entellektüel birinden hoşlanmak

Müze gezmeyi teklif edebilirsin. İstanbuldaysan bir çok müze var veya Ankaradaysan da sana güzel yerler tavsiye edebilirim. O kitap ödünç verdi diye gidip kitap ödünç vermek taklit etmek gibi olabilir. Ya tiyatro ya da müze güzel olabilir.

Böyle bir ülkede nadir bulunan bir tür bulmuşsun öncelikle bravo 👏
Klasiklerin hepsini okumuş tutmuştur o o yüzden Tolstoy Dostoyevski falan al demiyeceğim .
Daha az popüler bir kitap alabilirsin yada güncel kitaplardan

Yani Fransız edebiyatından hoslaniyorsa Alman edebiyatı dene deyip kitap verebilirsiniz ya da sinemaya ,tiyatroya davet edebilirsiniz sinema daha hoş olur hatta. Yanlış anlayacak bir şey yok.

Bi de çok kısa oldukları için plajda, havuz başında 1 saatte okunacak türden kitaplar. Kalburüstü derseniz Sarte kitapları derim, beyin yakacak türden 😬
Konu sahibinin sevgilisini bulduk🤣🤣. Saramago bütün isimler diyorum bende. Ve kendisinin kullandığı noktalama terminolojisi şahsına münhasırdır.

Olduğun gibi ol. Bende flortun gibiyim ama eşim yılda bir kitap bitirse amenna. Mühim olan hayat beklentileri ve diğer insanın zevklerine saygı. Orta yolu bulursanız bu iş olur.

Son düzenleme:
Bir de Moliere Cimri ya da Kibarlık budalası tiyatro gösterisi varsa harika olur. Siz de eglenirsiniz hem.

Tiyatro, müze, galeri etkinlikleri, konser gibi bir şeye davet edin. Okuduğunuz kitaplarla ilintili olabilecek birini seçebilirsiniz. Ya da sadece sizin ilgi alanınıza hitap eden bir etkinlik olabilir. Ya da bi kek yapıp bi termos çay demleyip bi de örtü kapıp güzel bi parkta okuduğunuz kitapla ilgili konuşmaya gidin. Okurken kitapla ilgili ilginizi çeken bölümler hakkında not alırsın onlar üzerine konuşursunuz maksat muhabbet

Konu sahibinin sevgilisini bulduk🤣🤣. Saramago bütün isimler diyorum bende. Ve kendisinin kullandığı noktalama terminolojisi şahsına münhasırdır.

Olduğun gibi ol. Bende flortun gibiyim ama eşim yılda bir kitap bitirse amenna. Mühim olan hayat beklentileri ve diğer insanın zevklerine saygı. Orta yolu bulursanız bu iş olur.
😂😂😂Yok o ben değilim kimseye zweig kitapları hediye etmem, ben zaten kitap ödünç vermeyi sevmiyorum 🤕 bi de ben çok seviyorum ama bu işlerle alakası olmayan insanlarla oturup bu konuda sohbet edemem, bayılırlar sıkıntıdan.

Biraz ilerisi için bir öneride bulunabilirim.

İlber Ortaylı’nın tarihi mekan turları oluyor. Düzenlendikçe eşim katılır ve inanılmaz keyif alır.

Back
X