- 11 Ağustos 2011
- 1.349
- 2
- 116
- Konu Sahibi AdayAnneyim
kızlar epidural doğum riskli diolar doğrumu? bide normal doğumdan farkı ne dahamı az acı çekiyosunuz çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 6 yıl oluyor dodum yapalı hatta 4 dikişim vardı ama çok dikkat etmedim ozamanlar kızımıla ilgilenmek zorundaydımm
bugün hala dikiş bölgemde bi sertlik var acaba herkesde oluyordmu sanki içinde sert bişi var hatta spor yaparken zorladımmı bilmiyorum ne yaptıysa hafif şiş oldu ve agrı yapıyor 6 yıl düşünebiliyomusunuz
hiç doğum yapmamış bir kadın olarak çok merak ettiğim bişey sormak istiyorum kızlar.doğumdan ne kadar sonra ilişkiye girebiliyor duruma geliyorsunuz,kanamlar falan da devam ediyor ya haftalarca,birde dikişler var nasıl oluyor ondan merak ettim.
hiç doğum yapmamış bir kadın olarak çok merak ettiğim bişey sormak istiyorum kızlar.doğumdan ne kadar sonra ilişkiye girebiliyor duruma geliyorsunuz,kanamlar falan da devam ediyor ya haftalarca,birde dikişler var nasıl oluyor ondan merak ettim.
kızlar epidural doğum riskli diolar doğrumu? bide normal doğumdan farkı ne dahamı az acı çekiyosunuz çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim
ben de dogum yapalı 6 hafta oldu...sislik kaldı hem de gerilme ve agrı yapıyor..doktorun biri gecer diyor birisi de tekrar acıp dikmek lazım diyor..sinirlerim alt ust oldu...