Entübeye yatan baba

Aynen inanır mısınız kan vermek çok önemli bişey miş bunu öğrendik bu süreçte eşime dedim sen korona olup atlatsan kesinlikle kan vereceksin biz yaşadık başkaları yaşamasın doğuran kadınlar kan veremiyor bu mesela çok değişik
Benim çevremde olup hastaneden istenip vermeyen var malesef. O yüzden bu mesaj bana kendimi iyi hissettirdi :)

Başlarda iyi diyorlardı sonra gittikçe kötü oldu tüm ciğerini kapladı hastaneye yatışı yapıldı sonra yemek yemiyorken yemeye başladı ama nefes darlığı başladı öyle olunca hemen yoğun bakıma alınacak dediler sonra bi saat geçmeden entübeye alıp uyuttular herşey çok hızlı oldu
bizimki de bir gun iyi bir gun kotu dun cikaracaklari bobreklerinde sorun var diyip cikarmadilar

Merabalar arkadaşlar babam entübeye aldılar koronadan dolayı durumu ciddi kan plazması birinci yaptılar ikincisini bekliyorlar şuan sizde aynı durumu yaşayan var mı öyle olup iyileşenler var mı??
Seher baban nasıl oldu bugun

Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin ve sizlere sabir versin. :KK43:

Ahh arkadaşım başın sağolsun ne desem bilemiyorum Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah 😢

Allah rahmet eylesin ışıklarda uyusun
Allah razı olsun kızlar çok zor bir durum 8 gün entübe de kalan babanı görememek sonra sadece kefenlerken görmek dokunmaya izin bile verilmiyor sadece camın arkasında gördüm 😔😔😔

Back
X