çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten .bu doğum işi biraz karışık 100 kişiyi dinlesen hepsinin hikayesi farklı ben şartalar anormal olmadığı sürece normal doğumdan yanayım epidural kısmı kişiye kalmış aslında ilaçsız en güzeli tabi normal yani ama acıya dayanamayacaklar için rahatlatıcı bir yöntem bnece senin yaşadıklarının tek sebebi bu olmasa gerek bu kadar çok aksilik sadece belden yapılan ağrı kesiciye bağlanamaz yakınımda epidural normal doğum yapan çok kişi var hepsi çok memnun ama dediğim gibi bu biraz kader yada şans sanırım tekrar çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın
Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri korkuyorum normal doğumdan.Doktorum ikna etti beni epidural ile normal doğuma.Ama doğum yaklaştıkça korkularım yeniden başladı ve p.tesi sezeryan ile bebeğime kavuşacağım inşallah.:Saruboceq:
Aylardır araştırıyorum doğum yöntemlerini,risklerini...
saol canım.zaten ben tamamen epidurale bağlamıyorum dediğim gibi doğumda yaşanılan bir sıkıntıda epiduralin yapılacak olan mudahaleyi zorlaştırdığını söylüyor üniversitedeki hoca.doğumda tansiyonu düşürüyor zaten sancıları da hissetmediğin için ıkınamıyorsun.o nedenle doğumu zorlaştırıyor.benim kanamam çok fazla olduğu için ve tansiyonumda kanamanın etkisiyle daha çok düştüğü için ölümün eşiğinden döndüm.epiduralle doğum yapıp çok memnun kalanları da tanıyorum.benim söylemek istediğim nadir de olsa böyle bir risk var.sadece bunu bilin yeter
canım hayırlı haberlerini bekliyorum sakın endişe etme korkma.rabbimin izniyle pazrtesi bebeğini kolların almış olacaksın inşallah.dualarım seninle
semaaa29 çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşım Allah tekrar hamile kalmayı ve yavruna sağlıckla kavuşmanı nasip etsin..
navle sanada çok geçmiş olsun...
bu arada ben doktorumla konuştuğumda epidural normal yapıorum dedi ve çok işinin ehli bir kadın güveniyorum ama çok da korkuyorum anlattııklarınıza bakınca...
allah yardımcın olsun canım bebğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.yalnız sana şunu söyleyim.epidurali doktor yapmıyor.anestezi uzmanı yapıyor bilgin olsun.
isil sen yap epiduralle nasıl oluyor birde bize anlat bakalım...umarım korktugumuz kadar yoktur.offf.
bu mesaja karşılık biraz geç olacak amabende epidurallı normal doğum istiyorum.arkadaşların doğum öykülerini dinledikçe daha fazla istiyorum ama kafama takılan bir soru var.eğer doğumumuz hafta sonuna yada geceye denk gelirse anestezist hastanede olmayabiliyormuş diye duydum.arkadaşlar sizin doğumlarınız hafta içinemi geldi yada beni yanlışmı bilgilendirdiler?cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.lütfen bilgilendirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?