epidural doğum yapanlar

benim 14 aylık bir kızım var epidural sezeryan doğumyaptım.hani halk arasında prenses doğum olarak biliniyor ya,ay hakkaten yle.prensesler gibiydim valla.hastanem ve doktorumda çok iyiydi.ben de çok korkuyordum hamileyken,doğum yaptıktan sonra 2.yi istemeye başladım opuyorumnanaktan

KESİYİ NORMAL DOĞUMDADA HİSSETMİYPORSUN MERAK ETME CANIM İÇİNİZ RAHAT OLSUN doğumdan çıkınca herşeyin ne kadar güzel olduğunu korktuğunuz kadar olmadığını göreceksiniz

valla ben normalden korktuğum ıcın baştan berı hep sezeryan dusundum. epidural yaptım doğumu. hıc bırsey hıssetmedım çok rahat bı doğumdu. ancak doğumdan sonrakı gaz sancıları felaketttı. normal doğum yapmıs kadar oldum heralde.

bende ilk cocugumu normal dogumla dünyaya getirdim EPIDURALSIZ ve bu benim icin cok büyük tecrübe oldu, simdi ikinciye hamileyim ve yine normal istiyorum ama bu sefer kesinlikle epidural istiyorummmm

KESİYİ NORMAL DOĞUMDADA HİSSETMİYPORSUN MERAK ETME CANIM İÇİNİZ RAHAT OLSUN doğumdan çıkınca herşeyin ne kadar güzel olduğunu korktuğunuz kadar olmadığını göreceksiniz

Canım inş. dediğin gibi olur.Doğum yaklaştıkça sadece acıyı düşünür oluyoruz.Hep bir korku,tedirginlik içinde geçiyor zaman.Bana beklemesi o günü yaşamaktan daha zor gelmeye başladı inan.Bir an önce ne yaşayacaksam yaşansın ve bitsin istiyorum düşündükçe dahada kötümser oluyorum çünkü.Hakkımızda hayırlısı olsun.İnş. rahat,kolay,sancısız,sağlıklı bir doğum yaşar bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız... Bu mübarek cuma gününde Rabbim hayırlı olan tüm dualarımızı kabul etsin inş. :Saruboceq:

Peki kızlaaar size bişey sorabilirmiyiim.epidural işleminde yapılan belden iğne muhabbeti ben çok korkutuyooo.o yapılan iğne acıtıyomu..benim belimde hatta kalça kemiğimde biraz sorun var ilerde problem yaratırmı yada allah korusun felç gibi bir olasılık olurmuki acebaa????eyvahedigeldismile
bende çok isityorum epidural sezeryan inşallah rabbim nasib eder bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum o anı yaşamak istiyoruuum allah nasib ederseeee...
şimdiden teşekürler cevaplarınız içiiiin

kızlar ben de epidural normal doğum istiyorum.benim korku da belden yapılan iğne çok acııyor mu?

Hic acimiyor diyebilirim. kolumdan serum için damar yolu acarken daha cok acıdı emin olabilirsin. bu olayda anestezistin tecrubesi de tabi cok onemli. epidural ignesi aslinda kalın ve uzun bisey ama onceden ince bir igneyle uyusturuyor doktor. o igne de zaten hic acitmiyor. epidural olduktan sonra zaten gel keyfim gel normal dogumun ve bebeginin gelisinin zevkini cikar, ben oyle yaptım :))

valla bana yapılan iğne sınek ısırığı gıbı bırseydı. hıcbırsey hıssetmedım dersem yerıdır. sonra hemsıre dedı ayağını duzeltırmısın.. duzeltmeye calıstım. kaskatı kesılmısım. anında uyustum. doğumdan 2-3 saat sonra ayaklarımı oynatmaya başladım. kesınlıkle epıduralı tavsıye ederım

Ben de normal doğum isteyenlerdenim özellikle sezeryan videosu izledikten sonra eyvahedigeldismile
Ama epidural bu yazılanlardan sonra çok sevimli gözükmeye başladı bana

hangi hastaneydi acaba?

aynen benimde öyle oldu çok rahattı dah sonrasındada bir sıkıntım yoktu herkesede tavsiye edrim

Epidural sezeryan olan arkadaşlar tam ücretlerinide yazarsanız çok memnun oluruz. Birde Ssklımısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…