...Epidural Normal Doğum Yapacak Olan Hamileler...

saol canım.zaten ben tamamen epidurale bağlamıyorum dediğim gibi doğumda yaşanılan bir sıkıntıda epiduralin yapılacak olan mudahaleyi zorlaştırdığını söylüyor üniversitedeki hoca.doğumda tansiyonu düşürüyor zaten sancıları da hissetmediğin için ıkınamıyorsun.o nedenle doğumu zorlaştırıyor.benim kanamam çok fazla olduğu için ve tansiyonumda kanamanın etkisiyle daha çok düştüğü için ölümün eşiğinden döndüm.epiduralle doğum yapıp çok memnun kalanları da tanıyorum.benim söylemek istediğim nadir de olsa böyle bir risk var.sadece bunu bilin yeter

canım hayırlı haberlerini bekliyorum sakın endişe etme korkma.rabbimin izniyle pazrtesi bebeğini kolların almış olacaksın inşallah.dualarım seninle

merhabalar ben de 32. haftamdayım ve kesinlikle epidurali düşünmüyorum.Çünkü hamilelik öncesi başka küçük bir operasyon geçirdim ve epidural anestezi ile oldum.Ameliyat anı çok kolay ama asıl sorun ondan sonrası.Eve geldiğimde sürekli kusma şiddetli baş ağrısı vardı resmen saçımı yoluyordum şiddetli sırt ağrısı tekrar acile gittim iğneler serumlar banamısın demiyordu.Zar zor bir haftada kendime serumlarla geldim bu da benim yaşadığım bir acı anıydı küçücük bir operasyon için çok çektim.Şunu da biliyorum herkes de böyle sonuç verecek diye bişe yok bunun önceden bir testi de yok bünyeye göre değişiyor anlaşılan iyi düşünün arkadaşlar sağlıcakla kalın...

semaaa29 çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşım Allah tekrar hamile kalmayı ve yavruna sağlıckla kavuşmanı nasip etsin..
navle sanada çok geçmiş olsun...
bu arada ben doktorumla konuştuğumda epidural normal yapıorum dedi ve çok işinin ehli bir kadın güveniyorum ama çok da korkuyorum anlattııklarınıza bakınca...

allah yardımcın olsun canım bebğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.yalnız sana şunu söyleyim.epidurali doktor yapmıyor.anestezi uzmanı yapıyor bilgin olsun.

allah yardımcın olsun canım bebğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.yalnız sana şunu söyleyim.epidurali doktor yapmıyor.anestezi uzmanı yapıyor bilgin olsun.

evet biliyorum canım yani doktorum yaptıklarını ve önerdiğini söyledi..
bi terslik olmadığı ve bebek çok kilolu olmadığı sürece normal olucak inş.

isil sen yap epiduralle nasıl oluyor birde bize anlat bakalım...umarım korktugumuz kadar yoktur.offf.

benim bi akrabamda yaptı
oda memnun değildi 5cm açılana kadar sancı çekiyorsun dedi ama doğum bittikten sonra epidurel inanılmaz baş ve bel ağrısı yapmış doğum sancısından beterdi diyo

bide sancı geldiğinde hissetmediği için ıkınması çok güçlü olamamış doğum uzamış

ama bende hala düşünüyorum
offf ne zor ya

suan cok var benım doğuma ama fikrim su
bende korkuyorum doğumdan.ama düşünüyorum yüzyıllardır ınsanlar doğurmus.hatta kendı başlarına doğurmuslar köylerde.ben gecen bir sitede okudum bu laf benı rahatlattı.doğum fizyolojık bir olay dıyor dr ve ordakı diğer kişiler anormallık olunca mudahale etmek için ordalar dıyor aslında katkıları yok.sadece yardım.bu laf mantıgıma yattı.ve doğru bir laff.artık korkmuyorum.ıns hersey yolunda gider normal doğum yaparım.biraz korkarıma acı cekerım ama sonu ıyı olur ıns.epüdralı flnda asla düşünmuyorum ..15 yasındakı kızlar catır catır doğuryor :))) korkmayalım ben artık korkmuyorum ıns hersey yolunda giderrlülülülülülü

baş ve bel ağrısı yaptığını bende duydum
ama herkeste yapmıyormuş
bünye ile alakalı diye düşünüyorum.

Çevremde epidural sezeryan ve normal yapan arkadaşlarım var.Sadece bir tanesi memnun olmadı çok ağrı duyduğunu söyledi epidurali bile iki kez yapmışlar.Tamamen bünyeyle ilgili bence.Bende normal olmazsa epidural sezeryanı düşünüyorum.

bende epidurallı normal doğum istiyorum.arkadaşların doğum öykülerini dinledikçe daha fazla istiyorum ama kafama takılan bir soru var.eğer doğumumuz hafta sonuna yada geceye denk gelirse anestezist hastanede olmayabiliyormuş diye duydum.arkadaşlar sizin doğumlarınız hafta içinemi geldi yada beni yanlışmı bilgilendirdiler?cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.lütfen bilgilendirirmisiniz?

bu mesaja karşılık biraz geç olacak ama ben anestezi uzmanımla görüştüm haftasonu ya da gece diye korkma bizim de nöbetlerimiz oluyor biz her zaman yanında oluruz dedi ki ben ilçeden ile gelecektim. inanın doğum anında bulursunuz ama hastanenizin iyi bi ekibi varsa. korkmyayın. hastanemdeki doktor bana normal epiduralde sancını çekeceksin en son saatlerinde epidual olaaksın ama bazen sancı epiduralden dolayı kaybolabiliyor bu yüzden yine sezaryen olabilirsin dedi ben de kendimi riske atmadım epidural spinal sezaryen oldum memnundum ama memnun olmayan insanları da bu forumda okudum. şans işte kime vurursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…