• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enişte tarafından fırçalanmak

maalesef..bir de bana çok düşkün..görünce gözlerinin içi gülüyor..anne babasının elinden yemediğini benden yiyor..kuzucuk celladına aşık :)

peki enişte o zaman ne diyor?
"bravo, biz yediremiyorduk" diye tebrik ediyor mu???:confused:

Gerçekten o zaman evin diğer işlerine yardım etmeye çalışın, kafanız mekanik bir şey yapacağınızdan daha rahat eder belki. Temizlik yaparken bir şey olsa göze batmaz ama çocuk söz konusu olunca tavırlar değişebilir. İlk defasında ses yükseltseydi tamamen enişteyi haksız görürdüm ama üst üste gelince laf etmiş işte ağlayan çocuk var ortada çünkü ama tabak kırılsa ne olacak, süpürülür geçilir.

Gerçekten o zaman evin diğer işlerine yardım etmeye çalışın, kafanız mekanik bir şey yapacağınızdan daha rahat eder belki. Temizlik yaparken bir şey olsa göze batmaz ama çocuk söz konusu olunca tavırlar değişebilir. İlk defasında ses yükseltseydi tamamen enişteyi haksız görürdüm ama üst üste gelince laf etmiş işte ağlayan çocuk var ortada çünkü ama tabak kırılsa ne olacak, süpürülür geçilir.
ilkinde beni teselli etti..çok ta sert düşmüştü bebek..hani çat diye ses geldi kafasında..üstüste gelince biraz da..ama biraz da suç onlarda..tamam çok sıkılmışlar ama neredeyse tümüyle bana yüklendiler..hoş ben bu durumdan hiiiç şikayetçi değilim..ölürüm yeğenime ama işte ah sağlık ..

Ayy cocuk bu düse kalka buyuyor , olur yani oyle aksilikler..
Enistende istem disi bagirnistir evladi ya cani yanmistir ..
Bence kafaya takma fazla canim.

Canim kendini suclama. Cocugu olmuyan bir bebek napar, nasil haraketli olur vs bilemezki. Enisten ayip etmis. Cocuk bu duserde, kafasinida carpar, hersey olabilir. Takma kafana. Rahat edemiyorsanda geri don bence evine.

tabi ki bilerek yaptığınız bir şey değil ama bu kadarı fazla, konu küçücük bir bebek yani.. anlamadığım bu bebeğin annesi nerede çocuğun yanında yakınında olması gereken o..

eniştenize kızmayın iki kadın bir çocuğa bakamıyor musunuz modunda kızmıştır ve haklıdır !

kendinizi gitmek zorunda değil de dikkatli olmak zorunda hissedin, yeter !

benim anlamadığım da bebeğe anne ya da kadınlar mı bakmak zorundadır? her yerden şu ataerkil düşünceleriniz fırtlamasa olmaz, sinir bozuyorsunuz ^^

benim anlamadığım da bebeğe anne ya da kadınlar mı bakmak zorundadır? her yerden şu ataerkil düşünceleriniz fırtlamasa olmaz, sinir bozuyorsunuz ^^

benim yorumumdan SİZE NE ?? konu sahibi misiniz !?? değilsiniz o halde benim yorumuma bu şekilde cevap veremezsiniz!

siniriniz bozuluyorsa bi doktora görünün !!!

benim yorumumdan SİZE NE ?? konu sahibi misiniz !?? değilsiniz o halde benim yorumuma bu şekilde cevap veremezsiniz!

siniriniz bozuluyorsa bi doktora görünün !!!

size acıdım. üzgünüm. bir kadın, kadın düşmanı olunca, en önce kendisinin düşmanı oluyor işte. yazık. varlığınız sinir bozucu. tüm dünya kadınları adına. ama öncelikle kendiniz adına. bir de "hakkaten ya ben ne saçmalamışım" diyip kendinizi tartacağınıza kahvehane dayısı gibi saldırıyorsunuz. muhatap olmayalım lütfen. zaten varlığınız yeterince içimi acıttı.
sadece şunu bilin ki, sağlıksız düşüncelerinizi ortaya bu cüretle saçtığınızda, elbette ki cevabınızı da alacaksınız.
taş devrinden çıkalı çok oldu.
cevabınızı aldığınıza ve daha fazlası gereksizlikten başka bir şey olmayacağına göre ben sizi şöyle güzelinden bir göz ardı edeyim. hakettiğiniz gibi=)

Üstüste gelmesi kötü olmuş ama çocuğunuz olunca anlarsınız gözünüzden sakinirsiniz onu. Enistenize kizmayin tepkisi normal.benmde çocuğuma birsey olsa canimdan can gider. Cok Sevdiğiniz belli yigeninizi sanırım dikkat dağınıklığı var sizde. Bundan snra daha dikkatli olmaya calisin canınızı sıkmayın

şu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
Vallah enisteniz hakli ben olsam evime donerim cnm kusura bakmada evde bebek var bi beline binmisin bi cocugu yemek vereyim derken kafasini carpmisin vallah bende kizkardesime kizardim

Cocuk tabiki duse kalka buyur ama sizinki de biraz fazla olmus.
eniste de ilkinde birsey dememis, ucuncu de biraz dikkatli olmak gerektigini umursamadiginizi dusunmustur.
daha kucukmus yavru, biraz dikkat, eger dikkatinizi toplayamiyorsaniz evin islerine yonelebilirsiniz. Valla ne yalan soyleyeyim icim ciz etti okurken... ustune bas, koltuktan dussun, kapi carpsin:(

bebekle ilgilenmeyin siz.illa yardim etmek istiyorsaniz acikca ablaniza soyleyin,ben ev islerinin ucundan tutayim,cocuga karsi dikkatli davranamiyorum heralde diyiverin nolcak.yas daha cok kucuk,annelik duygusuyla da koruma icgudunuz yok ki bu cok normal..Allah korusun cocugun basina ciddi bisey gelir sorumlusu siz olursunuz..hic ilismeyin bence
enistenize de kizmayin,benim esimde sanirim ayni tepkiyi verirdi oglumun basina ustuste boyle seyler gelse..

Kızmayın eniştenize. O kadar dikkatsizliğe birçok ebeveyn aynı tepkiyi verirdi. Hatta itiraf edeyim ben daha çok kızardım.

Adamın içi cız etmiş. Bir anlık kızması normal. Daha dikkatli olmaya çalışın.

çocuklar düşe kalka büyür fakat sizinki de fazla rahatlık bundan sonra bebeği hesap ederek hareket edin kapıyı açmadan önce bebek ordamı diye sorun mesela çat çat açmayın bi yerleri hareketleriniz yavaş olsun.

çocuk bu tabi ki düşecek ağlayacak onlarda çocuğu yerde gezdirmesin iki anlattığın olayda da çocuk yerlerde geziniyo kendi başına onlarında dikkatli olması gerek hem enişteniz evine gelen misafire ne hakla bağırır.
tabii ki dikkatli olmalısınız ama kimse bile isteye el kadar bebeğe zarar vermez.

Back
X