ense kalınlığı ile problem yaşıyanlar

bala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
50
0
86
48
Antalya
benim ilk tüp bebek denemem.bu denememden önce 3 kere düşük yaptım.bu seferki tam sevinmeye başlamıştıkki bu seferde ense kalınlığını çok çıktı.normal de 3 olması gerekiyormuş benim geçen perşembe yapılan ölçümde 6çıktı salı günü gittiğim doktorda ise 4.43 çktı.bugünde başka bir doktora gidicem.canım o kadar sıkkın ,kafam o kadar karışıkkii.yarında korin villus yapıcaklar.plasentadan parça alıcaklar.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

canim bu durumu yasadim ben...Allah yardimcin olsun...insan bi arayis icinde...benimkide fazla cikti...rahatsiz su anda bebegim...insallah bi umut yanlis ölcmüs olurda doktorun...ne diyimki...Allah sonunu hayirli etsin...bendende parcalar alindi ve sonucu söylediler...hakkinda en hayirlisi ...

Rabbim acil şifalar versin, bebeğini sana bağışlar inşallah...

inşallah sorunsuz doğar bebeğiniz...
ama biliorsunuz bu tarama testleri kesin sonuç değil...kan değerleriniz nasıl...
ihtimal tespiti sadece...bunu yaşayıp da saplıklı bebek doğuran insanlar var...
ense kalınlığı normal olup da bebekleri sağlıksız olanların olduğu gibi...

canim bu durumu yasadim ben...Allah yardimcin olsun...insan bi arayis icinde...benimkide fazla cikti...rahatsiz su anda bebegim...insallah bi umut yanlis ölcmüs olurda doktorun...ne diyimki...Allah sonunu hayirli etsin...bendende parcalar alindi ve sonucu söylediler...hakkinda en hayirlisi ...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun.kendimi hazırlamaya çalışıyorum.senin içinde çok üzüldüm.dencek hiçbirşey yok aslında...

inşallah sorunsuz doğar bebeğiniz...
ama biliorsunuz bu tarama testleri kesin sonuç değil...kan değerleriniz nasıl...
ihtimal tespiti sadece...bunu yaşayıp da saplıklı bebek doğuran insanlar var...
ense kalınlığı normal olup da bebekleri sağlıksız olanların olduğu gibi...
kan değerlerim normal çıktı ama doktorum o kadar negatif konuştuki.genelde kan testinde problem olanlar için durum daha ümit verici.nasip yarın şu testimi bi yapsınlar kazasız belasız.tesellin içinde ayrıca teşekkür ederim.

içini ferah tutmaya çalış....en azından bu şekilde için rahatlayacak bilmiş olacaksın...ama ben olumsuz bişi çıkmayacağına inanıyorum

içini ferah tutmaya çalış....en azından bu şekilde için rahatlayacak bilmiş olacaksın...ama ben olumsuz bişi çıkmayacağına inanıyorum[/QUOT
umarım dediğin gibi olur.haftaya alırım herelde testin sonucunu.umarım benim durumumdakinlere umut olurum.tekrar teşekkür ederim...

benim ilk tüp bebek denemem.bu denememden önce 3 kere düşük yaptım.bu seferki tam sevinmeye başlamıştıkki bu seferde ense kalınlığını çok çıktı.normal de 3 olması gerekiyormuş benim geçen perşembe yapılan ölçümde 6çıktı salı günü gittiğim doktorda ise 4.43 çktı.bugünde başka bir doktora gidicem.canım o kadar sıkkın ,kafam o kadar karışıkkii.yarında korin villus yapıcaklar.plasentadan parça alıcaklar.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

canım ıcını ferah tut ınsaallh denıldıgı gıbı degıldır benımde arkadasımın tarama testı kotu cıkmıstı onlar amnıyon sıvısından ornek alıp tekrar test yaptırdılar sonuc guzel cıktı sımdı cok tatlı ve saglıklı bır kızı var rabbım sanada bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıb etsın

canım ıcını ferah tut ınsaallh denıldıgı gıbı degıldır benımde arkadasımın tarama testı kotu cıkmıstı onlar amnıyon sıvısından ornek alıp tekrar test yaptırdılar sonuc guzel cıktı sımdı cok tatlı ve saglıklı bır kızı var rabbım sanada bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıb etsın

13.07 tarihinde izmir de kent hastanesinde namık demir'e gittim.bebeğimde hiç bir problem görülmediğini söyledi.ense kalınlığı 2.6 ya düştü.cuma günüde cvs sonucunu alıcaz ama kötü birşey olduğunu sanmıyorum.umarım herşey herkesin istediği gibi olur.

Back
X