Kızlar çok moralim bozuk ablam 5 aylık evli.. Eniştemi cok seviyordum ama eniştem evin tek oğlu olduğu için annesi eniştm evden ayrılınca depresyona girdi eniştemin anne ve babası ayrı 3 aydır ablamda kalıyordu biz hiç rahatsız etmiyorduk ablamı ama eniştemn annesi depresyndym falan diye oğlunun yanında kalmak istiyormus ablamda yeni evliyim falan diye eniştemle cok tartıştılar söylemedikleri laf kalmadı birbirlerine küfür değil ama salaksın sen gerizekalısın vs.. ablamda hep yalancısın sen adam olsanda anneni ayarlayabilsen diye ve bende hep aralarını yapmak istedim ablam enişteme kızdıgında hep enişte haklısınn sende ablamda haklı kendince diyee konuşuyorduk cünkü ben kmseyle kötü olmak istemedim ablamın mutluluğu icin evliliğin bozulmaması icin hep yapıcı oldum yıkıcı değil.. Ablamın son zamanlarında sinirleri cok bozuldu cünkü enişteme annesinin ne zaman gideceğini soruyor eniştemde hep bekle diyordu ablamda en sonunda kadının suratına acık acık kalma istemiyorum dedi ve daha neler neler..Ablamla telefonda konuştuk eniştem meğersem arkamdan konuşuyormus ablamda ben sana diorum 2 yüzlü yüzünüze gülüp arkanızdan konusuyor dedi çok üzüldüm oysaki ben onu öz abim gibi görmüştüm dertlerimi paylştım ona danıştım hatamı gördüğünde uyar benii dedimm ablamlar nişanlıyken çok iyidi ama o gülen yüzünün arkasında sinsilik varmış yarında mesaj atıcam enişteme bundan sonrada evlerine gitmeyeceğim hiç zaten 2 haftada 1 giderdim bundn sonra hiç yok.. Zaten ablamada sölemiş bundan sonra ne sen benm annemle görüş nede ben sizinkilerle sanki benim ailem birşey yaptı ona babam annem kendi oğlu gibi gördüler gündüzleri gelicekmişiz aksamları kimseyi görmek istemiyormuş takmazdım böyle şeyleri ama ablama cok üzldüm annemlere Allahtan ablama cok iyi davranıyormuş bu daha önemli bizim icin.. Sizce ben enişteme acık acık ne diyim kızlar yardım edin...