eniştenin hareketleri

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
Merhabalar güzellikler
Tecrübelilerinizden akıl almak istiyorum.
Erkek arkadaşımın kız kardeşi ve eşiyle tanıştık. Kız kardeşini çok sevdim, Güler yüzlü tatlı dilli ama eşine ısınamadım. Biraz ilginç biri hareketleri tavırları..
Örnek vericek olursam meyhanede takıldık, kafam bi milyon filan deyip Kv adayını susturabiliyor. Tabiki trpkisiz kaldım ama eşini filanda eleştiriyor ve bunu bana anlatınca ne yorum yapıcam şaşırıyorum milletin içinde olabilir deyip geçiyorum.
Bigün sevgilim ben ve kız kardeşinin eşi dışarı çıktık adam başladı gittiğimiz yerde eski sevgilisi varmış kız çok koşmuş peşinden filan gittik bizimki içince iyice coştu anlatıyorsa anlatıyo eski ilişkilerini ben yakışıklıyım çapkınım mı demek istiyo psikolojisi mi bozuk anlamadım. Sevgilime dedim ki bu hep böyle miydi yok ilkkez şahit oluyorum bende diyo.
Dedim ki arkadaş olmayalım mesafeli duralım ben enişteyi sevmedim dedim, sevgilim diyo ki olur mu öyle şey tabiki samimi olcaz. Ne yapıcam bilemedim.
bilmek istemiyorum ne eski sevgilisi ne bilmem neyini.. ne yapsam?
Siz nasıl ilişki kuruyorsunuz. Mesafeli mi yoksa yakın samimi arkadaş gibi mi..

Merhabalar güzellikler
Erkek arkadaşımın kız kardeşi ve eşiyle tanıştık. Kız kardeşini çok sevdim, Güler yüzlü tatlı dilli ama eşine ısınamadım. Biraz ilginç biri hareketleri tavırları..
Örnek vericek olursam meyhanede takıldık, kafam bi milyon filan deyip Kv adayını susturabiliyor. Tabiki trpkisiz kaldım ama eşini filanda eleştiriyor ve bunu bana anlatınca ne yorum yapıcam şaşırıyorum milletin içinde olabilir deyip geçiyorum.
Bigün sevgilim ben ve kız kardeşinin eşi dışarı çıktık adam başladı gittiğimiz yerde eski sevgilisi varmış kız çok koşmuş peşinden filan gittik bizimki içince iyice coştu anlatıyorsa anlatıyo eski ilişkilerini ben yakışıklıyım çapkınım mı demek istiyo psikolojisi mi bozuk anlamadım. Sevgilime dedim ki bu hep böyle miydi yok ilkkez şahit oluyorum bende diyo.
Dedim ki arkadaş olmayalım mesafeli duralım ben enişteyi sevmedim dedim, sevgilim diyo ki olur mu öyle şey tabiki samimi olcaz. Ne yapıcam bilemedim.

İki eniştem var, yıllardır mesafemi korurum. Bayram ziyaretlerinde ve arada ev oturmalarında bir araya geliriz. Telefon numaralarını bilirim ama asla bayram seyran, kandil vs durumlar mesaj atmam, resim göndermem. Kardeşlerim aracılığı ile selam söylerim bire bir diyaloğa girmem. Haliyle eşimde bu mesafeyi koruyor, fazlasına gerek yok.

Tabiki mesafe sınırları bilmek güzeldir
Bir adam eşini başkasının yanında küçük düşürüyorsa güvenmeyin derim
Aynen küçük düşürüyor resmen .. bi de ben kimim ki yani daha 2kez gördüğü biriyim.. ben kırıldım eşi hakkında söylediklerinden. Sabır sabır diyorum başka yerde olsa veririm de böylelerinin ağzının payını orda karışmak istemedim.

sizin samimiyetinizde bana gereksiz geldi, daha resmi bir adım atılmamışken banane sevgilimin eniştesinden, kaldıki gidicem içkili ortamlarda vakit geçiricem..illa tanışmam gerekiyorsa bir akşam yemeği ayarlanır görüşülür fazlası çok saçma
Aslında 4 ümüzün çıkalım diye plan yapmışlar ben gerek yoktu diye sevgilimle tartıştım çıkmadan ama gitmemek de olmazdı rezervasyon yapmışlar. sevgilimin kız kardeşi rahatsızlanınca 3 ümüz gittik. İçki olayıda sürpriz oldu.gidince gördüm malesef...

Aslında 4 ümüzün çıkalım diye plan yapmışlar ben gerek yoktu diye sevgilimle tartıştım çıkmadan ama gitmemek de olmazdı rezervasyon yapmışlar. sevgilimin kız kardeşi rahatsızlanınca 3 ümüz gittik. İçki olayıda sürpriz oldu.gidince gördüm malesef...
anlattıklarınız kadarıyla yorum yapacağım, enişte içkiliyken aynı ortamda bulunulması tehlikeli biri, sevgiliniz ilk defa böyle gördüğünü söylüyor bundan da size karşı kendini ispat etmek çabasında gibi hissettim.dediğim gibi enişte heleki sevgiliyken dış kapının dış mandalı hiç gerek yok samimiyete.

Beraber ortamlara takılmanız gerektiğinde çok muhabbet etmeden katılabilirsiniz.
Enişte kendini rezil ediyor sonuçta.
Siz kız kardeşiyle konuşursunuz.

Diyorum yarın öbür gün kız kardeşin bana sorsa böyle mi olmuştu diye ne dicem ben... bide onlar 7 yaş filan büyük benden erkek arkımda... ben 25 yaşındayım diyorum ben mi abartıyorum normal midir filan acaba..

Yeni gelin olarak aileye girmişsiniz.Ailenin fertlerini Eş adayınızın yanında eleştirip durmayın bir nevi mikser olmayın çok itici oluyor.ve herkesin arası açılmış oluyor.
Siz kendi içinizde mesafenizi koruyup görüşmelerinizi ona göre yapın o zaman kimsenin ağzının tadı da bozulmaz .

Gittiğiniz ortam uygun olmamış. Sade bir aksam yemeginde sohbet edip mesafeyi koruyacaktiniz. Daha resmiyet yokken alkollü ortamlar çok gereksiz olmuş
Ben gösteri merkezinde eğlenceye gidicez diyerek çıktım evden bir gittik barmış meğer:KK53:
Aslında bu tanışma olayları ailelerle olsa en mantıklısıymış şimdi olsa tanışmazdım en başta:KK55:

Oda rahatsızlandın sansaydı. Regl oldum ağrım var gibi mesela :KK14: Neyse iş işten geçmiş bence bir daha yapmayın. Kuz kardeşle mesafeli samimiyet yeterli

Yeni gelin olarak aileye girmişsiniz.Ailenin fertlerini Eş adayınızın yanında eleştirip durmayın bir nevi mikser olmayın çok itici oluyor.ve herkesin arası açılmış oluyor.
Siz kendi içinizde mesafenizi koruyup görüşmelerinizi ona göre yapın o zaman kimsenin ağzının tadı da bozulmaz .

Mikserlik değil de bensiz plan yapmasından dolayı açıkça çok sevmediğimi mümkünse uzak durmak istediğimi söyledim sevgilime. Kendisine bir tavır takın gibi bir eleştirim olmadı.

Herkes yine alkollü ortam olmasına takılmış niye hiç şaşırmadım:deli::bicak: enişte belli ki saygısız ve münasebetsiz bar değil pastane olsa da saçmalardı eminim. Genç insanların eğlenmeye bara gitmesinde bir gariplik yok tabi ki karşıdaki ağzıyla içiyorsa.

Konu sahibesi görümce iyi bir insansa onunla arkadaşlık edersiniz. Enişteye de arada sırada katlanırsınız.​

anlattıklarınız kadarıyla yorum yapacağım, enişte içkiliyken aynı ortamda bulunulması tehlikeli biri, sevgiliniz ilk defa böyle gördüğünü söylüyor bundan da size karşı kendini ispat etmek çabasında gibi hissettim.dediğim gibi enişte heleki sevgiliyken dış kapının dış mandalı hiç gerek yok samimiyete.
Bende anlamadım zoru ne adamın madem eşin gelmiyor başka zaman gidelim dese olay kalmıcak. Biz mekana gidene kadar 4 kişiyiz sanıyordum ben gittik x hasta ya dedi desene baştan... uzak durucam zaten negatiflik veriyo adam bana..

Herkes yine alkollü ortam olmasına takılmış niye hiç şaşırmadım:deli::bicak: enişte belli ki saygısız ve münasebetsiz bar değil pastane olsa da saçmalardı eminim. Genç insanların eğlenmeye bara gitmesinde bir gariplik yok tabi ki karşıdaki ağzıyla içiyorsa.

Konu sahibesi görümce iyi bir insansa onunla arkadaşlık edersiniz. Enişteye de arada sırada katlanırsınız.​
Ya benim için bar filan sıkıntı değil giderim de gidene de bir lafım yok. ama böyle dün bir bugün iki Yen'i tanıştığım biriyle bara gitmek istemem. Hadi gittik ağzıyla içmek diye bişey var cidden. Haklısınız ara sıra katlanmak gerekecek .

Merhabalar güzellikler

aynı fikirdeyim
genç insanlar neden canları istiyorsa bara gidemesin, arkadaşlarla gidiliyor da kardeş eşi ile mi gidilmeyecek
herkes sanki konu sahibi hatalıymış gibi yazmış
bence en hatasız olan konu sahibi
insan sevgilisinin ailesiyle gayet de güzel dışarı çıkabilir

en hatalı enişte, çok adi bir adammış
ama ikinci hatalı da sevgili
yahu adam senin kardeşinin eşi, enişte benim yanımda böyle muhabbet yapma deyip adamı susturacağına neymiş tabi ki samimi olacaklarmış

valla kardeşini bile bu anlamda korumayan adam yeri gelince sevgilisine sahip çıkar mı bilemedim

Back
X