Selam arkadaşlar, lütfen yazacaklarım için beni yargılamayın kendimi çok kötü hissediyorum ve derdimi anlatacak kimsem yok etrafımda. Arkadaşlar enişteme karşı içimde adını koyamadığım hisler besliyorum ve bundan çok utanıyorum. Ablamla eniştem 6 yıllık evliler, zamanında aralarını ben yaptım bile diyebilirim ve birbirlerini çok seviyorlar. Eniştemle iyi bir samimiyetimiz vardı ama zamanla eniştemin bu samimiyeti beni kendine çekmeye başladı bilmiyorum belki benim kuruntum ama yaptığı herşeyden kendime bir pay çıkarıyorum. Bunu söylemekten çok utanıyorum ama içinde enişteminde olduğu cinsel içerikli rüyalar bile görüyorum bazen. Hayatta en samimi arkadaşım ablam bu derdimi açacak kimsem yok, bir psikoloğa gidip gözünün içine bakarak bu derdimi anlatma cesareti de bulamıyorum kendimde ne yapacağımı bilmiyorum. Daha anlatacağım çok şeyim var ama burada bile içimi rahatça dökemiyorum.
Selam arkadaşlar, lütfen yazacaklarım için beni yargılamayın kendimi çok kötü hissediyorum ve derdimi anlatacak kimsem yok etrafımda. Arkadaşlar enişteme karşı içimde adını koyamadığım hisler besliyorum ve bundan çok utanıyorum. Ablamla eniştem 6 yıllık evliler, zamanında aralarını ben yaptım bile diyebilirim ve birbirlerini çok seviyorlar. Eniştemle iyi bir samimiyetimiz vardı ama zamanla eniştemin bu samimiyeti beni kendine çekmeye başladı bilmiyorum belki benim kuruntum ama yaptığı herşeyden kendime bir pay çıkarıyorum. Bunu söylemekten çok utanıyorum ama içinde enişteminde olduğu cinsel içerikli rüyalar bile görüyorum bazen. Hayatta en samimi arkadaşım ablam bu derdimi açacak kimsem yok, bir psikoloğa gidip gözünün içine bakarak bu derdimi anlatma cesareti de bulamıyorum kendimde ne yapacağımı bilmiyorum. Daha anlatacağım çok şeyim var ama burada bile içimi rahatça dökemiyorum.
Canım sanırım psikolojik bir sorunun var senin..ve bu sorun sana, asla ve asla düşünmemen gereken şeyleri, asla ve asla hissetmemen gerkem şeyleri hissettiriyor..
Yani senin hiç vakit kaybetmeden psikologa gitmen ve senin eniştene ilgi duymana sebep olan psikolojik sorununa çare bulman lazım..
Asla ve asla iyi değilsin sen.
İnsanın aklına gelecek en son kişi herhalde ablasının kocası olur..
Aklını başına topla, kendine gel..
arkadaş çevreni genişlet, sevgilin yoksa sevgili bul kendine ama bu saçmalığa son ver..
Seni kınamıyorum ama ayıp saçma komik günah...Erkek mi yok düşünecek?
Gönül bu söz geçiremezsin derdim ama kusura bakma şu durumda diyemeyeceğim!
Bence düşünmemeye çalış bu düşünceleri at kafandan başka şeylerle uğraş hayal dünyasında yaşama ablan bu duygularını bilse ne kadar üzülürdü kendine bi sevgili bul böyle şeyler hissetsen bile üzerine düşme bence ilgini başka şeylere ver enişten sana yakın davrandığında ise ciddi dur hoşlanmadığını hissettir...
Böyle şeyler duydukça gel de paranoyak olma al kız eniştesine neler hissediyor sonra herkesten kıskanıp kuru yerden nem kapınca da biz kıskanç biz takıntılı oluyoruz !
sonrada byanlar kıskanc durduk yere problem çıkarıyor takıntılılar ....haklısın arkadasım böle seyleri duyda kıskanma....eniştesi bişey yapmyordurda arkadas kancayı takmış bikere
Katılıyorum sana ayy kendimi düşündüm de ben ve eniştelerim :/ Garip bi durum ! Ben kendi abim gibi görüyorum onları. hem kendine saygısı olan bir bayan eniştesinin bu şekilde davrandığını hissettiğinde kendini geri çeker ciddi durur hoşlanmadığını belli eder fakat kendisi bunları yapmak yerine daha adamın davranışlarından kendine pay çıkartıyor ! hem dediğine göre ablası ve eniştesi birbirlerini çok seviyorlarmış :/
Uzucu bir durum ne desem bilemedim enistenizin size karsi bisey hissetcegini sanmam cunku dile getirirdi.ama sizin yaptiginiz dusunmeniz bile gunah enpati kurun o sizin esinize yangozle baksa ne hissederdiniz yazik.....yuva yikmayin
Kimsenin esine kimsenin adamina bakmayin defedilen sonunda gene siz olrsnz omur boyu yukunu siz cekersiniz bu hem etik olarakta cok ayip ahlaksizca buyoldan donun ...doktora gidin
zaten insanında abisi yada kardesi olarak görmesi gerekir...ne demek sevmek o kelimeyi dile getirmeye utanır insan konu sahibinin piskolojik sorunları var sanırım arkadası yok sevglisi yok çalışmıyr boş kalmaktan eniştesine sarmış...bide aralarınıda o yapmış:9komedi dizi gibi ablası duysa bidaha yüzüne bile bakmaz ve içinde hep kuşku olur belki aklında kocasını bile sorgular yanlış bir hareketimi oldu diye
herhalde yani..
insanın aklına gelecek son kişi ablasının kocası olur herhalde ..hayır yani son kişi bile olamaz..
Allah yardımcısı olsun arkadaşın..
buraya konu açtığına göre kendi içinde halledemedi ama biz de birşey yapamayız..
bu durum yani nasıl desem, komşusunun kocasına kafayı takmak gibi birşey de değil, eniştesi ya..yani komşumun kocasına birşey hissediyorum ..dese sanki bunu duyduktan sonra o bile normal gelecekmiş gibi geliyor insana..tövbee..
acilen doktora gitmesi lazım..acileeeeennnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?