- 17 Kasım 2016
- 67
- 30
- 18
- 36
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
göbekten dört parmak diyor şimdilik hep öyle vurmaya çalışacağım ama yer kalmayınca daha uzaga vurabilecekmiyiz acabaHic oyle bisey yapmadim duymadim da zTen icinde de yaziyor nasil yapildigi oyle birsey yazmiyor icinde de.
Zaten gobek bolgesi yagli bir bolge damara denk gelmez kolay kolay merak etme dogru bolgeleri kullanmaya calis yeter
Vala goz karari yapiyroum ben zaten bir kac defa sapladim igneyi ama cok canim yandi muhtemelen kasa filan geldim oyle olunca hemen cikarttim baska yere yaptim zaten hissediyosun dogru ya da yanlis oldugunugöbekten dört parmak diyor şimdilik hep öyle vurmaya çalışacağım ama yer kalmayınca daha uzaga vurabilecekmiyiz acaba
anladım çok sağol çok yardımın olduVala goz karari yapiyroum ben zaten bir kac defa sapladim igneyi ama cok canim yandi muhtemelen kasa filan geldim oyle olunca hemen cikarttim baska yere yaptim zaten hissediyosun dogru ya da yanlis oldugunu
canım kontrolün ne zaman benim yarın inşallah keseyi görürüz çok heycanlıyımVala goz karari yapiyroum ben zaten bir kac defa sapladim igneyi ama cok canim yandi muhtemelen kasa filan geldim oyle olunca hemen cikarttim baska yere yaptim zaten hissediyosun dogru ya da yanlis oldugunu
Ay sonunda canim gorursun merak etme insallah bende 12. Haftayi atlatirim hayirlisiylacanım kontrolün ne zaman benim yarın inşallah keseyi görürüz çok heycanlıyım
AMİN CANIM DUALARIM SENİNLEAy sonunda canim gorursun merak etme insallah bende 12. Haftayi atlatirim hayirlisiyla
Hber ver sende kontrolden sonra:)AMİN CANIM DUALARIM SENİNLE
tamam canım :)Hber ver sende kontrolden sonra:)
canım kese göründü hesaplama yanlış çıktı 4+6 mış şuan iki hafta sonra kalp atışını duyacaz :)tamam canım :)
doktor bana sadece göbekten dedi alanım kısıtlıİğneyi göbekten yaparken önceki yaptığınız yerlerin etrafı sertleşmiş oluyor oralara yapınca iğne batmıyor sertleşmemiş bölgeleri tercih ediyorum. Koldan kendin yapamazsın dedi hemşire arkadaşım etini sıkmak gerekiyor çünkü. Göbeğimde yer kalmayınca eşim koldan yapıyor kollarım kötü olunca tekrar göbeğe geçiyorum. Bacaktan da yapılabilir, onu kendin yapabiliyorsun ama ben bi kere denedim etim çok sıkı sert benim yapamadım o yüzden
senin az kalmış canım darısı bize 32. haftaları görelim allah bağışlasın :)Benim de rahime giden damarlardan birinde sitenç vardı 26. hafadan sonra başladım oksopar kullanıyorum yanı sıra da coraspin var. Bir yan etkisini görmedim ben arada morarıyor vurunduğum yer o kadar.
Amin canım görürsün inşallah zaman geçiyor :)senin az kalmış canım darısı bize 32. haftaları görelim allah bağışlasın :)
canım ne yaptın ben kalp atışını duydum çok şükür seni merak ettimAy sonunda canim gorursun merak etme insallah bende 12. Haftayi atlatirim hayirlisiyla
Hayirlisi canim:) ben cuma gunu 12. Hafta kontrolume gidicem insallah hersey yolundaysa rahatlicam artik cok gerginim aslinda ama allaha havale ediyorum bakalim... ne bulantim var ne bisey... hic olmadi gerci... normaldir insallah:)canım ne yaptın ben kalp atışını duydum çok şükür seni merak ettim
canım iğneden dolayı da olabilir rahat geçer hamileliğin iyi düşün dua et bol bol inşallah birşey olmayacak bende 12. haftayı göreyim çok istiyorum :) hiç bulantı yaşamayan çok kişi oluyor herşey güzel olacak :)Hayirlisi canim:) ben cuma gunu 12. Hafta kontrolume gidicem insallah hersey yolundaysa rahatlicam artik cok gerginim aslinda ama allaha havale ediyorum bakalim... ne bulantim var ne bisey... hic olmadi gerci... normaldir insallah:)
İnsallah bakalim hayirlisiyla cuma gununu atlatayim cok mutlu olucamcanım iğneden dolayı da olabilir rahat geçer hamileliğin iyi düşün dua et bol bol inşallah birşey olmayacak bende 12. haftayı göreyim çok istiyorum :) hiç bulantı yaşamayan çok kişi oluyor herşey güzel olacak :)
Duamlarım seninle canım yazarsın bana :)İnsallah bakalim hayirlisiyla cuma gununu atlatayim cok mutlu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?