• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eol tavmergen'in hastaları

ozumege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
80
0
36
Manisa
Erol bey nasıl bir doktor? Araştırdım biraz başarılı bulanlar çok ama ilgisizmiş sanırım.bizde haftaya gideceğiz inşallah.eşimde varikosel var.bende bir sorun yok büyük ihtimalle.sorun demeyi biraz tuhafsadım ama uygun kelime bulamadım.kusurumu bağışlayın lütfen...
Eğer bende bir sorun yoksa tüp bebek mi yapılır yoksa aşılama mı? Bunlar hakkında pek bi bilgim yok benim.bir de hamile kalma ihtimalim artar herhalde değil mi?
Ayrıca ücret hakkında bilgilendirirseniz sevinirim:)) teşekkür ederim...

arkadaşım bende erol beyle başarısız bi tedavi yaşadım erol beyle tanışmadan önce başka merkezde 2 kez tüp bebk yöntemiyle hamile kaldım bebeklerimi kaybettim daha sonra erol beye gittik ve hem 8 bin lira bayıldık hemde pozitif sonuç bile göremedik tekrar eski doktoruma döndüm ve tekrar hamile kaldım kısacası sokağa atılcak paran varsa git erol beye beş para etmez ne tedavi şekilleri nede hastane ortamı zaten erol beyi görmiceksin son gün gelip enbriyoları enjekte edicek okadar tüm tedavi ve takibi yardımcısı yapıyo ve parayı erol alıyo ayrıca beni en rahatsız eden kısım ise ameliyathanedeki rezil durumdu iki ameliyateneye iki hasta alıyolar ve sen onu oda seni çoplak görüyo hayatımda böle lakayıt rezil bi ortam görmedim eğer gitme kararı alırsan ve bunları yaşadığında haklıymış dersen lütfen bana yaz

Back
X