernce piyasaya gore olldukca uygun.

Back
X