Entübeye yatan baba

Merabalar arkadaşlar babam entübeye aldılar koronadan dolayı durumu ciddi kan plazması birinci yaptılar ikincisini bekliyorlar şuan sizde aynı durumu yaşayan var mı öyle olup iyileşenler var mı??
Babam 21 gün entübe edildi mart ayında yakalanmıştı zor bir süreçti ama iyileşti, 63 yaşında şeker hastası ve sigara kullanırdı.
Çok geçmiş olsun lütfen inanın sizde güzel haber alacaksanız iyi olacak inşallah.🙏

Babam 21 gün entübe edildi mart ayında yakalanmıştı zor bir süreçti ama iyileşti. Babam 63 yaşında şeker hastası ve sigara kullanan biri.
Çok geçmiş olsun lütfen inanın sizde güzel haber alacaksanız iyi olacak inşallah.🙏
Peki sizinde ciğerinin hepsini kaplamış mıydı hiç umutlu konuşmuyorlar doktorlar bizimkinin de şeker kalp tansiyon var sigara kullanmıyordu 70 yaşında

Peki sizinde ciğerinin hepsini kaplamış mıydı hiç umutlu konuşmuyorlar doktorlar bizimkinin de şeker kalp tansiyon var sigara kullanmıyordu 70 yaşında
Ciğerleri tamamen kaplanmıştı doktor hayatımda hiç böyle ciğer görmedim demişti yoğunbakim hastası olduğu için umutlu konuşmuyorlar hergün durumu hakkında bilgi verirlerdi ama ne olacağını bilemeyiz iyi deriz yarım saat sonra herşey kötü olur kötü deriz tersi olur çünkü yoğunbakımda diyorlardı. Bu aşamadaki hasta için net yorum yapmıyorlar ne yazıkki. Sigara kullanmaması bile avantaj bence. Çünkü zaten babamın ciğerleri sigara sebebi ile kötüydü virüs de heryeri sarmıştı zor atlattı ama atlattı..

Merabalar arkadaşlar babam entübeye aldılar koronadan dolayı durumu ciddi kan plazması birinci yaptılar ikincisini bekliyorlar şuan sizde aynı durumu yaşayan var mı öyle olup iyileşenler var mı??
Allah şafi ismiyle şifa versin tez zamanda ayağa kalkar inşallah babanız

Babam 21 gün entübe edildi mart ayında yakalanmıştı zor bir süreçti ama iyileşti, 63 yaşında şeker hastası ve sigara kullanırdı.
Çok geçmiş olsun

entube edilmedi ama teyzem şuanda hastanede yatiyor butun cigerlerini kaplamis seker tansiyon bobrek ve baypassli kalp hastasi 68 yasinda bir gun iyi bir gun kotu atlatiyor sanirim bugun çıkacak babaniz hepmi ağir hastaydı acaba

Allah şifa versin kan lazımsa özelden ulaşın bana ben atlattım covidi çok zor.

Back
X