• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ense ölçümü sınırda çıkan var mı?

garfield78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
13
0
36
İzmir
ben 12 haftalık hamileyim.2'li testimde ense ölçümü 3.3 mm çıktı.sınır 3 mm.doktorum kan almadı direkt amniyo dedi.kan aldırayım diye ısrarcı olsamıydım bilemiyorum.tek sevindirici yanı burun kemiğinin görülmüş olması.üstelik bebek de son derece hareketliydi.büyük ihtimal birşey çıkmayacak böyle birkaç hastam oldu dedi ama ben kötüyüm tahmin edeceğiniz gibi.benim durumumda olup amniyosu temiz çıkan var mı?

13. haftada 3m çıktı ilk ölçümde
sonra detaylıya girdim 2.60 çıktı kan sonuçlarıda normal çıktı
kasım annelerinde bir kaç arkadaşımızın ölçümü iyi olmasına rağmen kan testleri kötü çıktı
amniyo yapıldı ve sonuçları temiz çıktı
kalbinizi ferah tutun hiç bişi çıkmaz
önemli olan burun kemiğinin oluşmuş olması ve parmak eklemleriymiş

sağol ilona azıcık içim ferahladı.doktorumda artık çok üzüldüm diye mi bilemiyorum büyük ihtimal birşey çıkmaz böyle çok hastam var dedi.ayrıca ben homozigot taşıyıcıyım.kan pıhtılaşması var bende.yani bebeğin plasentasına yeterli kan gitsin diye heparin kullanıyorum.geçen haftalarda bir arkadaşımın ablasında da aynı sorun yaşandı.sonuçlar temiz çıkınca plasenta geç yerleşmiştir denmiş.bende de böyle birşey olabilir.çarşamba tekrar kontrolüm var.aynı mı kalmış artmış mı bakılacak.

canım bende un olcturdum ve bugun kan verdım sonucum salı gunu cıkacak...
bence merak etme bişey cıkmaz ama bana sorarsan ıkılı test yaptır derım eger oda problem olursa ucluyu yaptırırsın yanı hemen su aldırma karından...
zaten bu işlemı 18.hatada yqapıyorlar doktorun neden boyle dedı bılmıyorum yanı hemen amnıosentez cok erken...sen dusun yınede bence hıcbırsey cıkmaz....

yaşım 35, ense ölçümü de sınırda olunca doğal olarak istedi.amniyodan korkmuyorum ben.çok emin ellerdeyim.doktorum dalında en iyilerden.teşekkürler iyi temennilerin için.

ben 12 haftalık hamileyim.2'li testimde ense ölçümü 3.3 mm çıktı.sınır 3 mm.doktorum kan almadı direkt amniyo dedi.kan aldırayım diye ısrarcı olsamıydım bilemiyorum.tek sevindirici yanı burun kemiğinin görülmüş olması.üstelik bebek de son derece hareketliydi.büyük ihtimal birşey çıkmayacak böyle birkaç hastam oldu dedi ama ben kötüyüm tahmin edeceğiniz gibi.benim durumumda olup amniyosu temiz çıkan var mı?

üzülme seninki çok yüksek değil birşey çıkmaz büyük olasılıkla

teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
oğlak75 sana da çok büyük geçmiş olsun.üzüntün varken bana moral vermeye çalışmışsın.dilerim bir daha böyle birşey yaşamazsın.

sonucun kötü olcağını zannetmiyorumm...bu testler gerçek sonuç vermiyor kötü olup bebeğini sağlıklı kucağına alanlar çok...içimiz ferah tutmalıyız aynı şekilde benimde 2 li testim yaşım 35 diye yüksek çıktı en kalınlığı 2.60 mm ama bende 3 hafta geçmesini ayrıntılı ultrasyonu bekliyorum bu zaman nasıl geçcek bilmiyorum çok kötü dönemdeyim allah yardımcımız olur

sonucun kötü olcağını zannetmiyorumm...bu testler gerçek sonuç vermiyor kötü olup bebeğini sağlıklı kucağına alanlar çok...içimizi ferah tutmalıyız aynı şekilde benimde 2 li testim yaşım 35 diye yüksek çıktı ense kalınlığı 2.60 mm ama bende 3 hafta geçmesini ayrıntılı ultrasyonu bekliyorum bu zaman nasıl geçcek bilmiyorum çok kötü dönemdeyim allah yardımcımız olur

Back
X