• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniste kişisinin akilalmaz tavrı

Ailem ediyor tepki gosteriyor bu yüzden onlarla da konusmuyor ama ablamı onlarla görüsturüyor bana karşı bu kadar katı..görüşürsen boşaniriz demiş..
Platonik bir şeyler olmasın?
Bu kadar takıntılı ve öfkeli olması saçma.

Biraz saçma mi düşündüm bilmiyorum ama enişteniz bana size farklı gözle bakıyor gibi geldi yoksa onu ne bağlar sizin ailevi ilişkileriniz.

Aile istemedi diye de bahane uydurmuş kimseye birşey diyemediği için de bütün hırsını sinirini ablanız dan çıkartıyor gibime geldi. Lütfen o adama dikkat edin ve ablanız resti çeksin.

Kusura bakmayın ama ailenizin de suçu. Sen kim olıyorsun bizim aile içimizdeki mevzuya karışıyorsun deseler .. kızım kız kardeşi ile görüşmek için senden izin mi alıcak diye rest çekip ablanı bi süreliğine misafir etseler sesi kesilir.. ablanın ekonomik özgürlüğü yok diye adamın her dediğini yapmaya devam ederse yuvası bozulmayacak mı?? Adam verdikçe isticek.. ona kardeşinle görüştün diye iftira atıp bağırdığında hayır görüşmedim diye Kendini savunacağına sana mı sorucam diye üste çıksaydı susardı. yakında ailenle de görüştürmez. Şiddete de başlar.. nasıl olsa ne dese susacak ablanız..

Böyle bi seye asla ihtimal vermiyorum..yani olmaz,olamaz heralde,evlilikten önce şüphelendiğim bi davranışı asla olmadı şunu da belirteyim annem onunla konuşmuş vazgeçeyim diye benimle konuşması için sanirım onun konuşmasına rağmen vazgeçmedim diye gurur mu yapıyor nedir..

Enişte ne alaka dış kapının dış mandalı olarak? Hadi tamam istenmeyen biriyle evlilik yaptın, kötü olursa etkilenecek sensin iyi olursa da etkilenecek sensin. Bu eniştenin sende gözü falan olmasın, ben kıllandım adam sağlıklı bir kafada değil.

Muhatabın ablan.Ona kızsan daha dogru olur.El oglu icin kardesini hice sayip fırsat veren de kendisi.

Bilmiyorum önerildi mi ya da öyle bir şansınız var mı; eniştenizle irtibat kurup karşılıklı konuşsanız, kendisine davranışının sebebini sorsanız... Yanaşır mı böyle birşey?

Siz arasanız eniştenizi
Ablanızı özlediğinizi yeğenleri özlediğinizi falan söyleyip alttan alıp özür falan dileseniz
Adam normal değilmiş kendiniz diyorsunuz huyuna gitseniz ablanız için

Slm kızlar...üç yıllık evliyim ailemin istemedigı başta sıkıntılar çıkardıgı bir evlilik yaptim,öyle ya da böyle bi şekil evlendim ailemle aram şu an gayet iyi gel gelelim bu enişte kişisi o zamandan beri hayati ablama da bana da zindan etti,ablamla görüşmeme izin vermiyor ablamla kazara bi yerlerde karşılaşsak ve bu onun kulağına gitse evde kıyametleri koparıyormuş ben bu kadar abarttığıni yeni öğreniyorum..doğum yaptım ablam gelmedi sen gittin dimi diye iftiralar atip kıyameti koparmış..bu kişi kardeşleriyle ne olursa olsun gayet iyi ama biz iki kızkardeşin arasına giriyor ve bu durum oldukça canımı sıkıyor ben ablamla gizli kapaklı mı görüşecegim suç işler gibi yeğenlerimle foto çekip paylaşamiyorum bile bu kişi görmesin diye..bu ablama yapılan bir zulüm ve ablamın yuvasının birliğı için bi sey de yapamıyorum size içimi döküp biraz akıl almak istedim..
Yazınızı okuyunca çocukluğum aklıma geldi gözlerim doldu. Ben de babamın inadı annemin pasifliği yüzünden tam 14 sene 2 sokak ötedeki teyzelerimi göremedim. 7 yaşındaydım bizi ayırdıklarında. Kendimi en yakın hissettiğim anne babadan öte ilgi sevgi ve anlayış gösteren adeta annem babam gibi hissettiğim 2 tane teyze annelerim.nasıl zordu o yıllar Allahım düşündükçe içim sızlıyor. Biraz büyüdüğümde fırsat buldukça okuldan kaçar gizli gizli onları ve kuzenlerimi görmeye giderdim. Sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi aklım çıkardı biri görecek diye.
Rabbime şükürler olsun sonunda dualarımı kabul etti evlendim ve istediğim gibi gidiyorum kalıyorum görüyorum. Tabiki ne kadar birlikte vakit geçirsem de o 14 yılın acısı hiçbir zaman kapanmayacak bir yaradır içimde. Bu yaranın sebebi dışardan görünen babam olsa da büyük çoğunluğu annemde. Ablanızın boyun eğmeyip karşı koyması lazım.

Yazınızı okuyunca çocukluğum aklıma geldi gözlerim doldu. Ben de babamın inadı annemin pasifliği yüzünden tam 14 sene 2 sokak ötedeki teyzelerimi göremedim. 7 yaşındaydım bizi ayırdıklarında. Kendimi en yakın hissettiğim anne babadan öte ilgi sevgi ve anlayış gösteren adeta annem babam gibi hissettiğim 2 tane teyze annelerim.nasıl zordu o yıllar Allahım düşündükçe içim sızlıyor. Biraz büyüdüğümde fırsat buldukça okuldan kaçar gizli gizli onları ve kuzenlerimi görmeye giderdim. Sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi aklım çıkardı biri görecek diye.
Rabbime şükürler olsun sonunda dualarımı kabul etti evlendim ve istediğim gibi gidiyorum kalıyorum görüyorum. Tabiki ne kadar birlikte vakit geçirsem de o 14 yılın acısı hiçbir zaman kapanmayacak bir yaradır içimde. Bu yaranın sebebi dışardan görünen babam olsa da büyük çoğunluğu annemde. Ablanızın boyun eğmeyip karşı koyması lazım.
Bizde 3 yılı devirdik.inşallah o kadar uzun sürmez..

o kim oluyo yaaa bitarafınızın kenarı..:KK62:
ablan burda höt diyecek sen kimsin benim bacımla arama girecen..iş ablada biter :KK34:
vay anasınıı bee ne enişteler var adamlıktan nasip almamışşş ama bir havalar bir havalar..:KK59:
benim bacımla arama değil bir allahın kulu anca ölüm girer..

Ekonomik özgürlüğü yok ablamin canim 4 çocuğu var biri daha 6 aylik bayaği sindirmiş onu..

vala ablanın yapabileceği bir mevzu yoksa senin de yok. madem kocasının eline bakıyor bir de böyle adama 4. çocuk e demek ki evliliğinden memnun o zaman sen de bağrına taş basıp oturacaksın. enişte hadsiz senin hayatın ile ilgili ama şu durumda yapabilecek bir şey yok.

acaba başka sebeb olabilirmi.benim yengemin ablasinida enistesi ailesi ile gorusturmiyor.evlerine almıyor mesela.bizim tuhafımıza gidiyordu abimler nişanlı iken.sonra düğün oldu yengem evimize girdi ve o gerçekle karsilastik.aile çingene kötü yiyici numenlik cikti.benim abimin yuvasinida bozacaklardı az kalsın ortada sebeb yok iken ve dünyalar şekeri olan anneme annesinin doldurusu ile hakaretler etti yengem.bosanmadan döndüler.yine annem kurtardı yuvayı abim şehir değiştirdi onlar yüzünden...abim engel olmuyor görüşmesine o ayrı.cunku yengem hatasini anladı duzeldi.ama is işten geçti.bizde ne itibari kaldı ne sevgisi.

Aileniz sizi affetmisken enisteye ok yemek duser.Ablanizda cocuk dogurmaktan saflasmis.Ya babaniza soyleyin cekip kenara konussun.Yada alin kocanizi gidin eniste evdeyken ablanlara.Derdin ne eniste kardesine mi alacaktin beni bu neyin kini deyin.Bakalim ne cevap verecek.Kardeslerin gorusmesine engel olma arada sen uzulursun deyin.Ablanizda az dik dursun o ne oyle kocada koca

benim enistemde benim nisanlimla küs. kendi kendine küstü. biz takmiyoruz. 3müz görüsüyoru- yani ablam, ben ve nisanlim. ayni sekilde bende ama onunla görüsüyorum. ifrit oluyor. kimse onu biryerine takmadikca.
dedigim gibi, sebepsiz yere küsdü. ilk ablaminda aklini celmisdi. ablamda görüsmüyordu nisanlimla- ben ablamin tavirinida takmamisdim. beni istemeyeni bende istemem modusunda takildim 2 sene.
senin yerinde olsam ablama resti cekerdim.

Back
X