Saç Uzatma Yöntemleri Entele Yağıyla Saç Uzatma

bgal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
34
5
6
35
İstanbul
Saçımı kestireli çok kısa bir zaman oldu ve dip boyası da yaptırdım aynı gün. Kuaför istediğimden 3-4 cm fazla kestiği için araştırıp en iyi uzatanın entele yağı olduğunu öğrendim ve kullanmaya başladım. Kızlar inanmıycaksınız 5-6 kullanımda dibimin gelmeye başladığını gördüm.💃
Uygulamaya gelirsek:
Saç diplerime entele yağını sürüyorum her yerine yedirerek. Bir kaç saat sonra da yıkıyorum soğuk suyla. Bu kadaar😌 ben üşenmezsem her gün yapmaya çalışıyorum bunu. Entele için zehirli falan diyorlardı çok araştırdım öyle bi şey yokmuş arkadaşlar ki zaten bu yağı yani biz bir karışım yapmıyoruz. Entele yağı normalde bitlerden arındırıyormuş görmediğimiz küçük kirlerden bitlerden. Bu sayede temiz saç diplerimiz oluyormuş ve uzama hızlanıyormuş. Ben gelişmeleri paylaşıcam sizle. 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 6 kullanimi ne kadar zamanda yaptin? Entele kullanmadigin zamanlar diplerin daha mi gec geliyordu?

5 6 kullanimi ne kadar zamanda yaptin? Entele kullanmadigin zamanlar diplerin daha mi gec geliyordu?
1 haftada canım. Diplerim çok geç gelmez ama 1 haftada da gelmezdi bayağı şaşırdım bende😳

bende yıllarca küsen uzamayan saçlarımı 4,5 ayda entele şampuanı ve losyonuyl uzattım:) kalçamdalar şuan:)))

bende yıllarca küsen uzamayan saçlarımı 4,5 ayda entele şampuanı ve losyonuyl uzattım:) kalçamdalar şuan:)))

Gerçekten mi harikaaa :)) benim saçlarım uzamıyo da değil daha çok sevindim şuan istediğim boya çabuk gelcek o zaman :)

1 haftada canım. Diplerim çok geç gelmez ama 1 haftada da gelmezdi bayağı şaşırdım bende😳

Enteleyi cok arastirdim ama vazgecmistim sanirim yorumlar yuzunden. Kimisine yaramis kimisine yaramamis. Sanirim kendim uygulayip bir sonuca ulasmam lazim :)

Gerçekten mi harikaaa :)) benim saçlarım uzamıyo da değil daha çok sevindim şuan istediğim boya çabuk gelcek o zaman :)

evet canımm. mucize oldu bana sagolsunnn:)))) güzel haberlerini yazzzz işe yarar inşallah 😊😊

bende argan yağı ve doğum kontrol hapı ile uzattım saçlarımı

evet canımm. mucize oldu bana sagolsunnn:)))) güzel haberlerini yazzzz işe yarar inşallah 😊😊

İnşallaah canım yazıcam buraya gelişmeleri 😊😊

Enteleyi cok arastirdim ama vazgecmistim sanirim yorumlar yuzunden. Kimisine yaramis kimisine yaramamis. Sanirim kendim uygulayip bir sonuca ulasmam lazim :)

Bence de canım sen dene en azından bir hafta ona göre bırakırsın zaten uzamasa bile yumuşacık yapma etkisi de var saçı kaybın olmaz :))

Doğum kontrol hapını ilk kez duydum 😱 denesem mi acaba

aman sakın içme he :9: havanda ezip bi kutu hapı şampuanın içine karıştırıcaksın

aman sakın içme he :9: havanda ezip bi kutu hapı şampuanın içine karıştırıcaksın

hahahhaha söylemesen içerdim vallahi de 😁😁 bi yerde okumuştum göğüsleri de büyütüyormuş bir taşla iki kuş diye ahahha😁😁

hahahhaha söylemesen içerdim vallahi de 😁😁 bi yerde okumuştum göğüsleri de büyütüyormuş bir taşla iki kuş diye ahahha😁😁

çok güldüm Allah ta seni güldürsün :9::9::9:

Sekerim sampuanimim icine kac tane atayim dkh ? Hem entele hem sinamekI bir de dkh fazla mi gelir acabaaa :D

ben bir kutuyu havanda ezip büyük boy blendaxın içine koydum canım
onun dışındada duştan çıkınca nemli saç uçlarıma argan yağı uyguluyorum
konusu vardı kkda araştır dilersen ben çok faydasını gördüm
yanan saçlarımı kısacık kestirmiştim hele uçları keçe gibiydi şimdi
çok çok iyi durumda ve uzadılar

ben bir kutuyu havanda ezip büyük boy blendaxın içine koydum canım
onun dışındada duştan çıkınca nemli saç uçlarıma argan yağı uyguluyorum
konusu vardı kkda araştır dilersen ben çok faydasını gördüm
yanan saçlarımı kısacık kestirmiştim hele uçları keçe gibiydi şimdi
çok çok iyi durumda ve uzadılar

Cok sevindim senin adina :) Evet entele konusu sabit bu bolumde buradan arastirmistim ama bir kac yorum beni caydirmisti. Baslamak lazim en azindan denemek lazim. Argan da cok iyi geliyor ama yagli gostermiyor mi saci? Ben bakim olarak yapiyorum hic dus sonrasi kullanmadim.

Cok sevindim senin adina :) Evet entele konusu sabit bu bolumde buradan arastirmistim ama bir kac yorum beni caydirmisti. Baslamak lazim en azindan denemek lazim. Argan da cok iyi geliyor ama yagli gostermiyor mi saci? Ben bakim olarak yapiyorum hic dus sonrasi kullanmadim.

cnm enteleyi bilmiyorum denemedim ama dk hapı ve argan denenmiştir ve işe yaramıştır
yağlı yapmıyor zaten elinde yayıp öyle sürüyorsun ben uçlara sürüyorum

merhaba dediğin şampuan ve losyonun markası nedir merak ettim entele otunu çok duydum fakat yasaklanmış

Back
X