enistem bir gün teyzemi öldürecek bu gidişle. Lütfen yardım

Sığınma evine gidemem diyor oralarda iyi insanlar olmaz diyor

Devlet bünyesinde oralar, eşinin şiddetinden kaçan kadınlar var kötü insanlar değil.

Devlet sahipsiz kadın buldum, kötü yola düşüreyim demez. Bir sürü proje var, yaşadığı yer ismi değiştirilir, iş bulunur. Olmaz diye bir şey yok.

siz neciliksiniz. anneniz kardeşi değilmi. nasıl yok gidecek yeri
Cok dogru, sahip cikin kadina. Dayagimi yer otururum denecek durum bile yok, olum tehlikesi olusmus artik, cikarin kadini ordan. Enisteye de guzel bi sopa cekecek manyak baska bi akrabaniz varsa ona danisin, iki uc kere sopasini yesin bak nasil kolay bosaniyor. Dayak atan dayaga hazir olacak. Bu ne ya.

Benim aklıma gelen yemeklerine gizlice antidepresan ya da sakinleştirici katmasi. Bunu yapip da fayda gören var mı? Çocuklardan biri bebek diğeri ortaokulda

tamam anlıyorumda..baştan belli değilmiydi bu adamın durumu..2 tane çocuk yapmış..böylesi bir adam hiç bir şekilde çocuk haketmiyor..ne demek ömür boyu çekmek..sığınma evleri var adresi gizli tutulur..onlar avukata yardımcı olur..boşanır..ama iki çocukla nasıl çalışılır onuda ayarlanır artık bir şekilde..

Teyzem de nuh der peygamber demez. Onun da psikolojisi bozuk galiba ki sağlıklı dusunemiyor. Anne babası vefat etti. Annemlerde kalmak istemez yük olduğunu düşünür. Off ne dolmaz çilesi varmış. Teyzemi kurtarmaliyim ama nasıl.

Teyzen onun yemeğine bol miktarda sakinleştirici katsın. Atarax, avil, uyku ilacı ne var ne yok hepsini katsın. Uyur ve inine çekilirse rahat olur teyzen.

Sığınma evleri öyle bildiğiniz gibi kötü yerler değil..Benim çok yakın arkadaşım çalışıyor, çokta yardımcı oluyorlar hem çocuklarına hemde kendisine..İş bulmalarına bile yardımcı oluyorlar..Boşanmayacak sa kaçacak, başka çaresi yok öyle yemeklerine ilaç katmakla olmaz bu işler yarın öbür gün anladığında gizlice ilaç verdiği için suçlu durumuna düşer çünkü yasal değil

Kadın sığınma evine gitsin, boşanma davası açsın. Hiç olmadı yatılı bir iş bulsun. Çocukları var mı? Savcılığa gitsin. Gerçi savcılık ne yapıyor ki.

Siddete karsiyiz evet, evette, o enistenin cani oyle bi dayak istiyorki. Sahipsizmi sizin teyzeniz? Yokmu babasi abisi enistesi? Bi koseye sikistirip bi temiz dovsunler bakalim, bidaha dovmeye cesaret edebiliyomu, yada olumle tehdit edebiliyormu. Havlayan kopek isirmaz misali. Ama son zamanlarda turkiyede piskopat cogaldikca cogaliyo, buda onlardan biridir belki.

Allah yardimcisi olsun.

Teyzem de nuh der peygamber demez. Onun da psikolojisi bozuk galiba ki sağlıklı dusunemiyor. Anne babası vefat etti. Annemlerde kalmak istemez yük olduğunu düşünür. Off ne dolmaz çilesi varmış. Teyzemi kurtarmaliyim ama nasıl.
o zaman kendi bilir. yesin datağı otursun. ay teyzeyede kızdım şimdi

Yani ben anlayamıyorum bu kadınların kendi kendilerini ezmelerini. Bi yığın secenek var olmaz da olmaz. Kendi tercihi herkesin o zaman yiyecek dayağı. sinir oluyorum bunları gördükçe gerçekten bu hayvan herifler kadar kadinlarinda suçu var bazen dovsun sovsun ama yok yapamam öldürür o kadar kolay değil o işler ısırıcak köpek havlamaz benim babamda böyleydi karşısına dikiliverdik hadi yap bakalım yiyosa diye bi b.k yapamadi. Hala arada hirlar oldurucem asicam kesicem diye kaç yıldır onlarda o yürek olsa insan olurlar önce. Ikna edin teyzeyi olmuyosada sizin yapıcak biseyiniz yok.

Teyzeniz kendisi istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız, yapılabilecek hiçbir şey yok maalesef.
Kendisi istemesi çözüm yolları araması lazım, öyle bir şey olduğunda ona yardımcı olabilirsiniz ancak.
Yoksa üç gün sonra koca evine döner yine suçlu siz olursunuz

Kızlar enistem normal değil çok saldirgan. Teyzemle kavga ettiklerinde dovuyor . Kavgayi bişey bahane ederek cikariyormus. Bosansin demeyim bosanamiyor. Gidecek kimsesi yok, calismiyor da. Enistem zaten bosanmak istemiyor. Teyzem bosansa ya da polise gitse oldurur beni diyor. Ölünceye kadar kurtulamicam diyor. Ama ben teyzemin canına kiymasindan korkuyorum. Ne yapabilirim çıkmaz bir sokaktayiz sanki.
Enistenin yemeklerine sakinlestici karistirin. Bunu bi konuda okumustum ise yaramis galiba. Tabi dikkatli olmak lazim doktora danisilabilir

Eee ona hayir, buna hayir. Bizde de mucizevi degnek yok herhalde, degdirelim, hersey duzelsin. Teyzen ve sizler mucize bekliyorsunuz anlasilan.
Oyle yemege antidepresan, sakinlestirici katmakla olmaz bu isler. Bu ilaclar narkoz degil. Dayak atan adam birden cicek gibi sakin olmaz yani.
Madem her seye hayir diyorsunuz, o zaman teyzeniz adamin suyuna gitsin, sakin kizdirmasin, ne derse yapsin, kendisini hos tutsun. Belki dayagi bu sekilde minimuma indirir. Ne diyim.

Back
X