Enox 4000 kan sulandırıcı iğne kullananlar

Sari2143

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
298
87
13
Merhaba. 23 haftalık hamileyim. Kanda pıhtılaşmam yok herhangi bir test de yapılmadı. Endol kullanıyordum ama biraz suyu rahatsız etti beni dedi doktor. Endolu bıraktırdı 2 3 hafta sonra bebeğin suyu azalırsa daha riskli dedi. Enox iğneyi yazdı. Kan akışın hızlansın suyu için dedi. Ama hep pıhtı için kullanmış herkes. Başka sebeple kullanan var mı ?

Ben de hep pıhtı için kullanıldığını biliyordum başka nedenlere hiç denk gelmedim ama doktorun vardır heralde bir bildiği

Riski gebeliklerin tamamında kullanılır. Suyun azalması riskli bi durumdur. Önlem amaçlı yazılmış bi igne ben 3 aydir kullanıyorum. Dogum yaptim hala devam. Son 2 ignem kaldi. Tip 2 diyabet hastasıyım. 23. Hafta da suyum geldi. Perinatoloji bölümünde kalıyordum suyu fazla az hic olmayan çok hastayla karşılaştım. Onlar da kullandı cnm merak etme kullan.

Kullanmanızın yararı olur zararı olmaz bebeğiniz bol bol beslenir ve oksijenlenir endişelenmeyin. Doktorunuz korucuyu önlem almış

Çok teşekkür ederim sadece erken doğum olur diye çok stres yapıyorum . Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız .

Çok teşekkür ederim sadece erken doğum olur diye çok stres yapıyorum . Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız .
Erken doğum bile olsa saglicakla gelsin bebeğiniz. Ben 28+6 da yaptim dogum. 38 gün oldu. Bebeğimin cigerleri tam olarak gelismedigi için kuvezde. Zamanını bekliyoruz teyzesi onun disinda cok sukur iyi

Erken doğum bile olsa saglicakla gelsin bebeğiniz. Ben 28+6 da yaptim dogum. 38 gün oldu. Bebeğimin cigerleri tam olarak gelismedigi için kuvezde. Zamanını bekliyoruz teyzesi onun disinda cok sukur iyi
İnşallah sağlıklı olsun da ne zaman isterse gelsin Siz de süreci hemen atlatır bebişinizle dönersiniz inşallah evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…