Esra çok üzüldüm çok etkilendim rabbim inşallh sabır versin en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin.Size cok imrendim sikinti cekmissiniz ama bebeginize kavusmussunuz ben sizin kadar sansli olamadim gommeden once bi kac dakika bagrima basabildim su an tekrar dusunemiyorum yasadim acilari bi daha yasama riskini goze alamam o kadar cok sanci cektim ki goguslerim taş kesildi piskolojim alt ust oldu esimden sogudum allah cumlemizin yardimcisi olsun benim durumuma allah kimseyi dusurmesin
Aminn elif cümlemize dua eden bütün annelerin güzel haberler almayı nasip eylesin senin icin dua edicem allah herdaim seninle olsun yardımcın olsun sana bi çıkış kapısı bulsun insallah guzel haberlerin moral olur bizeEsra çok üzüldüm çok etkilendim rabbim inşallh sabır versin en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Ben yaptım. Senin kacEnse kalınlığı yüksek olup dogum yapan anneler acil yardım.
Senin sorunlarinin aynisini tipkisinj yasadim ben 6 mm ense kalinligi cvs temiz geldi sonra bacaklar içe donuk odem cucelik iskelet bozuklugu yasamaz dendi riskli osdi her doktor dedi ama dogum yaptim ole dogdunmefes almakda zorlaniyor dogar dogmazda makenye baglandi 1ay yasadi benimkide ayni rasizlikda .Ins hepinizin bebegi saglikli olur benim de ense kalinligi 4 cikmisti cvs yaptirdik temiz geldi 15 haftaya geldigimde dokyorum sag bacak ice donuk.kisa dedeiler bu suru doktora gittim hepsi bana aciyarak bakyilar meram tip ta kazim gezginc hocaya gitmemo istediler gittim ve heyet toplandi bebegimin tek.bacagi sikintili degilmis tum iskelet yapisi bozukmus ne yazikki cigerleri olusmamis kalbi yavasti her an durma rehlikesi var dediler cuce deiler gogus kafesi kisa ve dar dediler cigerler olusmamis dediler uzuvlari.kisa dediler ve dogum karari cikti 18 haftalik normal.dogum yaptim oglima bakamadim 180 gram.kucucuk ve dogdugunda daha farkli sorunlarida cikti karni ve basi odemli vucudundan cok buyukmus gomdum oglumu ama pismanim.bakmadigima allahim afdetsin beni
Allah bağışlasın, Çok sevindim sağlıkla kucağınıza almanızaMerhaba bebeğimde ense kalınlığı vardı ve sağlıklı doğum yaptım şuan 2,5 yaşında. ense kalınlığı yaklaşık 4 mm ölçüldü kalbinde büyük sorun var ve düzelmez dediler doğduktan sonra mutlaka amelıyat olacak dedıler.cok unlu bır kadın doğumcu istanbulda daha cok gencsın uzulme yıne cocugun olur dedı ama ben hep dua ettim. cvs yapıldı temız cıktı ama kalbınde sorun devam edıyordu, en son atıl yüksele gıttık ıkıncı detaylı ultrasona gayet normal bır bebek ve doğumda herkesın ne kadar rıskı varsa senın de o kadar dedı ve suan herkes gıbı bır çocuk hatta daha akıllı maşallah çok şükür.bunu okuyan anneler lütfen sorunsuz hamılelık gecırıp sağlıklı çocuklar doğuran ve sonrasında kotu hastalıklarla ugrasan annelerı çocukları duşunun hepımız bugun sağlıklıyız yarın nolcagımızı bılmıyoruz allah hepımızın evlatlarını korusun...
Ağlayarak okudum.Allah'ın izniyle çok tatlı bir yavrunuz olmuş allah bağışlasın.Burada en önemli şey iyi bir dr olması.Bir yavruya teşhis koymadan önce yapılabilecek testleri yapmalı.Bu bayanın yazdıklarını bir oku isterse
Bizim 9mm Di hıiç Bi işlem yaptırmadım. 16 haftalıkken kayboldu normale döndü. Ayrıntılı ultrason falan hepsi normal geldi. Doktor cok yüksekti deger neden oldu bilemeyiz dedi. Korkma yani inşallah bişey yoktur. 3lü test oölçüye rağmen normal geldi yanini o derece.Kizlar merhaba bende sizlerle ayni durunu yasiyorum 06.09.2019 doktorum zeka testi icin cagirdi gitdigimde k3ndi doktorum yoktu ve baska bir doktora muaye oldum muaye esnasimda doktor ense kalimlinin 3.27 oldunu riskli olduguni soyledi muayen3den cikinca h3men kendi doktorum aradim pazartesi gunu gelmemi bebegi birde b3n olceyim d3misti ve olctude 4.1 yukselmis ve direk sek etdi cvs yaptirmami soyledi cok kotuyum agkiyirun surekli ama bebgimi burun kemi tum dis organlari kalbi ati saglikli atiyor doktor 3ns3 kslinli dis8nda bisey demior oglumu sizxe ciddi bi probl3ni varmidir inanin suan hastan3deyim cvs yaotircam dua edin bana
Cvs yaptirmaya geldimm ama biraz kilolu oldum icib ve gobekte Yag dokuus var 16 haftada amuosentez yapilacakBizim 9mm Di hıiç Bi işlem yaptırmadım. 16 haftalıkken kayboldu normale döndü. Ayrıntılı ultrason falan hepsi normal geldi. Doktor cok yüksekti deger neden oldu bilemeyiz dedi. Korkma yani inşallah bişey yoktur. 3lü test oölçüye rağmen normal geldi yanini o derece.
Belki normale döner ve gerek kalmazCvs yaptirmaya geldimm ama biraz kilolu oldum icib ve gobekte Yag dokuus var 16 haftada amuosentez yapilacak
Ay isallah yaa tek isteğim ooBelki normale döner ve gerek kalmaz
Ense kalınlığı ne kadardı acaba?Merhaba bebeğimde ense kalınlığı vardı ve sağlıklı doğum yaptım şuan 2,5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?