Saç Uzatma Yöntemleri Eose yavaş uzayan saçlar için şampuan

1matmazel

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
551
3
16
İstanbul
Ben bioblas yavaş uzayan saçlar için sarmaşık özlü kullanıyorum içinde hint yağı ve çamterebentin yağıyla memnunum da açıkcası ama eose iyi bir marka sanırım. Fiyatları ve biraz daha prof olmaları dikkatimi çekti açıkçası deneyen ya da kullanan varmı ? doktor eczacı arkadaş falan varsa fikrini söylerse eğer ya da sizlerde bi bakarsanız zahmet olmazsa fikirleriniz neler?

Son düzenleme:
bende cevabı merakla bekliyorum bioblas sarmasık gercekten uzatıyor mu peki

Açık net şekide söyliyim başlarda bioblasdan memnumdun kokusu ve içine yağ kattığım içim güzel yapmıştı ama malesef 1 buçuk şişe bitirmeme ragmen uzama olmadı bırakmam aRtık bu şampuanı demiştim ama bıraktım ve eoseye merak saldım ama yeni bir ürün ve şimdilik deneme ürünü olduğunu öğrendim. Bugün çok fazla araştırdım eczacılara da sordum ve bütün sitelerde herkesin evet uzattı dediği bir şampuan aldım. Organix cococa butter şampuanı. Bazıları uzattı ama saç uçlarım kurudu demiş ama tam tersi güvenilir kaynaklar yumuşattığını söylüyor :)

Eeose bakım şampuan i kullaniorum. Sacim benim cok aşırı yıpranmış halde. Bu sampuani kullanali sacim o eski çatır çatır halini kaybetti ve temiz olduğunu cok rahat hissediyorum. Dier sampuanlardan sonra o gün icinde iyi ertesi gun topaklanmis bi saç oluo ama bu sanki böyle dogal o boyasız yapısına geri döndürüo sanki. Ben artik sampuan diyince eosenin üstüne tanimam.

Back
X