• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epidural iğne acıtıyormu ?

gulcinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
45
0
36
İzmir
Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim temjmuz sonu gibi allah nasip ederse doğumum olucak epiduralle sezeryan doğum istiyorum doktorumda onayladı fakat ben epidural yaparlarken bele vurulan iğneyi merak ediyorum acıtıyormu omuriliğe girerken neler oluyo tecrübeli arkadaşlar paylaşabilirmi bildiklerini tşk ederim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::sm_confused:

benmde arkadasım dogum yaptı iğne actmıyor korkma dedi bana..ayrıca epidural sezeryanı önerdi

valla canım bende 10 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse epidural normal istiyorum. ama bende korkuyorum. bide çok merak edip videosunu izledim biraz ürktüm. ama yaşayan 2 tane akrabam var ve hiç acımadığını söyledi. inşallah öyledir. hepimize hayırlı doğumlar.

iğnenin gırdıgını bıle hıssetmedım.hıc korkma canım.hayırlı saglıklı dogumlar arkadasım.

Şu an 36 haftalık hamileyim ve 9 yaşında da bir oğlum var ve ben oğlumu dünyaya getirirken normal doğum+epidural anestezi ylounu seçmiştim.o iğnenin omuriliğime girdiğini dahi hissetmedim,hiçbir şekilde canım acımadı.aksine çok da rahat oldu.yalnız önemli olan husus şu;anestezini yapacak olan kişinin muhakkak anestezi uzman dr u olmasına dikkat etmek gerekiyor.herhangi bir anestezi teknikeri bu kadar ciddi uzmanlık gerektiren belden uyuşturma tekniğini yapmamalı,özellikle anestezinizi yapacak kişiye eğitimini sorun,
hayırlı doğumlar :CüvCüv:

herkes hissetmediğini söylemiş ben hissettim...az bi acı oldu..ameliyat esnasında mide bulantımda oldu..ama en kötüsü ilk yürüyüştü...herşeye ramen annelik öyle güzelki...100 katını bile çekerim bebeğim için:)

bende merak ettim..çoğunluk acıtmıyor diyor...
ben ısrarla genel istedim ama dr epidurel de ısrarlı....inşallah kolay atlatırım...

epidural in agrı yapmadıgını ama ilerde bel agrısına neden oldugunu duymuştum bi hemşireden istersen iice araştır canm

bende hiç bir acı hissetmedim ,bel ağrısı sanırım yapıldığı an kendinizi çok kasarsanız oluyor

arkadaslarlutfen doğru soleyın bu iğne acıtmıyormu netten ızledımacıtıyor gıbı duruyor ya lutfen bılenler yazsınar lutfen

arkadaslarlutfen doğru soleyın bu iğne acıtmıyormu netten ızledımacıtıyor gıbı duruyor ya lutfen bılenler yazsınar lutfen

sen hiç kan aldırmadınmı? iğne olmadınmı? ha işte onlardan bile daha az hissediyosun merak etme korkma tavsiye ederim odana gidince bi ucu sende ağrın daha gelmeden bas düğmeye direk beline ağrı kesici ağrıyı çekmeden hallediyosun ağrıda duymuyosun diğer türlü sadece hemşireler veriyo ağrı kesici onları bekliyosun. tavsiye ederim ben memnun kaldım.

Back
X