English Time kaydı silmiyor, yardım lütfen !

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar merhaba ,
Erkek arkadaşım bir kaç ay önce English Time a kayıt yaptırdı.Senetleri falan imzalamış. İleriki aylarda kursa geleceğini söylemiş. İlerleyen ayda da maddi sorun yüzünden hiç kursa gitmedi. Ancak imzalanmış senetler var.
Kurs kaydı silmek için geçerli sebepler arıyor. English time ın olmadığı bir yerde oturmak, askere gitmek vs gibi. Geçerli olacakmış illaki.
1 dk bile derse girilmiş değil. Ne yapılabilir ? yardım edin lütfen !

çook zor işin.
Zamanında eşimin gökdilden aldığı kurlar vardı, Gökdili Engilish Time satın aldı ve o kurların iptali yada devri ile ilgili abartmıyorum 5 ay uğraştım.
iptal ve para iadesi rüya zaten, sadece devredebiliyorsun o kadar.

birini bulup satın aldığın kurları satıp dershaneye gidip devir yaptırman lazım .

Ben 2 kur almıştım english time dan... İlk kurun yarısına gittim 2. kuruda iptal ettirdim evet baya uğraştım ama iptal ettirdim sonunda... İptal edilme sebebi de sanırım gittiğim kurun bana bir şey katmadığını bir üst kur olursa gideceğimi söylemiştim...Tabi kur açamadıkları için iptal etmek zorunda kaldılar... Ama benim seviyem gerçekten aldığım kurdan daha üsttü öğretmenlerle filan konuşulduktan sonra iptal edildi... Ama başladığım kura gitmek zorundaydım onu iptal etmediler... Aklıma yazdıklarınızdan erkek arkadaşınızın ikemetgahını english time ın olmadığı bir yere aldırabileceği geldi... Akrabalarından birinin yanına aldırabilir belki...

Ben 2 kur almıştım english time dan... İlk kurun yarısına gittim 2. kuruda iptal ettirdim evet baya uğraştım ama iptal ettirdim sonunda... İptal edilme sebebi de sanırım gittiğim kurun bana bir şey katmadığını bir üst kur olursa gideceğimi söylemiştim...Tabi kur açamadıkları için iptal etmek zorunda kaldılar... Ama benim seviyem gerçekten aldığım kurdan daha üsttü öğretmenlerle filan konuşulduktan sonra iptal edildi... Ama başladığım kura gitmek zorundaydım onu iptal etmediler... Aklıma yazdıklarınızdan erkek arkadaşınızın ikemetgahını english time ın olmadığı bir yere aldırabileceği geldi... Akrabalarından birinin yanına aldırabilir belki...

o da öyle düşünüyor.. bugün şube müdürünü arıcam birde bakalım ne dicek

çook zor işin.
Zamanında eşimin gökdilden aldığı kurlar vardı, Gökdili Engilish Time satın aldı ve o kurların iptali yada devri ile ilgili abartmıyorum 5 ay uğraştım.
iptal ve para iadesi rüya zaten, sadece devredebiliyorsun o kadar.

birini bulup satın aldığın kurları satıp dershaneye gidip devir yaptırman lazım .

bu zamana kadar hiç para ödemedi

sonuçta senetler imzalanmış arkadaşım. o yüzden istiyorlar kaydın yarı parasını. senet imzalanmamış olsaydı işiniz kolay olurdu. bence kuru bir başkasına devredin yoksa istedikleri parayı ödemek durumunda kalırsınız gibime geliyor.sonuçta ellerinde imzalı senet var. mahkemeye verseniz bile bir sonuç alamazsınız sanırım çünkü şu durumda kursa hiç gidilmemiş olsa bile onlar haklı

Back
X