Enişte adayimizin şakasi !!

Araştırmak en iyisi neden böyle bir konuda şaka yapmış hala anlayabilmiş değilim.İnsanlar evlenip boşanabilir tabiki resmi olarak ama bunu saklaması eğer doğruysa kıvırması ilerisi içinde sakıncalı!!!Erkek gibi çıksın Şakayla neden böyle bir şaka yapma gereğini duyduğunu eğer değilse neden yalan söylediğini açıklasın ablanızda 2.durumda yoluna baksın hiçççç uğraşmasın değmez!!!!

Kişinin fikri neyse zikri de o'dur derler. Diyelim ki şaka, yine de evlenmeyi düşündüğü kişiye yapılacak şaka değil, ayrıca şaka bile olacak şey değil. Şaka yapacak da başka konu mu bulamamış? Bence adamın fikri hep o yönde...
Neyse ki daha geç olmadan gerçek yüzünü görmüşsünüz.

belli ki yarın bigün ablanın üstüne kadın getirmek için yer yapıyo
tepkisini falan ölçüyo
ha ayrıca madem adam bu kadar şeriatçı ablan da öyle o zaman aadam evlenir de 4 kadınla yani ne var bunda kuranda yazmıyo mu bunlar.siz tesettürlü ve inanan insanlar olarak buna neden bu kadar şaşırdınız anlamadım kuranda adamın anlattığına ters ne yazıyor?
ayrıca adamın annesini niye siz arıyosunuz size mi kaldı ne alaka

Dile düz yalancı bir Adam deneme olayı tamamen hikaye böyle şeyin denemesi mi olur ?
Ablan hiçbir şey söylemeden direk irtibatı kessin iletişime bile gerek yok aile bilr normal değil ve herşeyden haberleri var belli ki hiç açıklama yapmasın ablan ,heryerden engellesin böyle bir Ada'mla konuşmaya değmez

Bir şey daha öğrenmiş oldum böylece....

çört(1. anlamı)

1. Topal, çolak (kimse). 2.bk. çötün.

çört(2. anlamı)
Dikenlik.

çört(3. anlamı)
Meşe ağacına benziyen bir çeşit ağaç.

çört(4. anlamı)
1. Savruk, sakıntısız. 2. Kaba saba.

çört(5. anlamı)
Cılız, zayıf (insan veya hayvan hk.).

çört(6. anlamı)
Beceriksiz.

Dile düz yalancı bir Adam deneme olayı tamamen hikaye böyle şeyin denemesi mi olur ?
Ablan hiçbir şey söylemeden direk irtibatı kessin iletişime bile gerek yok aile bilr normal değil ve herşeyden haberleri var belli ki hiç açıklama yapmasın ablan ,heryerden engellesin böyle bir Ada'mla konuşmaya değmez
Ablama soyledim sakaysa yoksa bile ayak yapiyor diye

Bence iki lafından biri şeriat olan bir adam şaka yapmamıştır ya olay gercektir olanı anlatmiştir.
Yada dinde var dediğine göre evlendikten sonra ablanıza bır sinyal vermiştir bak dinde var ben yine evlenebilirim diye.
İşte ben tam da bunu anlamıyorum.
Dinden yetime fakire yoksula yardim da varken illa 4hakkımız var diyip insanı saf yerine koyuyorlar dinde cihatta var.o zaman gönüllü olarak asker ol.bi işe yara
Evet bazi insanlar nerden isterlerse ordan cekiyorlar

Bir şey daha öğrenmiş oldum böylece....

çört(1. anlamı)

1. Topal, çolak (kimse). 2.bk. çötün.

çört(2. anlamı)
Dikenlik.

çört(3. anlamı)
Meşe ağacına benziyen bir çeşit ağaç.

çört(4. anlamı)
1. Savruk, sakıntısız. 2. Kaba saba.

çört(5. anlamı)
Cılız, zayıf (insan veya hayvan hk.).

çört(6. anlamı)
Beceriksiz.

bkz. gereksiz :KK53:

bu gün şaka yarın hop gerçek ..... imamın fikri neyse zikri de odur hesabı... ablan çok üzülür bu adamla..... iyi düşünsün.... dini de kendilerine benzetmeseler ya.....

Back
X