- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi yorgunummm
Ablan da bu devirde nasıl o kadar saf kalmayı başarmış acabaBilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo bana
Şaka mıymış , niye hiç gülen yok ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan da bu devirde nasıl o kadar saf kalmayı başarmış acabaBilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo bana
Cört ne?Enişte cört. Ayrılsın bence.
Hayir degilAbla nız şu anda nişanlı mı acaba ?
Her şakanın altında bir gerçek yatar demişler , siz bu şakayı pek te yabana atmayın bence .
oda işine gelen kısmını çok güzel kullanmış hanefilerinEvet ablamda buna benzer bisey soylemis cevap ; hanefilerde oluyor..
Sasirmadi bile cok sakindi ses tonu oylemiymis bilmiyorum ki diyorBöyle şaka mı olurmuş. Kesin başka bir şey var annesi bile yok falan dememiş şaşırır gibi konuşmuş. Hiç güvenli gelmedi bu damat adayı.
Ablama soyledim sakaysa yoksa bile ayak yapiyor diyeDile düz yalancı bir Adam deneme olayı tamamen hikaye böyle şeyin denemesi mi olur ?
Ablan hiçbir şey söylemeden direk irtibatı kessin iletişime bile gerek yok aile bilr normal değil ve herşeyden haberleri var belli ki hiç açıklama yapmasın ablan ,heryerden engellesin böyle bir Ada'mla konuşmaya değmez
Evet bazi insanlar nerden isterlerse ordan cekiyorlarBence iki lafından biri şeriat olan bir adam şaka yapmamıştır ya olay gercektir olanı anlatmiştir.
Yada dinde var dediğine göre evlendikten sonra ablanıza bır sinyal vermiştir bak dinde var ben yine evlenebilirim diye.
İşte ben tam da bunu anlamıyorum.
Dinden yetime fakire yoksula yardim da varken illa 4hakkımız var diyip insanı saf yerine koyuyorlar dinde cihatta var.o zaman gönüllü olarak asker ol.bi işe yara
Bir şey daha öğrenmiş oldum böylece....
çört(1. anlamı)
1. Topal, çolak (kimse). 2.bk. çötün.
çört(2. anlamı)
Dikenlik.
çört(3. anlamı)
Meşe ağacına benziyen bir çeşit ağaç.
çört(4. anlamı)
1. Savruk, sakıntısız. 2. Kaba saba.
çört(5. anlamı)
Cılız, zayıf (insan veya hayvan hk.).
çört(6. anlamı)
Beceriksiz.
Cört ne?
Cidden bilmiyorum
demek ki aslında şaka maka değil, ayrıca hanefilerde başka neler oluyosa sizde de olucak yarın öbürgünEvet ablamda buna benzer bisey soylemis cevap ; hanefilerde oluyor..