- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcıniz olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup evine dönerTeşekkür ederim kızlar çok yorucu canın ağzında yaşamak heran kötü haber duymaktan korkarak günü geçirmek
Babamın da bilinci kapalı uyutuyorlar bu hafta uyandırabiliriz demişler. ALLAH RAZI OLSUNAile yakınımızı 1ay bilinci kapalı yoğun bakımda yatırdılar ve iyileşti. Korkmayın bişey olmaz allahın izni ile. Benim ailem de şuan covid pozitif sizi anlayabiliyorum üzmeyin kendiniz allah acil şifalar versin.
İlk plazma da mı iyileşti acaba bizimki ikinci olacak bu hafta entübe de şuan Dr bu hafta uyandıracaz kalbi dayanmayabilir demişBu şekilde olup iyileşen pek çok kişi var. Allah şifa versin. Arkadaşımın babasının kalbi yüzde 30 çalışıyordu. Kesin vefat eder hazırlanın dedi doktorlar. Plazma verildi vs çok şükür iyileşti şu an gayet sağlam.
İlk plazma da mı iyileşti acaba bizimki ikinci olacak bu hafta entübe de şuan Dr bu hafta uyandıracaz kalbi dayanmayabilir demiş
Başlarda iyi diyorlardı sonra gittikçe kötü oldu tüm ciğerini kapladı hastaneye yatışı yapıldı sonra yemek yemiyorken yemeye başladı ama nefes darlığı başladı öyle olunca hemen yoğun bakıma alınacak dediler sonra bi saat geçmeden entübeye alıp uyuttular herşey çok hızlı olduentube edilmedi ama teyzem şuanda hastanede yatiyor butun cigerlerini kaplamis seker tansiyon bobrek ve baypassli kalp hastasi 68 yasinda bir gun iyi bir gun kotu atlatiyor sanirim bugun çıkacak babaniz hepmi ağir hastaydı acaba
Bu Mesaj içimi ısıttı böyle yardımları görünce yaşam doluyorumAllah şifa versin kan lazımsa özelden ulaşın bana ben atlattım covidi çok zor.
Allah şifa versin kan lazımsa özelden ulaşın bana ben atlattım covidi çok zor
Oncelikle cok gecmis olsunMerabalar arkadaşlar babam entübeye aldılar koronadan dolayı durumu ciddi kan plazması birinci yaptılar ikincisini bekliyorlar şuan sizde aynı durumu yaşayan var mı öyle olup iyileşenler var mı??
Aynen inanır mısınız kan vermek çok önemli bişey miş bunu öğrendik bu süreçte eşime dedim sen korona olup atlatsan kesinlikle kan vereceksin biz yaşadık başkaları yaşamasın doğuran kadınlar kan veremiyor bu mesela çok değişikBu Mesaj içimi ısıttı böyle yardımları görünce yaşam doluyorum![]()
Ediyoruz elimizden zaten sadece dua etmek geliyor yani deseler şu dağın arkasında aslan yatıyor gidip getirin onu da yaparız eli boş oturmak zor elhamdülillah dua varOncelikle cok gecmis olsun
Benim komsumun erkek kardesi entube oldu. Suan hastaneden cikti normal hayatina dondu sayilir
Dua edin bol bol
Amin entübe de mi yoksa acil bölümünde mi Allah babalarımızı bize bağışlasın yokluklarını göstermesinAllah tüm hastalara sifa versin insallah benim babacigimda hastanede. sifa bekleyenleri dualarimizdan eksik etmeyelim![]()