Doğuma Hazırlık Epidural normal doğum yapan var mı?_

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
18 haziran cuma gunu epidural ile normal dogum yaptim gece 4 te azar azar baslayan sancilarin dogum sancilari oldugunu sabah 8 gibi duzenli aralikla ve gderek siklasarak devam etmesiyle anlayinca sabah 10 gibi hastanedeydik gidene kadar sancilar iyice kendini gosterdi dr epidural istermiyim diye sordu evet dedim ama once bazi kan testleri yapmalari gerektigi icin 1 bucuk saat sonra ancak verebiliriz dediler ama ozamana kadar agri kesici verelim dediler agri kesici cok rahatlatti uyku yapti tam etkisi gecip sancilar tekrar kendini hissettirdigi sirada epidural vurdular ve sonrasi cok rahatti ikinmaya sira gelene kadar baya bi uyudum artik ikinmam gerektiginde uyusmus oldugum halde ikinabildim ve sonucta mutlu sona rahat eristim allahima bin sukur 1. dogumda epidural bana bu kadar etki etmemisti ama bu sefer cok rahatlatti allah herkesin yardimci si olsun....

bende 19 haziranda izmir özel çınarlı hastanesinde epidural normal dogum yaptım gerçektende doktorumun dedigi gibi epidural büyük bi nimet... tabi anestezicinin maharetli olmasıda çok önemli... dogumun bu kdr kolay oldugunu görünce 2.yi daha erken düşünmeye başladım :))

hamileliğniniz boyunca buyuklerinizden dua almaya bakın bana hep kimseler duymadan bi avazda dogurursun inş. die dua ederlerdi gerçektende öle oldu doguma yarım saat kala anneme kayınvalideme öle haber verdim 2 side hazır dogmuş bebege geldiler elhamdulillah dogumunda çok kolay oldu

kızlar ben de 24 haziranda epiduralle normal doğum yaptım.herkese tavsiye ederim.bu gerçekten bi nimet.hem genel anesteziden daha risksiz.normal doğum yapmayı çok istiyordum ama epidural olmasaydı sezeryan yaptırcaktım.okadar çok sancım olmuştuki epidural birebir geldi.artık 2.den korkmuyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip tsin.bilmiyorumkismile

amin canım...
çoğu arkadaş iyi bahsetmiş epiduralden...
bakalım önce doktorumuz ne diyecek...
hayırlısı ya Rabbim...
sağlıkla kucağımıza alalım da sancılar ağrılar gelir geçer...:)))

Ben de 15 temmuz 2009 da epidural normal doğum yaptım.Doğumum şölen gibiydi..Hiç ağrı çekmedim tabi hafif ağrı oluyor sızı şeklinde o kadar..Kızımın doğduğu her anı gördüm dünyada eşsiz duygulardan biri ...Herkese tavsiye ediyorum çabuk iyileşiyor insan..

peki iğne ne şekilde yapılıyor acıtıyormu arkadaşlar birde iğne olurken dogum önlüğünü çıkarıyorlarmı yani çırılcıplakmı kalıyor insan bunlar benim için önemli 2. doğumum olmasına ragmen utanıyorum

hayırlı doğumlar diliyorum..hayır iğne olurken acımıyor..zaten önce uyuşturuyorlar kii oda acıtmıyor..bana oturur vaziyette yaptılar doğum önlüğünü yukarı kaldırdılar okdar..

Bende istiyorum ama trambositlerimde sorun var ondan yapmayabilirlermiş. Aklınızda olsun doktor normal doğum yapabilirsiniz derse epidural istiyorsanız sizin kanınızı alıp değerlerinize bakıyorlar, eğer kanınızın pıhtılaşması varsa kesinlikle epidural riskine girmiyorlar, ben de doğum kursuna gitmiştim orada anestezi uzmanından öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…