benimde korkum o epiduralden sonra bel agrısı.bende ztn bel fıtıgı var normaldede bel agrısı kalçalarıma vuracak şelikde şiddetli bi agrı çekiyorum epiduralli yaparsam dogumdan sonra daha da artarmı ki agrılarım
bende epidural istiyorum ve bende aynı şeyden korkuyorum. bel fıtığı yok fakat belim çok ağrıyor, kalçama hatta ayaklarıma vuruyor ağrısı. sırf bu yüzden epidural olmayabilirim. sonuçta çok memnun olup, sonrasında hiç şikayeti olmayanda var. ama herkesin bünyesi bir değilki. sonuçta bana riskli gibi geliyor biraz..
Bende bbu yüzden epidural istemiyorum.Benimde bel tuulmalarım uyuşmlar ağrı var.Ayrıca ıkınma hissi kaybolabiliyormuş ama hiç ağrı olmamasıda çok güzel bu sebtten dolayıda isitorum.açıkçası kararsız sayılırım.bilmiyorumkismile
arkadaşlar epidural için gttm ama yapamadım...suyum erken patladı.4 cm açılana kadar doğum sancılarına dayanamadım...sezeryana alınmak istedim.üstelik 7 saatde sancı çektim..çok üzgünümm....doktorumda bana cesaret vermedi...
merhabalar ,, buralara yeni katildim ,,, bu konuyuda gorunce bende tecrubemi paylasim dedim,, 4 yil once epidural normal dogum yaptim vurulduktan sonra 3 yada 4 saat kadar hic agri dfuymadim ama sonra cocuk indikce sancilari duymaya basladim ve ikinma hissime de hic bisey olmadi sadece bacaklarim biraz uyustugu icin bacaklarimdan kuvvet almakta biraz zorlandim ama hic agri dymayip ikinmakta cok zorlananlar olabiliyormus belki bunye meselesi belki dozuna goredir bilmiyorum ,birde sonrasinda bir zarar olurmu diye bende sormustum dr lar cogu dogumda bunu uyguladiklarini ve hic prtoblem yasanmadigini soylediler bendede hic bir araz olmadi (bel fitigi durumunu bilemem) ve simdi yine hamileyim 38. haftadayim az kaldi ve yontem ayni olur sanirim zaten sezaryan gerekmedikce yapmiyorlar burda yani pek fazla secenekte yok herkese hayirli rahat dogumlar allah bir avazda kurtarsin....
Bende epİdurallı normal doĞum İstİyorum.ama henÜz bİr hastane araŞtırmadım.epİdurallı normal doĞum yapan arkadaŞlar hastane adı ve Ücretlerİ hakkında bİlgİ verebİlİrlermİ?
amin cnm inş. ne güzel iki meleginin arası tam 4 yaş.bende öle istiyorum ama nasip artık hele bi ilkini dünyaya getireyim sag salimde :))
şu zmna kdr bende hiç heyecan yoktu ama artık reyyanıma kavuşmama Allahın izniyle az kaldıkça heyecan basmaya başladı ama Allahtan korku yok halk arasında biz buna cahil cesareti diyoruz herhalde :)))
evt tam 4 kizim 29 mayis ta dogdu buda( oglumuz) bakalim ama artik her an olabilir insallah seninde gonlune gore olur cnm.guzel bebgine kavustugun an 9 ayin sikintisi dogumun sancisi onun gozleriyle bulustugujn saniye silinecek zaten hayirli dogumlar ,,,rabbim saglikla mutlulukla kucagina almak nasip etsin .....
Bende epİdurallı normal doĞum İstİyorum.ama henÜz bİr hastane araŞtırmadım.epİdurallı normal doĞum yapan arkadaŞlar hastane adı ve Ücretlerİ hakkında bİlgİ verebİlİrlermİ?
canım öncelikle güzel bir doğumla bebişine kavuşmanı dilerim. ben doktorumla görüştüm. sadece epidural iç,in 600 TL istiyolar. tabi doktor ve diğer ücretler hariç.
sezeryanı ise spinal yapıyolarmış. sadece 350 TL. aradaki fark aneztecinin epidural normal doğumda başında beklemesi olsa gerek. ama her hastane farklı tabi. umarım işine yarar a.s.
hayırlı olsun canım..bende epidural konusunda kararsızım böyle olumlu şeyler duyunca biraz olsun rahatlıyorum.benimde kafama takılan tek şey ıkınmada zorluk çekermiyim doğum uzar mı vs.. ki sende öyle yazmışsın bir sorun olmamış gerçi ama neyse şimdi rahatsın darısı benim gibi bekleyen herkesin başına bebişinle sana bol sağlıklı mutlu günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?