E EU2 Ziyaretçi 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #41 yuhh:1shok:arka sıradakilerdeki gözlüklü kız bumukafamçokkarıştıoha falan oldum harbiden:bbo: bu kadar değişir bi insan
yuhh:1shok:arka sıradakilerdeki gözlüklü kız bumukafamçokkarıştıoha falan oldum harbiden:bbo: bu kadar değişir bi insan
serin7979 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2008 Mesajlar 1.944 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer Edirne 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #42 bence güzel kızmıs sacları ve yüzünün ifadesi hoş
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2008 Mesajlar 6.060 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Diğer 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #43 _AsO__ .!.: aa omu bukaydirigubbakcemile3ne güzel anlatmışın öle la:roflol: zevk meselesi tabi hoş kız ama ben bi zarafet göremedim Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 hatrladıgımı anlattım bebem kaydirigubbakcemile5 aynen hoş kız ama zerafet yok sengözlerimebaksanab
_AsO__ .!.: aa omu bukaydirigubbakcemile3ne güzel anlatmışın öle la:roflol: zevk meselesi tabi hoş kız ama ben bi zarafet göremedim Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 hatrladıgımı anlattım bebem kaydirigubbakcemile5 aynen hoş kız ama zerafet yok sengözlerimebaksanab
Azeri kizi Türkiye'mmm Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2007 Mesajlar 5.699 Emoji Skoru 12 Puanlar 683 Yaş 48 Yer Almanya 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #44 Ben ilk defa gördüm ama güzel kizmis.
Jut Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2009 Mesajlar 340 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yer Ankara 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #45 çok güzelmiş..
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2010 Mesajlar 6.388 Emoji Skoru 6 Puanlar 0 Yer Konya 13 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ArmutTatlisi #46 koyu saçlı hali gayet hoş-muşş ama şimdi saçını turuncumsu alacalı bulacalı yapmasının sebebini anlayamıyorum bi türlü biz bayanları şeytan dürtüyo galiba arada bir.. üstelik de yoluk yoluk olmuş şuan çok kötü gözüküyor Son düzenleme: 13 Aralık 2011
koyu saçlı hali gayet hoş-muşş ama şimdi saçını turuncumsu alacalı bulacalı yapmasının sebebini anlayamıyorum bi türlü biz bayanları şeytan dürtüyo galiba arada bir.. üstelik de yoluk yoluk olmuş şuan çok kötü gözüküyor