Doğuma Hazırlık Epidural normal doğum yapan var mı?_

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende epidural istiyorum ve bende aynı şeyden korkuyorum. bel fıtığı yok fakat belim çok ağrıyor, kalçama hatta ayaklarıma vuruyor ağrısı. sırf bu yüzden epidural olmayabilirim. sonuçta çok memnun olup, sonrasında hiç şikayeti olmayanda var. ama herkesin bünyesi bir değilki. sonuçta bana riskli gibi geliyor biraz..

Bende bbu yüzden epidural istemiyorum.Benimde bel tuulmalarım uyuşmlar ağrı var.Ayrıca ıkınma hissi kaybolabiliyormuş ama hiç ağrı olmamasıda çok güzel bu sebtten dolayıda isitorum.açıkçası kararsız sayılırım.bilmiyorumkismile

zaten dugm annıa yakın epidurali kesiyolarmışş ıkınma hissin gitmesin diye 4 santim açılna kadarda zatenn açılsın diye yapmıyolar oo aradav çekilen sancılar için yapılyıo galiba süre uzun olursa bide iyi gbi benmi doktorum tavsiye ettii bende düşünyorum bakılımm kısmett hayırlısı olsunn hepimizi için

bende 30. haftamdayım ve doğum için epidural normal doğum istiyorum ama etrafımda bu doğum yöntemini kullanan hiç yok,bana çok mantıklı gelen bir doğum yöntemi ama neden çok tercih edilmediğini de merak ediyorum???

arkadaşlar epidural için gttm ama yapamadım...suyum erken patladı.4 cm açılana kadar doğum sancılarına dayanamadım...sezeryana alınmak istedim.üstelik 7 saatde sancı çektim..çok üzgünümm....doktorumda bana cesaret vermedi...

kızlar ben de 38 haftalık hamileyim,az kaldı doğuma epidural istiyorum.eğer doktorum da uygun görürse ve son anda bi terslik olmazsa inş.araştırdım kolaylaştırdığını duydum zaten en çok doğum sancısından korkuyorum eğer normal doğumda epidural olmazsam sezeryan bile olabilirim bunun yüzünden.ama inş olurum.doğum yapacak bütün arkadaşlara ALLAH kolay doğumlar nasip etsin.herkese şimdiden geçmiş olsun inş bebeklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız...opuyorumnanaktan

üzülme canım kısmett böyleymiş demeki seni yi sen bebegin saglıklıysaa geirsi önemli ddegil normal yapıcam dersin sezaryan olur belli olmaz aslında akışına bırakmak lazım ama biz hemişler dayanamıyozzz araştırmadan duramıyoruz

merhabalar ,, buralara yeni katildim ,,, bu konuyuda gorunce bende tecrubemi paylasim dedim,, 4 yil once epidural normal dogum yaptim vurulduktan sonra 3 yada 4 saat kadar hic agri dfuymadim ama sonra cocuk indikce sancilari duymaya basladim ve ikinma hissime de hic bisey olmadi sadece bacaklarim biraz uyustugu icin bacaklarimdan kuvvet almakta biraz zorlandim ama hic agri dymayip ikinmakta cok zorlananlar olabiliyormus belki bunye meselesi belki dozuna goredir bilmiyorum ,birde sonrasinda bir zarar olurmu diye bende sormustum dr lar cogu dogumda bunu uyguladiklarini ve hic prtoblem yasanmadigini soylediler bendede hic bir araz olmadi (bel fitigi durumunu bilemem) ve simdi yine hamileyim 38. haftadayim az kaldi ve yontem ayni olur sanirim zaten sezaryan gerekmedikce yapmiyorlar burda yani pek fazla secenekte yok herkese hayirli rahat dogumlar allah bir avazda kurtarsin....

amin cnm inş. ne güzel iki meleginin arası tam 4 yaş.bende öle istiyorum ama nasip artık hele bi ilkini dünyaya getireyim sag salimde :))
şu zmna kdr bende hiç heyecan yoktu ama artık reyyanıma kavuşmama Allahın izniyle az kaldıkça heyecan basmaya başladı ama Allahtan korku yok halk arasında biz buna cahil cesareti diyoruz herhalde :)))

Bende epıdurallı normal doĞum ıstıyorum.ama henÜz bır hastane araŞtırmadım.epıdurallı normal doĞum yapan arkadaŞlar hastane adı ve Ücretlerı hakkında bılgı verebılırlermı?

Bende epİdurallı normal doĞum İstİyorum.ama henÜz bİr hastane araŞtırmadım.epİdurallı normal doĞum yapan arkadaŞlar hastane adı ve Ücretlerİ hakkında bİlgİ verebİlİrlermİ?

canım epidural çok yaygın olarak ülkemizde uygulanılıyor.yani hemen hemen her hastanede epidural yapılıyor..

evt tam 4 kizim 29 mayis ta dogdu buda( oglumuz) bakalim ama artik her an olabilir insallah seninde gonlune gore olur cnm.guzel bebgine kavustugun an 9 ayin sikintisi dogumun sancisi onun gozleriyle bulustugujn saniye silinecek zaten hayirli dogumlar ,,,rabbim saglikla mutlulukla kucagina almak nasip etsin .....

maşallah Allah nazarlardan konusun meleklerini.güzel duaların için amin cnm inş. hepimize...

Bende epİdurallı normal doĞum İstİyorum.ama henÜz bİr hastane araŞtırmadım.epİdurallı normal doĞum yapan arkadaŞlar hastane adı ve Ücretlerİ hakkında bİlgİ verebİlİrlermİ?

canım öncelikle güzel bir doğumla bebişine kavuşmanı dilerim. ben doktorumla görüştüm. sadece epidural iç,in 600 TL istiyolar. tabi doktor ve diğer ücretler hariç.
sezeryanı ise spinal yapıyolarmış. sadece 350 TL. aradaki fark aneztecinin epidural normal doğumda başında beklemesi olsa gerek. ama her hastane farklı tabi. umarım işine yarar a.s.

canım inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız. inşallah allah evlerimize bebeklerimizle dönmemizi nasip eder.2 tane hastane buldum.ikisi arasında kararsız kaldım.birisi hospitalıum şişli diğeri diyanetin 29 mayıs hastanesi.fiyatları hakkındada bilgi aldım.
hospitalium şişli normal 650 sezeryan 1.000 tl epidural farkıda 250 tl alıyor
diyanetin 29 mayıs hastanesi normali 850 sezeryanı 1350 muayene ücretleri ise 35 tl tabikide sigortalıya.

ben izmir'de özel gazi hastanesinde 15 haziranda epidüral normal doğum yaptım. sabah 6buçukta kendş sancımla gittim. 8de suni sancı vermeye başladılar. 10 buçukta sancının dozu arttırıldı. anestezi uzmanı gelip epidürali yerleştirdi. ağrı kesici verme işini ebeler yaptı. 12 buçuk gibi ağrı kesicinin etkisi azaldı. 15-20 dk gerçek sancı çektim bebek aşağıya baskı yapsın diye. inanılmaz bir ağrıydı. baktılar ki bebek geliyor tekrar ağrı kesici yapıldı. sonrasında hiçbir ağrı sızı hissetmedim. biraz ıkınmada problem yaşadım. ıkınıyosunuz ama o bölgeyi hissetmediğiniz için doğru ıkınıp ıkınmadığınızı anlamıyorsunuz. doktora sordum oluıyor mu die. oluyormuş meğer:)) ebenin karnımın üstünde bastırmasıyla 2 ıkınmada geldi oğluşum dünyaya.. 3400gr, 50 cm... çok kolay bir doğumdu. sadece hastanedeyken yatıp dinlendim. çıktığımdan beri bebeğimle kendim ilgileniyorum. hiç korkmayın epidüral doğum tam bir prenses doğum:))

anlaşmalı özel hst olduğu için 356 tl ödedik...

hayırlı olsun canım..bende epidural konusunda kararsızım böyle olumlu şeyler duyunca biraz olsun rahatlıyorum.benimde kafama takılan tek şey ıkınmada zorluk çekermiyim doğum uzar mı vs.. ki sende öyle yazmışsın bir sorun olmamış gerçi ama neyse şimdi rahatsın darısı benim gibi bekleyen herkesin başına bebişinle sana bol sağlıklı mutlu günler diliyorum..

çok teşekkür ederim cnm. doktor yönlendiriyor zaten doğum esnasında. hiç korkma. ben de bi ara epiduralsiz düşündüm ama yemedi yaa..eyvahedigeldismile

epidural normal doğum çok rahat. yeterki tecrübeli ellere teslim et kendini....

hayırlı kolay doğumlar cnm. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…