eniştenin hareketleri

Aynen küçük düşürüyor resmen .. bi de ben kimim ki yani daha 2kez gördüğü biriyim.. ben kırıldım eşi hakkında söylediklerinden. Sabır sabır diyorum başka yerde olsa veririm de böylelerinin ağzının payını orda karışmak istemedim.
Senin erkek arkadasin neden ablalasini savunmuyor neden enistesinin agzina carpmiyor.

Aslında 4 ümüzün çıkalım diye plan yapmışlar ben gerek yoktu diye sevgilimle tartıştım çıkmadan ama gitmemek de olmazdı rezervasyon yapmışlar. sevgilimin kız kardeşi rahatsızlanınca 3 ümüz gittik. İçki olayıda sürpriz oldu.gidince gördüm malesef...
Ve boyle bir aileye gelin olmayi dusunuyorsun.

Saf ya benim sevgilim... ben iki kelime eleştiri yapim dedim ama çok iyi biri diyo hala.. sen sevemedin diyo.. dedim sorun yok o zaman zaten sevmeme gerekte yok.
Şimdi 4 ümüz tatil planı yapalım dedi... vaktim yok siz gidin çok istiyorsanız dedim.
Saf degil sana iyi gostermeye calisiyor herseyi.

Senin erkek arkadasin neden ablalasini savunmuyor neden enistesinin agzina carpmiyor.
Çünkü evlenirken kimseye sormamış evlenicem demiş evlenmiş bizimki de eski ilişkileri ben karışıp uğreşmek istemiyorum dedi

Merhabalar güzellikler
Tecrübelilerinizden akıl almak istiyorum.
Erkek arkadaşımın kız kardeşi ve eşiyle tanıştık. Kız kardeşini çok sevdim, Güler yüzlü tatlı dilli ama eşine ısınamadım. Biraz ilginç biri hareketleri tavırları..
Örnek vericek olursam meyhanede takıldık, kafam bi milyon filan deyip Kv adayını susturabiliyor. Tabiki trpkisiz kaldım ama eşini filanda eleştiriyor ve bunu bana anlatınca ne yorum yapıcam şaşırıyorum milletin içinde olabilir deyip geçiyorum.
Bigün sevgilim ben ve kız kardeşinin eşi dışarı çıktık adam başladı gittiğimiz yerde eski sevgilisi varmış kız çok koşmuş peşinden filan gittik bizimki içince iyice coştu anlatıyorsa anlatıyo eski ilişkilerini ben yakışıklıyım çapkınım mı demek istiyo psikolojisi mi bozuk anlamadım. Sevgilime dedim ki bu hep böyle miydi yok ilkkez şahit oluyorum bende diyo.
Dedim ki arkadaş olmayalım mesafeli duralım ben enişteyi sevmedim dedim, sevgilim diyo ki olur mu öyle şey tabiki samimi olcaz. Ne yapıcam bilemedim.
bilmek istemiyorum ne eski sevgilisi ne bilmem neyini.. ne yapsam?
Siz nasıl ilişki kuruyorsunuz. Mesafeli mi yoksa yakın samimi arkadaş gibi mi..
aaa adama bak resmen kendini sana kasıyo şaka gibi karısı kör mü peki görmüyor mu tüm bunları adam kendini size beğendirmeye çalışıyor.Tek diyeceğim uzak durun samimi olmayın sevgiliniz ne derse desin arada herzaman bi sınırınız olsun ki laubali söz ve tavırlardan kendinizi soyutlamış olursunuz .Cok ilginç gerçekten boyle adamlara tabiri caizse çok kıl oluyorum.

aaa adama bak resmen kendini sana kasıyo şaka gibi karısı kör mü peki görmüyor mu tüm bunları adam kendini size beğendirmeye çalışıyor.Tek diyeceğim uzak durun samimi olmayın sevgiliniz ne derse desin arada herzaman bi sınırınız olsun ki laubali söz ve tavırlardan kendinizi soyutlamış olursunuz .Cok ilginç gerçekten boyle adamlara tabiri caizse çok kıl oluyorum.

Dışardan dinlesem belki bende adamın ilgisi mi var diye düşünürdüm ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani bana karşı bi şey değildir diye umut ediyorum. Hiç göz temasında kurmadım, birebir de de yalnızca hı ok mok filan dedim kısa kestim.
KADINLAR hissederiz ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Ve boyle bir aileye gelin olmayi dusunuyorsun.
Yahu eniştesi zevzeklik diye sevdiğimden mi geçiyim hemen.. birini sevmek öyle kolay mı ben kolay kolay sevemem.sevdiğimin hatası olsa affetmem o ayrı..

Back
X