eniste belasi

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Kozlar akila ihtiyacim var ablamin yeni bebeği oldu diğer ablamda onun bebeğine bakiyor hergun evlerine gidip geliyor burasi normal diger kiz kardesimde eşinden bosandi onlarda kalip oradan ise gidiyor bebeğe bakan ablam enistemle kiz kardeşimin msj yakalamis galiba enişte belasiyla kiz kardeşim olacak pislik ablami aldatiyorlar anlama söyleyemem yikilir akil verin ne olur

Kozlar akila ihtiyacim var ablamin yeni bebeği oldu diğer ablamda onun bebeğine bakiyor hergun evlerine gidip geliyor burasi normal diger kiz kardesimde eşinden bosandi onlarda kalip oradan ise gidiyor bebeğe bakan ablam enistemle kiz kardeşimin msj yakalamis galiba enişte belasiyla kiz kardeşim olacak pislik ablami aldatiyorlar anlama söyleyemem yikilir akil verin ne olur
Eğer böyle bir durum varsa tabiki ablanızla paylaşacaksınız kocasının ve kız kardeşinin gerçek yüzünü görsün.

E="ahu_nur, post: 37504135, member: 124816"]Eğer böyle bir durum varsa tabiki ablanızla paylaşacaksınız kocasının ve kız kardeşinin gerçek yüzünü görsün.[/QUOTE]
Nasil denir ki bu

Üç defa okudum anlayana kadar. Keşke numara veya isim verseydin.
Ne gibi mesajlar mesela ne yazmışlar?

Anladım ben 4 kızkardeşin 1 . Si dogum yaptı .2. Çocuğa BAKIYOR. 3. KARDEŞ konuyu açan 4. Enişteyle msjlaşıyor .ne diyelim Dünya'nın cıvısı çıktı ayıp yahu ablaya yapılırım dolayın saclarını yolunnnnnnn

kardeşinizle konuşmalısınız ailenize söylemekle falan tehdit edin korkutun yaşı küçükmü kaç yaşında.enişteye de pes doğrusu ona diyecek bişey bulamıyorum

Enişte olacak geri silmiş msj lari kardeşim olacak serefsizin tlfoninda ondan gelen msj da ne yapnami bekliyorsun yaziyor mus

elinizde bu durumu kanıtlayıcı veriler olmadan konuşursanız eğer top size patlar!

Yuh ya yuh allah kimseye yasatmasın2 yerden tokat...

Igrenc bir durum..

Ablana soylemelisin tabiki ..

Allahim ne gunlere kaldik...

Enişte olacak geri silmiş msj lari kardeşim olacak serefsizin tlfoninda ondan gelen msj da ne yapnami bekliyorsun yaziyor mus

Buradan aldatma gibi bir sonuç çıkmıyor ki.
Bu çok ciddi bir suçlama o yüzden sabit şeyler olması lazım elinde.
Bir süre ablanla izlemeye devam edin.

Back
X