Eniştem ve ben

Kesinlikle katılıyorum, gereksiz yanlış anlaşılmaları ve durumlara sebep olmamak için kesinlikle mesafeli ve saygılı davranacakasın, ne gerek var samimi olmaya.. abla duysa eminim mahvolur yani ve etkisinden kurtulamaz...

ömür boyu unutmaz kimseyede güveni kalmaz ...üzüldüm canım allah korusun hepimizi böyle insanlardan

Allah'ım ne iğrenç bir mesele.bir arkadaş kekleniyoruz demiş,inşallah kekleniyoruzdur.inşallah doğru değildir yalandır konu.konu sahibi sana diyorum bak valla eğer birilerini bu konuyla keklemek istiyorsan fark etmez ben anlamamış gibi yaparım,sen de dalganı geçersin tamam? ama nolur şu konu yalan olsun.
yarın birgün eniştene belli edersin ister istemez,o da fark ederse eyvaahhh !! sakın böyle bişey yapma.o da fark ederse iş g.te girer bak.yapmayın böyle pis şeyler.ablanı düşün aileni düşün o olmadı yaprak dökümü diye dizi vardı gör bak sonları ne oldu.bu meseleler bomb.k meseleler.yaşın küçük bence senin,cinsel içerikli rüyalar ergenlikte görülür.ondandır kesin.eniştene duyduğun sadece beğenidir.sen çık gez bir dışarı yeni nesil erkekleri taş gibi maaşallah bak onlara onlardan birini sev.napcan enişteni.adı üstünde enişten! yapmayın böyle aşağılık şeyler.

sizin oralarda nasıldır bilemem ama bizde enişte=abi ve baldız=kız kardeştir.
bu nasıl bir ahlaktır nasıl bir midedir aklım almadı. aslında birinin sırf dalga geçmek için üyelik açıp kendi çapında eğlendiğini düşünüyorum ama öyle olsa da olmasa da bunu yazan arkadaş kesinlikle "yaprak dökümü" adlı diziyi fazla kaçırmış

Arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi insanca cevaplar verenler olduğu gibi. Hakaret eden, aşağılayan, küçük düşürücü laflar söyleyenler de olmuş. Ben içinde bulunduğum durumun farkındayım, kimseyi keklemek ya da dalga geçmek gibi bir niyetim yok ama anlaşılan siz benim bulunduğum durumla dalga geçebilecek seviyede insanlarsınız (cevap veren herkesi kastetmiyorum). Burda birbirini tanımayan insanların vermiş olduğu tepkilere bakın sonra benim durumumun ciddiyetini anlarsınız zaten. Burdaki insanlar bile bu kadar aşağılarken ben kime anlatayım derdimi, doktorun yüzüne baka baka nasıl dökeyim içimdekileri. Neticede onun da sizler gibi düşüneceğini bilerek. Evet benim tedaviye ihtiyacım var ama belli ki içimizdeki bazı insanlarında bence kendilerini gözden geçirmeleri gerekiyor. Ben yaşadığım durumun farkındayım ve çok şükür kimseye alçakça birşey yapmadım. Zaten aşağılık bir insan olsam bu durumu buralarda anlatma ihityacı hissetmez, dışardaki aşağlık kadınlar gibi o adamı başştan çıkarmasını bilirdim. Sanıyor musunuzki ben bu durumdan memnunum. Olayı olgunlukla karşılayıp tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkur ederim ama kendince beni küçük düşürmeye çalışan küçük insanlarda lütfen başlığımı kirletmesin durumumla dalga geçmesin.

Bizim insanlığımızı sorgulayacağınıza kendinizi sorgulayın.

ben kesinlikle altında ablanla ilgili bi sorun olduğunu düşünüyorum yani küçüklükten beri ablan daha önde bi çocuk muydu sen onu içten içe kıskandığın için belkide şimdi bu şeyleri hissediyosun ben tamamen özenti yada dediğim gibi ablana geçmişte duydugun bi kıskançlık olduğunu düşünüyorum çözümse bence onlardan bi süre uzak durmak ve kendine sosyal bi çevre ve hobi edinmek

dışardaki aşağılık kadınlar gibi o adamı baştan çıkarmasını bilirdim ,sözünüz çok iğrenç belliki beyninizde hala enişte olarak kabul etmiyorsunuz,düşünmeniz bile ne kadar aşağılık olduğunuzu gösteriyor bence ,yok psikoloğa gidip nasıl anlatacakmışsınız,düşünürken,beyninizde yaşarken hiç utanmıyorsunuzda o zaman mı utanıyorsunuz ,hem siz erkekleri ne sanıyorsunuz ,eniştenizi baştan çıkarmasını bilirmişsiniz ,enişteniz sizden daha ahlaklıdır bence sizin için ailesini yuvasını kimse yıkmaz ,boşuna hayaller kurmayın,iyikide kızkardeşim yok diye şikredesim var.

o mesajda arkadaş bu duruma "aşağılık" demiş hatta "yapmayın böyle aşağılık şeyler" demiş. bunu senin kişiliğinle alakalı olarak dememiş. içinde bulunduğu durumun farkında olan insan buradaki yorumların haklı tepkiler olduğunu mutlaka görecektir. "dışarıdaki aşağılık kadınlar" diyerek kastettiğin insanların hangi şartlarda nelere maruz kalarak onları yaptıklarını bilemezsin ve emin ol bir çoğu bu durumdan iğrenir. ama genelde de dobra hatunlar olurlar, bikaç belgesel izlesen, oturup onların dertlerini dinlesen sen de görürsün. bırak eniştelerine karşı bişeyler hissetmeyi arkadaşlarının sevgilisine yan gözle bakmazlar çünkü onlarda gizli kapaklı bir iş yoktur bu örneği vermemin tek sebebi kendini haklı çıkarma çaban. hislerinin elle tutulur bir yanı yok. rüyalar bilinç altıdır. enişteni bilinç altına nasıl işlediysen rüyanda karşına çıkan o. yani tamamen seninle alakalı bir durum. burda tepki gösteren insanları "küçük insan" statüsüne koyma hakkın yok. benim de kız kardeşim var. empati yaparak yaklaşıyorum olaya, tepkim tamamen bu sebepten. he empati yapan insan "küçük insan"dır diyorsan bilemem bak. ama bu kadar insan sana bunları söylüyorsa sen bu insanları yargılayıp "ben durumun farkındayım zaten,alçakça bişey yapmadım" diyerek haklı çıkarmaya çalışıyorsan kendini bu "küçük insanlar" da sana ablan senin eşini rüyasında görse ve bişeyler hissetse alçakça bişey yaptığını düşünmez miydin diye sorarlar kusura bakma bir "küçük insan" olarak fazlaca konuştum dilediğin kadar gör sen rüyanda... yazık o ablaya ki senin gibi kardeşi var....

hem suçlu hem güçlü...

Son düzenleme:
Teşekkur ederim yorumlarınız için. Ben burda haklılığımı savunmadım, haklı olmadığımın da farkındayım. Burda içimi dökersem rahatlarım belki demiştim ancak görüyorumki bu forum insanların içini dökmeleri için uygun bir yer değilmiş hatta insanı intiharın eşiğine getirebilecek bir yermiş. En güzeli ne yaşıyorsan içinde yaşıyacaksın kimseye derdini dökmeyeceksin. İNSANCA tavsiyede bulunanlara teşekkur ederim. Bu da bu forumdaki son yazımdır.

kardeş bi abla için çok şey ifade eder. bende bi ablayım ve inan kardeşim evladımmış gibi hissediyorum bazen, gözünün içine bakıyorum nasıl üstüne düşüyorum belli değil, azıcık suratı asılsa elim ayağıma dolaşıyo, be bütün ablalar adına konuşuyorum allah hiçbirimize böyle kardeş vermesin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…