• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enişte tarafından fırçalanmak

evet dalgın oldugun belli
olan olmuş olabilir tabi enişten de üzülmüştür 3 kez olunca
ona da hak ver seni kırmak istememiştir ama evladı neticede dayanamamıştır pişman olur zaten merak etme :)
ama bence evine dön dalgın olmadığın vakit gidersin
ayrıca kafana taktıkça daha çok dikkatsizleşirsin unut gitsin olanları

Kızma nolur ama okurken çok guldum çocuk şamar oglanina donmuş elinde :KK48: Eniste bey biraz hakli sanirim çocuklar düse kalka buyur ama seninki ihmalkarliga giriyor. Bence don evine bosver kendini topla biraz bu kadar dalginlikla bebegin durumu sakat ciddi bir zarara neden olabilirsin. Hem bu kadar dalginlik niye ?

Sizde biraz fazla sakarsınız galiba :) babadır o tepkisi normal bence üst üste hatalar gelince...

çocuk konusunda benim gibi şansızsın anlaşılan bende el sürmem çok dikkat ederim çünkü benimde ağzım yandı, kardeşimin sünnet düğününde yemek yapan kadın çocugunu bana emanet etti, odanın içinde çocuğa aman bişey olmasın diye ne dikkat etmiştim , bi anda kucağımdan atladı kapıya koştu o anda da kapıyı biri açtı, kapı kolu çocugun alnına çarptı , başladı ağlamaya , kadın mahallede bir ay konuştu çocugumu öldürüyordu diye , ne yapalım kaza bu sanki bilerek yapıyoruz mazoşistmiyiz yahu ne kadar dikkat etsekte oluyor ben orda enişteye daha sert çıkışırdım ve o evden giderdim manyakmı enişten sana ne ima ediyor!

elinizde sürekli telefon mu var? hareketeriniz ondan dolayı agır olmasın ya da dikkatiniz ondan ötürü dağınık.yazık çocuga gidin evinize

çocuk yaşta değilim,32 yaşındayım..eniştemden de kızkardeşimden de büyüğüm...yahu gezmek,tatile gitmek varken onlara destek olmak için geldim..eniştem fırçaladığında o kadar alınmama rağmen hiç ses etmedim suçluluk duygusundan..ki gayet sinirliyimdir..bugün yola çıkacaktım..amma velakin annem,kızkardeşim gitmemi istemiyor..biraz da geç uyandım..yarın kaçışı yok evimin tadilatını bahane edip gideceğim..kendi sağlığım da kötüyken,sınırlarımı zorlayarak yardım etmeye çalışıyorum..bebek kapıya kadar emekleye emekleye gelmiş ama beyefendi bunu önlemediği için masum ben değilim..elalemin evinde bu yaşta kal ve azarlan bütün suç bende valla..

büyük kabalık .. annenin ve babanın gözlerini bir sn ayırmaması lazım bebeklerinden. kaza bu .. kaldı ki bebekle sürekli aynı evde değilsiniz bu yüzden dikkatsiz davranabilirsiniz (kapı açarken yavaş olma, yürürken dikkat etme vs..) bunlar zamanla yerleşecek davranişlar. siz zaten korkunç bir üzüntü duyuyorsunuzdur onun canı acıdığında, bir de ses yükseltmeler falan hoş değil. ben de yeğenimi düşürmüştüm bi kaç kez.. çok tedirgin olmuştum. o an kendimi o kadar suçladım ki .. abim de eşi de bir şey demediler. ama deselerdi o an çıkıp gidebilirdim o evden ..

:KK57:Bu kadar kaza nasıl üst üste gelmiş böyle

adamı da anlamaya çalış bir anlık sinirle demiştir çocuğunun kaç kere canı yanmış.

bundan sonra daha dikkatli davranmaya çalış ne bileyim kapıyı açarken,
arkasında mı diye kontrol et
koltukta yalnız bırakma vb gibi.

çocuk yaşta değilim,32 yaşındayım..eniştemden de kızkardeşimden de büyüğüm...yahu gezmek,tatile gitmek varken onlara destek olmak için geldim..eniştem fırçaladığında o kadar alınmama rağmen hiç ses etmedim suçluluk duygusundan..ki gayet sinirliyimdir..bugün yola çıkacaktım..amma velakin annem,kızkardeşim gitmemi istemiyor..biraz da geç uyandım..yarın kaçışı yok evimin tadilatını bahane edip gideceğim..kendi sağlığım da kötüyken,sınırlarımı zorlayarak yardım etmeye çalışıyorum..bebek kapıya kadar emekleye emekleye gelmiş ama beyefendi bunu önlemediği için masum ben değilim..elalemin evinde bu yaşta kal ve azarlan bütün suç bende valla..
aynen öyle, haklısın.. o da bir anlık öfkeyle kalkmış. kardeşin de sessiz mi kaldı o an... tüh ya sanki sen isteyerek düşürüyorsun çocugu

Kendinden kucuklere de eniste mi deniyordu yah :27:

siz bunları yaparken o napıyordu aynı yerdemiydiniz oyleyse o zaman gozu cocugunda olucak hep

Çocuk düşe kaka büyür diye bir şey olur mu ya o daha bebek yani çok hassas enişteniz haklı kusura bakmayın.

İsteyerek yapmamışsınız yanlışlıkla olmuş eniştenizin evindeki misafire bu çıkışını doğru bulmadım . Açıkçası azarı yediğim anda giderdim ben .

Back
X