Saç Uzatma Yöntemleri Entele sa bakm losyonu kullananlarn alan

nefii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
133
1
96
İstanbul
kızlar bugün aktara gittim entelenin losyonu cikmis hemen aldım tabiiihihoyyyt
kullananlar varsaaa yorumlarınızı bekliorummm:1rolleyes:

ben otunu bulana kadar canım çıtkı losyonunu iç bulamam sanırım :(

ben başka bi yağ sormuştum aktar bana bunu tavsiye etmişti ama cesaret edemedim
kullan sonuçları söyle ona göre alıyım kaydirigubbakcemile3

bende zorla bulmuştum otunu ama bu losyon hemen hemen her aktarda var ve aktarlar birliği taraından çikartılmış bayada tutulmuş ben başlıcam inşş uzar hemen bide kadın bana yazın baya gitti zaten yazın saç normalden daha fazla uzar bunla daha ii olur dediisırnaşık şey

ya bnımde saclarım suan omuzlarımda:( rofleden yandıgı ıcın kestırmek zorunda kaldım suan tamamen dogal sacım kaldı ama cok moralım bozuk cunku saclarım hep omzumdan en az 1 karıs asagıda olurdu:( entelede acıkcası gozumu korkutuyo zehırlı falan denıyor ya.. ama suan gozumu karartım alıcam galıba, bu losyo kullanımı daha kolaydır herhalde? ama hala kararsızım offfffff uzası ıstıyorum yaaa

Bulundugum yerde entele yoktu her yere sordum türkiyeden getirdiler entelenin losyonu hazir icine bisey katmama gerek yok daha kullanmama firsat olmadi su is bi bitsin en kisa zamanda denemedik formül birakmicamsengözlerimebaksanab

kıslar bu arada yazın ben düzenli olarak hergün kullandım ve cidden uzadığını fakettim özellikle katlarımın uzadığını gördüm cook sevindmmmmkaydirigubbakcemile2

kadıköyde baharıye den ara sokakta aktarlar var canım bırı tarcın dıgerını hatrlamıorm tarcın bırascık pahalı ama. oralarda var losyon

bugun aktardan entele ve cam terebentini aldim. bana kuaforumdeki kizlardan biri onerdi saclari baya kisa ve rofleliydi beline gelmis. dedim nasil oldu. cam terbentini kullaniyorum sampuanla dedi. aktara gittim, cam terbentini parlak ve saglikli yapar ama entele uzatir dedi. bilemedim ikisini de aldim. once cam terbentini kullanicam. dalin sampuanin icine kattim. ise yaramazsa entele losyonunu deniycem. saclarim uzasinnnn artik =)

Selam arkadaşlar bende bugün entele otuna özenip aktara gittim hazır losyonunu aldım 20 liraya en kısa zamanda kullanmaya başlıycam adam hergn saç köküne firiksyon yaparak uygula ama sen gün aşırı yaparsın dedi inş işe yarar :( upuzun belime kadr saçlarım olur hihihihihih :)

bugun aktardan entele ve cam terebentini aldim. bana kuaforumdeki kizlardan biri onerdi saclari baya kisa ve rofleliydi beline gelmis. dedim nasil oldu. cam terbentini kullaniyorum sampuanla dedi. aktara gittim, cam terbentini parlak ve saglikli yapar ama entele uzatir dedi. bilemedim ikisini de aldim. once cam terbentini kullanicam. dalin sampuanin icine kattim. ise yaramazsa entele losyonunu deniycem. saclarim uzasinnnn artik =)

canim sen bilirsin ama bence dalin kullanma dalinin hic bir etkisi yok o bakim falan yapmiyor sadece sacin nasilsa oyle kaliyor bitkisel bi sampuan kullanmak en iyisi insallah en kisa surede uzar saclarimizzvereliniortakhihoyyyt

kullandım bi hevesle şimdi kafamda entele losyonu var yarım saat bekletin yazıyo öle yapıcam bakalım görücekmiyim faydasını kısa zamanda :)

Back
X